סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולטים ונשלטים-נקודה למחשבה

זאלופון​(שולט)
לפני 18 שנים • 25 באוק׳ 2006
זאלופון​(שולט) • 25 באוק׳ 2006
טוב, עכשיו זה כבר בכלל היטפלות לטפל. "שבור" היא שרירותית ונתונה לפרשנות בדיוק כמו "מקרטע".

החלוקה לשולטים ונשלטים לא מגדירה איזה פעולות הבנאדם אוהב. כל מי שמילא אי פעם צ'קליסט או נתן למישהו אחר למלא אותו יודע את זה. היא מגדירה באיזה צד האדם אוהב להיות בהקשר בדסמי. זה עדיין לא דומה בשום דבר לחלוקות שעליהן דיברת.

נראה לי שדי מיצינו את עצמנו בדיון הצדדי הזה.
red-cell​(מזוכיסט)
red-cell​(מזוכיסט) • 25 באוק׳ 2006
כמו שכתבתי כבר, בחייאת ראבק תקראו היטב.

1) זוהי חלוקה גסה ויש את הכל הצבעים בינהם. זוהי חלוקה שבאה לעשות קצת סדר לכאלו שלא ממש מבינים איפה הם וגם לכאלה שחושבים שהם יודעים (כמובן) רק לא מבינים למה הם דומים כאלו גדולים אבל עדיין אוהבים הצלפות מידי פעם (וזה לא נחשב סוויץ' !!!!!!)
2) למעשה רבים העוסקים בבדס"מ נופלים בקטגוריה של Dominant-submissive ו- submissive-dominant (ומה שבינהם) זה כך בכל העולם, מעטים נופלים בשאר הקטגוריות. נכון שבארה"ב אני נתקל יותר גם באחרים אולי זה בגלל כמות האנשים והפתיחות. לדעתי באחוזים אין הבדל גדול.
3) כתבתי בעקרון לא על הנעשה בארץ אלא בכלל. נכון שהמצב בחו"ל שונה לאין ערוך. אני נדהמתי כמה שהוא שונה ויש לנו המון מה ללמוד (אבל זה קשה אז למה שנלמד)
4) עניין הסוויצ'ים בארץ לא ברור בכלל, כל אדם שני קורא לעצמו סוויץ', זה שאתה מסוגל להצליף במישהי לא הופך אותך לסוויץ'. שוב זה הכל בראש ומה שיש בפנים לא הפיזי והטכניקה, השאלה היא מה אתה רוצה באמת בפנים, זה מה שחשוב, לא אם אתה יכול, מסוגל או לא.
5) עניין המלכות בתשלום- יכול להיות שהמצב בארץ באמת חמור מאוד אבל כשאני מדבר על בדס"מ אני מדבר על תופעה כללית. תצאו מהביצה שלכם בחו"ל זה באמת אחרת.
6) זאלו צודק, זה כיף לכתוב בסעיפים, לפעמים....
כלבלבון עירוני
כלבלבון עירוני • 25 באוק׳ 2006
ההסברים של red celll מחו"ל ענו לחלק מהדברים שעלו כאן על תפקידים טהורים.
בלי להכיר ולערוך סקר סטטיסטי היה נדמה לי שהגברים והנשים בקצה הסקאלה שדורשים שהצד השני יבצע כל מה שהם רוצים בלי שהרצונות שלהם יתגשמו ובלי סוג מסויים של "רשימת מכולת" של פנטזיות, הם יותר נדירים וred cell וזאלופון הסבירו את הנקודה.

red-cell כתב/ה:

2) למעשה רבים העוסקים בבדס"מ נופלים בקטגוריה של Dominant-submissive ו- submissive-dominant (ומה שבינהם) זה כך בכל העולם, מעטים נופלים בשאר הקטגוריות. נכון שבארה"ב אני נתקל יותר גם באחרים אולי זה בגלל כמות האנשים והפתיחות. לדעתי באחוזים אין הבדל גדול.

.

זאלופון כתב/ה:

א. לא יצא לי להכיר כמעט אף אחד שנופל בדיוק לאחת ההגדרות פה, וכמעט כולם איפשהו באמצע (בדרך כלל בין Dominant ל submissive-dominant או בין submissive ל Dominant-submissive). זה לא רע, אפילו טוב (לא הייתי רוצה ליפול על דום שאין בו קצת submissive-dominant), אבל ראוי לציון.

