לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

דרס קוד- אנאלוגיה קלה בין בדסם פארטי לאסיד פארטי

sssssss
לפני 18 שנים • 29 באוק׳ 2006

דרס קוד- אנאלוגיה קלה בין בדסם פארטי לאסיד פארטי

sssssss • 29 באוק׳ 2006
אני רוצה לנצל את הפוסט הזה לטובת אנאלוגיה קלה בין מסיבות הבדסם לבין מסיבות האסיד. אנאלוגיה שהמכנה המשותף שלה הוא ה"דרס קוד".
את חטאיי אני מזכיר, וכבר עבר למעלה מעשור מאז ביקרתי במסיבת אסיד (או מאז נטלתי כימיקלים מסוכנים). ועדיין, בתור "איש מסיבות" לשעבר אני יכול לשתף אתכם במה שנקרא נושא הלבוש במסיבות האלו, הרבה משום שמה שתפס אז תופס גם היום:
מסיבות האסיד, הן מסיבות חשאיות בדרך כלל ומגיע אליהן קהל יעד שנוגע בסוד העניינים. דבר המסיבות מועבר בדרך כלל מפה לאוזן, למרות שפה ושם יש גם מסיבות המוניות יותר וידועות לציבור הרחב.
אין במסיבות האסיד הקפדה על דרס קוד. מעולם לא נתקלתי בהזמנה למסיבה שכרוכה בציון: הכניסה מותנת בדרס קוד. כל אחד שרוצה יכול להגיע למסיבה בכל לבוש העולה על רוחו.
למרות זאת, במסיבות הללו תמצאו אחוז ניכר (95% לפחות והיתר כבר יתאימו עצמם במסיבה הבאה!) של אנשים לבושים בבגדים ציבעוניים, זוהרים ומאירי עיניים. המנוסים והוותיקים יוסיפו גם משרוקיות, זרחנים, נצנצים ועוד כל טוב כיד הדימיון...
אין שם אנשים ששואלים למה אנחנו מתלבשים ככה? לכולם ברור למה גם מבלי לומר מילה. זה פשוט כל העניין. המסיבה תהיה הרבה פחות נוצצת ומלהיבה אם אנשים יבואו בטי שרט חלק או במכנס ג'ינס שיגרתי.
בתור אחד שמבין בגדי מסיבות כהלכתם מהם, ויודע מהי החשיבות ומהי ההשפעה של בגדים כאלה על החוגגים, אני יכול לומר בלב שלם שהלבוש הפטישיסטי המונהג במסיבות הבדסם אינו פחות, ואף עולה, על המתרחש במסיבות האסיד, אם כי מטרת הלבוש במסיבת הללו שונה לחלוטין: במסיבות האסיד הלבוש מותאם למצב הרוח וההשפעה שהסמים ההזייתיים גורמים למשתמש. לעומתו, הלבוש הפטישיסטי המבריק ביופיו והסקסי בעיצובו, מותאם לאווירה השורה במסיבות, ובהחלט משרה אווירה של חג ושל משהו אחר, שונה, יוצא דופן ומעורר.

נותר לי רק לקנא מחד ב"אנשי המסיבות" שלרובם ברור טיבו ומעלתו של הלבוש המונהג במסיבות שלהם, ולקוות מאידך, שגם אצלנו בארצינו הקטנטונת, אנשי הקהילה (הדברים אמורים כמובן למי שהדברים אינם נהירים לו!!!) יבינו סוף סוף, במבט ולא בשאלה, בגדי פטיש וחשיבותם מהם?!
teacher​(שולט)
לפני 18 שנים • 29 באוק׳ 2006

אכן

teacher​(שולט) • 29 באוק׳ 2006
אכן מרחף כמו פרפר ועוקץ כמו דבורה icon_cool.gif

אני מקווה שיותר אנשים יבינו עד כמה זה מוסיף,
וש-כללים הם תוצר של מציאות ולא להיפך.
וש-יש הרבה יותר אפשרויות ממה שנדמה
וש-אין איזו קונספירציה של המארגנים 'להציק' לאורחים.

