הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 בנוב׳ 2005
[size=18]גם אני לא בטי[/size]
לפני 19 שנים •
1 בנוב׳ 2005
הוא(שולט) • 1 בנוב׳ 2005
אני לא אשכח את המערכון בחמישיה הקאמרית רואים את רמי הויברגר יושב מחייך כמו יגאל אמיר
ואומר "בסוף אני אשתחרר עוד 10 שנים , אתם עוד תראו " אם איני טועה הכתבה באה בעיקבות סקר שהראה שכל אדם חמישי מסכים לשחרור בקצב הזה המערכון יהיה מציאות |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 2 בנוב׳ 2005
קראתי את השירשור.
בימים אלה בהם אנחנו נזכרים ברגעים המזוויעים ששודרו אחר כך נון-סטופ (כולנו צפינו בהם שוב ושוב, כנראה בכדי לעכל עובדות בלתי נתפסות)- רץ קמפיין באתר ששמו yigalamir.com ותסלחו לי אם זאת אינה הכתובת המדוייקת. בכל מקרה באתר הזה טוענת המשפחה הארורה הזאת לחפותם של שני הסורחים יגעל וחגי ובאתר אחר כבר ראיתי "הוכחות" לכך שפרס הוא הרוצח האמיתי. יש לנו פה עסק עם פסיכופאתים, ככה, פשוט. ואתם יודעים מה? חסר לנו שיהיה משפט חוזר, כי איך שהמדינה נראית כיום (ולא, לא נכנס לויכוח פוליטי) יש סכוי ממש מוצק שיגאל עמיר לא רק ישוחרר, אלא גם יטפס במהרה לדרגה בכירה. קפקא, השמיע קול קוקוריקו תרנגול. לשפויים שבינינו- נרכין ראש ביום הזכרון לרבין ז"ל, יום בו נרצח אדם גדול ויחד עמו נתח מאסיבי של הדמוקרטיה , החופש, וכל מה שחלמנו עליו. |
|
outsider1 |
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
outsider1 • 18 באוק׳ 2006
שלושה דברים:
1. בג"צ אישר לו להביא ילדים. 2. אחרי שיהיו ילדים הם ירצו להיות עם אבא רוצח לא? משפט חוזר. 3. במשך העשור האחרון צפיתי בכל החומר ששיחררו ביום הזכרון ליצחק רבין ז"ל, ואפילו פעם אחת לא ראיתי את הקלטת שהוא יורה, אלא את השחזור ואת זה שהשוטרים מריצים אותו לניידת. ראיתי אותו מחייך כמה דקות אחרי הרצח, ונהנה מכל רגע. לכן אולי יש לך לינק שיראה את הקלטת שבא הוא יורה על ראש הממשלה ז"ל? |
|
כלובי |
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
כלובי • 18 באוק׳ 2006
בואו נשאיר נושאים מדכאים (ומדכאי-מיניות שכאלה) מחוץ לאתר בבקשה -
זאת במסגרת הגישה הכללית הקבועה של לא להכניס פוליטיקה לכלוב. תודה. |
|