בודיגארד ערך פעם סקר אצל השולטים והנשלטות מי רואה את עצמו בקצה הסקאלה, כאשר חלק מהנשאלים הבינו את השאלה כפי שred cell הציג אותה שמי שבקצה הסקאלה חושב על סיפוק רצונותיו בלי להתחשב בצד השני.
רוב הנשאלים מיקמו את עצמם מחוץ לקצוות.

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=13922&highlight=

זאלופון כתב/ה:

ג. עם הקונספט של "אמיתי" ו"לא אמיתי" אני לא מסכים. החלוקה הזו טובה כדי לקטלג באופן תיאורטי סוגי נטיות של אנשים בבדסמ. המציאות מורכבת יותר ובה כולם אמיתיים ואף אחד כמעט לא באמת "אמיתי" לפי ההגדרות הנ"ל (ומי שכן - צר לי עליו).

אני מסכים על זאלופון שכל האנשים הם "אמיתיים".
אחרי כמה שאלות אפשר להכיר יותר טוב ולראות אם הגבר מתאים לציפיות.

huan כתב/ה:
1.שבור זו מילה שרירותית,חסרת משמעות ונתונה לפרשנות...הפרשנות שלנו למילה הזאת שונה ולכן אנחנו לא מסכימים וכנראה שגם אל נסכים.

2.זה מאוד קשור.כרגע החלוקה לשולטים ונשלטים היא חסרת משמעות מפני שהיא מגדירה איזה פעולות הבן אדם אוהב וללא החלוקה של איך הוא אוהב את זה ( תתיחס למשמעות ולא למילים המדוייקות שבהם אני משתמש) היא חסרת תועלת וחסרת כל ערך אינפורמטיבי.....ובדיוק כמו שהומוסקסואלים היו מתעצבנים על זה שהםן כל הזמן נופלים על נשים סטרייטיות כך גם דומיות מתעצבנות כשהן נופלות כל הזמן על סאבים שאין להם כל עניין בשליטה ורק רוצים שישתינו אליהם...קפיש?

huan אני לא בטוח שאנשים רוצים להגדיר את עצמם.
אם הבעיה היא של הדומיות שמתעצבנות כל הזמן ולא מוצאות סאבים ראויים הן יכולות לדרוש בפרופיל שלהן מהפונים להגדיר את עצמם בהתאם לקטגוריות ולא לענות לגבר שאינו ממקם את עצמו בקצה הסקאלה או קרוב אליה כנשלט "טהור" שאין לו שום דרישות מהדומיות.

לפי הסבריהם של red cell וזאלופון כנראה היצע הסאבים הראויים האלה הוא קטן יותר, כי לפי דבריהם וגם לפי הסקר של בודיגארד הרוב לא ממקמים את עצמם בקצוות, אבל הבקשה תחסוך מהדומיות מפח נפש גדול לגלות את כל אותם אנשים בכלוב.
אינטימי
לפני 18 שנים • 28 באוק׳ 2006

שליטה

אינטימי • 28 באוק׳ 2006
אייי
כל אימת שמישהו מבקש ממני משהו הוא קודם צריך לעבור דרכי !!!!!!!!!
רק אני יכול להזיז או לעצור אותי .....
ואם אני אומר לי לעשות אני עושה !!!!!!!!
אפשר ורצוי לוותר על שליטה .....רק לבדוק שאפשר לסמוך .......
בדרך כלל אנשים טועים בנקודה זאת !!!!!!!!!
ואני מיתכוון לכל דבר ועיניין בחיים כגון נהיגה ועוד .........
אם יש נהג/ת שאפשר לסמוך אז באהבה !!!!!! מה כבר יכול להיות icon_question.gif
כלומר הסיכון סביר ...... אבל אם לא ....תאונות אני מעדיף לעשות בעצמי .......
בקיצור שאלה של אמון !!!!! (איזה יופי לזיין שעה את השכל ובסוף לכתוב בקיצור )

אבל אני לא דוגמא לכלום ....בעצם אני ההוכחה שאפשר גוף בריא בנפש חולה .......... icon_lol.gif icon_idea.gif

אינטימי

"אומרים שנים שאני סובל מחוסר שפיות .... דפוקים ....נהנה מכל רגע " icon_biggrin.gif