נ.ב.
מעניין אם יש פה אנשים שאוהבים להתחפש ל-ANIME
AIR​(נשלט)
לפני 18 שנים • 31 באוק׳ 2006
AIR​(נשלט) • 31 באוק׳ 2006
נענש , בתור בן אדם שחיי ופרודוסר של מוסיקה אלקטרונית אני מצטער לשמוע שאתה קורא למסיבות הנ"ל , מסיבות אסיד , בכלל , אם אני הולך למסיבה אלקטרונית זה אך ורק בשביל המוסיקה , ריקודים , חברים ואנרגיות טובות וממש לא בשביל הבגדים שאנשים לובשים אבל כן לא הייתי מגיע בגלל טיב האנשים (עבריינים ומחפשיי צרות).
האמת שדווקא את האנשים הציבעוניים שנתקעים בי עם המשרוקיות אני לא אוהב , הם עושים לי חור בראש icon_lol.gif תן לי לחפור במוסיקה טובה icon_twisted.gif

במסיבות פטיש ובדס"מ זה כבר משהו אחר icon_smile.gif
sssssss
sssssss • 31 באוק׳ 2006
air כתב/ה:
נענש , בתור בן אדם שחיי ופרודוסר של מוסיקה אלקטרונית אני מצטער לשמוע שאתה קורא למסיבות הנ"ל , מסיבות אסיד , בכלל , אם אני הולך למסיבה אלקטרונית זה אך ורק בשביל המוסיקה , ריקודים , חברים ואנרגיות טובות וממש לא בשביל הבגדים שאנשים לובשים אבל כן לא הייתי מגיע בגלל טיב האנשים (עבריינים ומחפשיי צרות).
האמת שדווקא את האנשים הציבעוניים שנתקעים בי עם המשרוקיות אני לא אוהב , הם עושים לי חור בראש icon_lol.gif תן לי לחפור במוסיקה טובה icon_twisted.gif

לא נראה לי שאנחנו מדברים על אותו דבר icon_confused.gif icon_surprised.gif
AIR​(נשלט)
נענש כתב/ה:
air כתב/ה:

