בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה של מתחילים

אושה{אוש}
לפני 18 שנים • 19 באוק׳ 2006

שאלה של מתחילים

אושה{אוש} • 19 באוק׳ 2006
נרות

עד עכשיו לא ניסינו. לא רצינו, לא יצר WHATEVER
אבל לכל מיקרה שלא יהיה - איזה נרות?
יש לי מלא נרות בבית - צבעונים ריחניים. אמרו לי שהם לא טובים. למה?
איזה כן?
יש לי נרות של שבת לבנים כאלה שמחלקים עם עלון " כל אם ובת מדליקות נרות שבת"
נראה לי שהוא ייתקשה להחזיק אותם כי הם קטנים מידי.
המלצות?
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 19 באוק׳ 2006
הסיבה שנרות מסוימים "טובים" יותר מאחרים לצורך משחקי שעווה היא שסוגי נרות שונים נמסים, כלומר מייצרים שעווה נוזלית להנאתנו, בטמפרטורות שונות ועל כן השעווה הנשפכת תהיה גם היא בטמפרטורות שונות בהתאם לסוג הנר. נרות שבת פשוטים הם הכי פחות שורפים. נרות צבעוניים שורפים יותר. נרות דבש שורפים הכי.

חוץ מסוג הנר, מידת החום של השעווה מושפעת מעוד שני גורמים: כמות השעווה המטופטפת במקום אחד (כמות רבה יותר = יותר חום) והגובה ממנו מטפטפים (קרוב יותר = חם יותר). לפיכך עצתי לך (או בעצם לו) היא לבדוק את מידת החום של הנרות שבהם הוא מתכנן להשתמש על עצמו לפני שהוא מנסה אותם עלייך בסשן. בבדיקה מתחילים יחסית מגבוה ובטפטוף עדין, ובהדרגה מקרבים ומטפטפים יותר, בהתאם לחום שמרגישים, עד שמוצאים גובה שממנו מופק החום הרצוי, כזה שעושה את האפקט אבל לא שורף ממש.

תהנו!
huan
huan • 19 באוק׳ 2006
עוד סיבה ללמה נרות אחדים נחשבים לטובים מאחרים וזהו גורם שכדי גם כן לקחת בחשבון זה הקצב בו הנר מיצר שעווה נוזלית,נרות אשר מיצרים שעווה בקצב איטי לפי דעתי הם פשוט לא כייפים מהסיבה הפשוטה שצריך להדליק אותם מבעוד מועד ולהשתמש במספר גדול שלהם בכדי שתהיה מספיק שעווה לפעולה מתמשכת ורצופה....מהבחינה הזאת נרות שבת הם כמעט חסרי תועלת לחלוטין ולא דווקא בגלל שקשה להחזיק אותם (למרות שגם זה).
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 19 באוק׳ 2006
יש נרות טפטוף מיוחדים שמייצרים הרבה שעעוה נוזלית ומהר. הם צבעוניים ועושיים מחומרים טבעיים ובחנות של הסקס מאסטר מוכרים אחד כזה בעשרה שקלים. הבעי איתם שהם נגמרים מהר ושגם בפנים הם נמסים מהר ואילו בצדדים לא ,א ז צריך כל הזמן לסובב וזה קצת עוזר..

אם את מתכוונת לנרות שבת, הלביונים האלה בקעריות מתכ, הם בסדר גמור- כמו שאמר חואן יש בעיה איתם בגלל שלוקח זמן עד שמפיקים איתם כמות מספקת של שעווה. מלבד זאת, כדאי להיזהר מדיסקית המתכת שהתחתית הנר ובתוכה יש את הפתיל, בגלל שכשהשעווה סביבו נמסה, הוא עלול ליפול בטעות על העור וליצור כוויה לא ממש נעימה...
Venus in Furs​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 20 באוק׳ 2006
Venus in Furs​(מתחלף) • 20 באוק׳ 2006
נרות שבת זה פויה, גם ממש לא קינקיים וגם מייצרים רק צריבה קטנה ומעצבנת כזו.

אני משתמש בנרות ריחניים של מנורה מחנות המפעל כאן בשכונה שלי. המחירים שלהם מצחיקים, הריחות מטריפים, הקומפוזיציות שנוצרות על הגוף עשירות וצבעוניות, והכאב נע בין מתון למוות בהתאם לצבע. יש כאלו בצנצנת זכוכית שכואבים פחות שעולים משו כמו 4.70 בריחות אפרסק, ותותים ושמנת, ותפוח קינמון, וכאלו עגולים מסיביים בעוד מליון ריחות כמו פירות יער, מנגו, ושוקולד שעולים 10-15...

עליה פינת פרנקל, אם מעניין אותך..

בהצלחה
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 20 באוק׳ 2006
"והכאב נע בין מתון למוות בהתאם לצבע"
לא נראה לי שאנשים ירצו שיכאב להם כל כך שהם ירצו למות icon_eek.gif
ואיך אמורים לדעת איזה צבע פחות שורף?
אני אשאל את המוכר? icon_rolleyes.gif
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 20 באוק׳ 2006
כחולית, זה בכל מקרה לא באמת מוות, כמו שאת רואה אני עוד חי וקיים וכך גם כל מי שסישנתי.

כלל שהנר כהה יותר כך הוא יותר כואב. זה לא תורה מסיני. ואלו בצנצנת זכוכית ממש לא כואבים, אפילו על מקומות רגישים כמו זין או פטמות לאחר שנצבטו היטב במצבטים.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 20 באוק׳ 2006
תודה רבהההההההההההההההה!
נראה אם יהיה חשק לאוש...