אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוק׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 22 באוק׳ 2006
גם לדעתי אין מניאק שיעצור את הזמן
|
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
Queencie(שולטת) • 23 באוק׳ 2006
נענש כתב/ה: אוףףף די כבר אני לא יכול לחכות עד ליום שישי...
משנן לעצמי: אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן... [color=violet]וחסר לך שאתה לא בא לבוש במכנסי הויניל האדומות (החדשות) שלך !!! אגב, אתה מועמד למכירה? [/color] |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
sssssss • 23 באוק׳ 2006
Queencie כתב/ה: נענש כתב/ה: אוףףף די כבר אני לא יכול לחכות עד ליום שישי...
משנן לעצמי: אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן... [color=violet]וחסר לך שאתה לא בא לבוש במכנסי הויניל האדומות (החדשות) שלך !!! אגב, אתה מועמד למכירה? [/color] המכנס כבר מוכן אבל עדיין לא אצלי. אני עומד להם על הראש כדי לקבל אותו בזמן עומד למכירה...אמממ...זה לא ממש תלוי בי...נכון לעכשיו אני לא עומד על הדוכן אבל לכי תדעי אני תמיד מסתבך. בסוף אמצא עצמי נמכר בשקל או סתם מבוזה לעיני כל כמו סחורה שאין בה חפץ... קווינסי, כדי למנוע אי נעימויות, במקרה כזה נעשה עסק: תקני אותי בשקל ואני אחזיר לך אחר כך כשאף אחד לא יראה הולך? |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
נענש כתב/ה: Queencie כתב/ה: נענש כתב/ה: אוףףף די כבר אני לא יכול לחכות עד ליום שישי...
משנן לעצמי: אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן... וחסר לך שאתה לא בא לבוש במכנסי הויניל האדומות (החדשות) שלך !!! אגב, אתה מועמד למכירה? המכנס כבר מוכן אבל עדיין לא אצלי. אני עומד להם על הראש כדי לקבל אותו בזמן עומד למכירה...אמממ...זה לא ממש תלוי בי...נכון לעכשיו אני לא עומד על הדוכן אבל לכי תדעי אני תמיד מסתבך. בסוף אמצא עצמי נמכר בשקל או סתם מבוזה לעיני כל כמו סחורה שאין בה חפץ... קווינסי, כדי למנוע אי נעימויות, במקרה כזה נעשה עסק: תקני אותי בשקל ואני אחזיר לך אחר כך כשאף אחד לא יראה הולך? אני אקנה אותך בשקל, ואתה תחזיר לי שניים או במילים אחרות - שלם לי שאקנה אותך .... |
|
Tish Adams |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
Tish Adams • 23 באוק׳ 2006
Q המחיר מתחיל מעשרה שקלים...
ובמקרה של נענש יש מצב שנתחיל גבוה יותר. |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
אורלי(שולטת) • 23 באוק׳ 2006
החלטנו לפרסם את כללי המכירה הפומבית באופן כללי ולא רק בפרטי.
היום בערב יפורסם - כאן בשירשור. |
|
T O M(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
T O M(שולט) • 23 באוק׳ 2006
תהנו |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
sssssss • 23 באוק׳ 2006
Queencie כתב/ה: נענש כתב/ה: Queencie כתב/ה: נענש כתב/ה: אוףףף די כבר אני לא יכול לחכות עד ליום שישי...
משנן לעצמי: אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן...אין מניאק שיעצור את הזמן... וחסר לך שאתה לא בא לבוש במכנסי הויניל האדומות (החדשות) שלך !!! אגב, אתה מועמד למכירה? המכנס כבר מוכן אבל עדיין לא אצלי. אני עומד להם על הראש כדי לקבל אותו בזמן עומד למכירה...אמממ...זה לא ממש תלוי בי...נכון לעכשיו אני לא עומד על הדוכן אבל לכי תדעי אני תמיד מסתבך. בסוף אמצא עצמי נמכר בשקל או סתם מבוזה לעיני כל כמו סחורה שאין בה חפץ... קווינסי, כדי למנוע אי נעימויות, במקרה כזה נעשה עסק: תקני אותי בשקל ואני אחזיר לך אחר כך כשאף אחד לא יראה הולך? אני אקנה אותך בשקל, ואתה תחזיר לי שניים או במילים אחרות - שלם לי שאקנה אותך .... קווינסי, עשינו עסק!!! |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
Tish Adams כתב/ה: Q המחיר מתחיל מעשרה שקלים...
ובמקרה של נענש יש מצב שנתחיל גבוה יותר. רגע - את רומזת שהוא שווה יותר? או שהוא צריך לשלם לי יותר שאקנה אותו ?? |
|
Tish Adams |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
Tish Adams • 23 באוק׳ 2006
Queencie כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: Q המחיר מתחיל מעשרה שקלים...
ובמקרה של נענש יש מצב שנתחיל גבוה יותר. רגע - את רומזת שהוא שווה יותר? או שהוא צריך לשלם לי יותר שאקנה אותו ?? הראשונה, האפשרות הראשונה. בעצם זה חופף. אם הוא דגם משובח ותשלמי עליו יותר, הוא גם יצטרך להחזיר לך יותר... רגע, רגע, תגידו, מה זה המונקי ביזנס האלה? |
|