לא נראה לי שאנחנו מדברים על אותו דבר icon_confused.gif icon_surprised.gif

אל תכעס ידידי , אני בסך הכל מנסה לנהל איתך דיון icon_redface.gif ...
פשוט האנלוגיה שלך בין מסיבת אסיד (סמים) לבין מסיבת בדס"מ לא הסתדרה לי כל כך .
אם עדיין לא הבנתי אשמח אם תסביר את עצמך icon_wink.gif
sssssss
sssssss • 31 באוק׳ 2006
קודם כל, אני ממש לא כועס, אם כבר מופתע זאת המילה הנכונה יותר...
אני ביקשתי להצליב בין שני קהלים שונים לחלוטין בנקודה ספציפית אחת שלטעמי משותפת לשניהם: נושא הלבוש. יכולתי לבצע השוואה מדוקדקת יותר של דמיון ושוני בין שני הקהלים בנושאים שונים אבל זה כלל לא מעניין אותי. מעניין אותי ספציפית עניין הלבוש וביודעין שנושא זה קרוב לשניהם.
אני לא ממש יודע על איזה מסיבות אתה מדבר אבל לי זה נשמע כמו מסיבות של קלאברים רגילים. פשוט אין סיטואציה כמו שתיארת, שנושא הלבוש לא מעניין את "אנשי המסיבות" (בביטוי הזה אני כורך את מסיבות הטראנס וההאוס. ואני מדבר על אנשים שנוטלים משכרים הזייתיים לצלילי מוסיקה פסיכודלית. הסם בצירוף המוסיקה בצירוף הלבוש המיוחד מביא את החוגגים שם לרמות היי גבוהות במיוחד).
הנקודה בדברים שלי זה לא הניסיון למצוא שווה ודומה בין שני הקהלים (האסיד מחד והבדסם מאידך) כי ברור שלשניהם נושאי עניין שונים לחלוטין!!! כל הנקודה מסתכמת בחשיבות הלבוש לתפאורה הכוללת של המסיבה. ולדעתי, בעניין זה, יש לנו מה ללמוד מהם.
AIR​(נשלט)
אמרת שלא היית כבר 10 שנים במסיבה , לפחות היום במסיבות טראנס (בטבע) כל אלו שמתלבשים בצורה צעקנית מידיי הם דווקא הבעייתיים במסיבות הנ"ל ואלו בדרך כלל עבריינים ילדים מתלהבים שצועקים ( אטלה אטלה , חאללה בבלאגן חחח ), למסיבות שאני מכיר הם למעלה מ 1000 איש וכולם שם מגיעים בלבוש שאנטי ורגיל והעיקר נוח , ולא מתלהבים מעצמם עם הלבוש , הם באים לשמוע מוסיקה טהורה .
מה שכן כמו שאמרת , אם הם לוקחים סמים אז הם בהיי גם ככה והלבוש לא מעניין אותם . כמו שאף פעם לא עניין אותי .
sssssss
sssssss • 31 באוק׳ 2006
לפי מה שאתה מתאר אני רק יכול לשמוח על זה שנטשתי את המסיבות האלה (ואני גם ככה שמח על ההחלטה הזאת שבזמנו נלקחה מתוך התהום ממש). בזכרון שלי יש אנשים יפים מאוד, ומסיבות מלהיבות ביותר. אני שמח שנצרבה בזכרוני חוויה שהייתה יפה לשעתה. אולי אתה לא מגיע למסיבות הנכונות...?? אני לא יודע כי אני באמת לא בעניינים.
מה שכן, בתור אחד שחווה את ההשפעות האלה מקרוב אני פשוט לא יכול ואני לא אסכים איתך לעולם שלביגוד אין שום משמעות.
בכל אופן, הבגדים שאני הייתי לובש בזמנו ושאחרים סביבי לבשו גרמו לי ולאחרים ללא מעט בלבלות... icon_lol.gif

נ.ב.
לפי התיאור שלך, אני לא ממש מבין למה אתה בכלל מגיע למסיבות שם. גם המוסיקה טובה ככל שתהיה לא הייתה מנחמת אותי.
AIR​(נשלט)
נכון , דווקא במסיבות טבע הלבוש לא מעניין אף אחד , אלה האנשים שמסביבך.
וכן , אני בעניינים , מאוד . icon_smile.gif
וזה מה שמפריע לי , שאנשים לוקחים את המוסיקה האלקטרונית לכיוון של מסיבות סמים ולא למקום של מוסיקה טובה ואיכותית , ברגע שהם לוקחים אקסטזי פתאום הכל נראה להם יפה , זה פשוט שקר .
יצא לי להיות בכל סוגיי המסיבות דרך אגב ולביגוד יש משמעות אבל דווקא במסיבת טבע אין .
sssssss
sssssss • 31 באוק׳ 2006
אתה גורר אותי למקומות שממש לא רציתי להגיע אליהם...אבל אני אגיב בכל זאת...
בתוך הקטגוריה של מסיבות האסיד, מסיבות הטבע אלה המסיבות הכי יפות שיש: להיות ביער, בים, בהר וכו' דלוק פצצות, כשאנשים יפים וצבעוניים מצווחים מאושר סביבך, זאת פסגת הפסגות של מסיבות האסיד! ואני לא נכנס למהות של הסם עצמו כי סם הוא סם הוא סם.
הדור שלכם פשוט לא יודע לחגוג! icon_smile.gif
יש לך מושג מזה להיות דלוק על טריפ כלוא באיזה מועדון צר? דווקא המסיבות האלה היו הרבה פחות מעניינות.
לפי דבריך, ואך ורק לפי דבריך, אין לי ספק בכלל, החומר האנושי שמסתובב היום במסיבות, בצירוף חוסר ההבנה של החוגגים בנושא הלבוש פוגע אנושות במסיבות האסיד.