סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המלכודת

Shimmy​(נשלט){Vents}
לפני 18 שנים • 30 באוק׳ 2006

המלכודת

Shimmy​(נשלט){Vents} • 30 באוק׳ 2006
סשן ראשון, מצלמה,מסנג'ר, פדרונה מהצד השני .
בשלב מסויים הפדרונה דורשת לאונן, "כשאני ארשום 0 אתה גומר " היא כותבת, היא מתחיל לספור אחורה ואני נרגש חושב שאני מצטיין כשאני גומר כשהיא רושמת 9" ושואלת קשה? מרגיש שזה עוד מעט מגיע?", אני עונה שכבר גמרתי והפדרונה אומרת "אמרתי שכשאני רושמת 0 " .
מאז אותה אורגזמה מרה ובעיקר נמהרת הפדרונה לקחה ממני את הזכות לאורגזמה, זאת אומרת שמותר לי , אבל רק כשהיא מעניקה לי את הפרס, או כשהיא מאשרת לי .
3 שבועות ארוכיים בהם היתה היתה מתחילה לספור אחורה ואני מאונן, יודע שאסור לי לגמור, ואוי שזה היה קשה .
הפעם הראשונה מאז הסשן הראשון באה אחרי 3 שבועות ואוי איזו עוצמה היתה לפעם ההיא, איזה אסיר תודה שהייתי כששכבתי מותש,גמור , וזה על משהו שהייתי עושה כמעט כל יום.

אח"כ באה חגורת צניעות שגרמה לי להרגיש כל היום את השליטה שלה, את אובדן השליטה שלי על עצמי ובעיקר מונעת ממני לעשות שטויות. .

חודשיים אחרי, 3 או 4 פעמים שבהן הרגשתי את הפורקן המשחרר הפדרונה נוסעת לחופשה ובחיבור מעצבן במיוחד אני נזרק לאיזה חור מסריח לשבוע של מילואים, סה"כ כמעט חודש בלעדיה, היא שולחת הוראות , מטילה מטלות , פוקדת פקודות אבל דבר אחד ברור : עד שהיא לא מאשרת לי - אני מנוע.

קצת אירוני לא? אתה מתחנן למצוא מלכה כי זה מה מביא אותך לפורקן הכי מושלם, כי זה מה שמגרה אותך ואתה מוצא את עצמך נטול פורקן, בורח כמו מאש ממחשבות מחרמנות, כלוא, נטול הסיבה שלכאורה הביאה אותך להכנע לפניה .
שוטרת*
לפני 18 שנים • 30 באוק׳ 2006
שוטרת* • 30 באוק׳ 2006
שתי שאלות:
1. מה שהביא אותך להיכנע לה מלכתחילה זו החרמנות?
2. "זה לא אודות מה שאתה אוהב, זה לא אודות מה שגורם לך הנאה.
זה הכל אודותיה ומה שגורם לה להינות, משם תגיע ההנאה האמיתית שלך." - זה לא חלק ממה שאתה בעצמך כתבת בפרופיל?
Shimmy​(נשלט){Vents}
לפני 18 שנים • 31 באוק׳ 2006
Shimmy​(נשלט){Vents} • 31 באוק׳ 2006
שוטרת* כתב/ה:
שתי שאלות:
1. מה שהביא אותך להיכנע לה מלכתחילה זו החרמנות?
2. "זה לא אודות מה שאתה אוהב, זה לא אודות מה שגורם לך הנאה.
זה הכל אודותיה ומה שגורם לה להינות, משם תגיע ההנאה האמיתית שלך." - זה לא חלק ממה שאתה בעצמך כתבת בפרופיל?

שלא יהיו אי הבנות, אני מאושר להיות רכושה של הפדרונה, לעשוות מה שהיא פוקדת, לקיים באדיקות של איש נטורי קרתא בעשרת ימי תשובה את המשימות שהיא פוקדת עלי, להסתובב כלוא .
אני גם בהחלט מאמין במה שרשמתי בפרופיל שלי (זו ההזדמנות להודות על שעשית מאמץ וקראת אותו) , הפדרונה גם בהחלט לימדה אותי כמה זה חזק לתת את חייך בידיה של גבירה כ"כ מופלאה ולמען העונג שלה עשיתי כ"כ הרבה דברים לא נעימים לי, כאלו שבאף שלב לא פינטזתי עליהם כמשהו שמענג אותי ולמען האמת גם עכשיו זה לא הכי מענג מלבד המחשבה שזה גורם לפדרונה עונג, זה מה שהיא רוצה שאני אעשה.

רק שכמה שלא נעטוף את זה במילים יפות, ונדבר על מילים גבוהות מדובר במשהו שאולי מתחיל ונגמר במוח אבל באמצע הוא מיני, ואם לא היה כזה אני מניח שלא היתה מופיעה אזהרה שהכניסה היא מגיל מסויים ומכילה תכנים למבוגרים, כי מה שמעורר אותנו מינית זו הסיטואציה הבדסמ"ית, זה שהגעתי בגלל שזה מה שמעורר אותי ועכשיו אני תחת המניעה ואני כל כך רוצה לשמור עליה שבאחת מהפעמים שהפדרונה נתנה לי כמתנה את הזכות לקרוא את הספרה 0, חשתי שהמתנה היותר גדולה היתה לשמוע שאני עבד מצויין ושאני גורם לה להתענג במסירות שלי .
שוטרת*
לפני 18 שנים • 31 באוק׳ 2006
שוטרת* • 31 באוק׳ 2006
עכשיו הכל נקרא באור הרבה יותר מחמיא.
בקריאה שניה , אחרי הסבר שלך , נראה לי נפלא איך שהתפתחת ואיך שהתעצבת כרצונה.
תהנו icon_wink.gif
Shimmy​(נשלט){Vents}
לפני 18 שנים • 21 בנוב׳ 2006
Shimmy​(נשלט){Vents} • 21 בנוב׳ 2006
21, 22 , 23 , 24 היא סופרת ואני מנסה להתרכז, לא חושב על התחושות כי אז זה רק יעצים את ההתרגשות ואז חס וחלילה אני אעשה משהו שאסור לי בלי רשות.
לפתע היא מודיעה לי "ידיים למעלה" ואני כמו אסיר נפחד מרים אותן "מה זה? גמרת ? " היא שואלת ואני נזכר בסשן הראשון ההוא .
מסתכל ורואה לחות ,אפילו מעט רטיבות, אבל לא הרגשתי שום דבר, חודשים של עבודה על שליטה באורגזמה, חודשיים של עיצוב נפשי מחדש, חודשים שבהם אורגזמה שכזו הפכה להיות לגדולה שבסיוטים. .
לפני חודשים וחצי לגמור בכזו סיטואציה היה החלום, עכשיו החלום הפך לסיוט, ודברים שהיו סיוט הם החלום.
לא הפחד מהעונש, לא הפחד מהכאב, אותו יש לי ואני סופג אותו בהכנעה והנאה כי אני יודע שזה מענג את הפדרונה, לא כל אלו מעציבים אותי.
תחושת הכישלון , תחושת האפסות, תחושת הבושה היא זו אשר ממלאה אותי עצבות עכשיו.

הפדרונה מטילה עלי עונש ואני עומד בו ביתר שאת, כשהוא מסתיים היא מבקשת ממני כמו תמיד לחייך אבל אני מתקשה, קשה לחייך אחרי שנכשלת בכזו צורה .