llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
extremism
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
llulu(נשלטת) • 22 באוק׳ 2006
לפלרטט עם "האקסטרימיזם"
17:10 21/10/06 זה נקרא ללכת עד הקצה לפעמים, אני גם שואלת את עצמי אם האקסטרימיות שלי היא לא סימן של הרס עצמי, ושינאת עצמי. השאלות האלה היו קיימות מאז תחילתה של דרכי בתור שפחה. זאת אומרת, כאשר צעדתי את הצעדים הראשונים שלי כשפחה, השאלות האלה היו כבר קיימות. עד היום, כאשר אני נכנסת עמוק ועמוק יותר למה שנקרא אקסטרימיזם. השאלה: איפה עוצרים? השאלה: האם עושים את זה לבד, בלי פרטנר אוהב ומעודד ושאלת השאלות: איפה כבוד אשה פה? איפה כבוד עצמי? איפה מתחילה נקודת השבירה? בסוף השאלה הינה מתאי אצליך להפסיק לאשול את השאלות האלה בלי להרגיש אבודה בכבוד עמצי או בנשיות שלי. אקסטרמיזם מפחידה, מיוחד כשהיא מתגלה בלי עתיפה יפה. זה טוב, אנחנו פה כדי לפחד ולהתעלות על עצמינו, לחיות ולאהוב את החשש הזה, את הסטרס הזה ולא חשוב מה האחרים חושבים |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
האקסטרימיסט
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
Agni(מתחלף) • 22 באוק׳ 2006
הוא הלוליין
ליצן הקרקס זה שמהלך לו על חבל דק כשמתחת ישנה תהום. הוא סומך על עצמו שאם ייפול אוליי ייצלול אוליי יעוף. אבל הוא עדיין מהלך לו אל העבר השני ואז הוא עושה צעד נוסף.... WELCOME TO THE OTHER SIDE! |
|
whipper(שולט) |
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
to be or not be an extrmist
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
whipper(שולט) • 22 באוק׳ 2006
[align=left]is it a sign of self destruction?
probably not going on the edge is only a personal border each one erects infront of him(her)self its a matter of self feeling, doing it alone without a beloved partner, can be sad sometimes but if you find yourself lost, humiliating your inner self so stay away from it you'll be burned its only a game, a role play not more, not less so regard it as one don't let it overcome you ?ok |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
נוריתE • 23 באוק׳ 2006
ה"אקסטרימיות"
היא מה שאת בוחרת שתיהיה בשביל אחת, אקסטרים זה לעשות עגיל בגבה בשביל שני זה לעשות בייס ג'אמפ. מה שלא מתאים לך, אל תעשי ולא משנה מה את רואה מסביב. ולא משנה מה אומרים לך אין פה מקום לא לדיון ולא להכתבות מלמעלה. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
נוריתE • 23 באוק׳ 2006
ו"ויפפר"
הערה בקטנה ככל שמיתבגרים ההליכה על הקצה נעשית פחות מסקרנת ואפילו הליכה על המידרכה, באמצא, יכולה להיות לפעמים מסוכנת (לך תדע אם פרחח בן 20 על אופנוע יחליט בדיוק באותו רגע לקצר את הרמזור דרך הגוף שלך או עליו) בחינת הגבולות של עצמך או הצבתם שייכת לשנות העשרים המאוחרות שלושים מוקדמות מי שלא סגור על עצמו עד אז נימצא בבעיה רצינית. שנות ה 20 הן הזמן להתנסות אחר כך מגיע הזמן להתחיל לחיות. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
תגובה לא לענין ( שלי )
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
קליבר(שולט) • 23 באוק׳ 2006
סוויט החמודה
השאלות שאת שואלת כאן , מקשטות את המקום אחרת היינו נשארים תקועים עם האאאאאאאאאא והאווווווווווווווווווווווו של ברווזת גומי שאלות רציניות , אמיתיות . אז ראשית תודה . ולגבי נושא האקסטרימיות , האם את חושבת או למה את חושבת שזה נובע משנאה עצמית או רצון להרס עצמי ? לדוגמא יש אנשים שעוסקים בספורט אקסטרימי , או באומנויות לחימה ששם אחוז הפגיעות , הנראה לעין , מאד גבוה ( במשחקי כדור האחוז עוד יותר גבוה , אגב ) האם הם "שונאים את עצמם , גם הם עושים דברים לשם הנאה , האין זאת ? |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
תודה קליבר
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
llulu(נשלטת) • 23 באוק׳ 2006
אתה צודק
לא שמתי לב שפה, עשיתי קשר בין סקס לשנאת עצמית זה רק אומר שעוד לא קיבלתי את עצמי עד הסוף בנושא הזה חיוך S |
|