נסיך הכתר |
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
חציית קווים- לאן הגענו- חשבון נפש אישי.
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
נסיך הכתר • 31 באוק׳ 2006
לפני כמה דקות נכנסתי לקרוא פוסט מעניין של אחד הכותבים באתר- הקריאה בפוסט- הובילה אותי
לקרוא פוסט אחר של אחת המנויות באתר- אותה אישה כותבת על תחושותיה באתר - מהפוסט השתמע שאותה אישה כנראה חוותה דברים לא נעימים במסגרת שהותה באתר. הפוסט של אותה אישה הוביל אותי לקריאת פוסט אחר של מנוי באתר- מקריאת הפוסטים שציינתי ראיתי לבסוף בדקות האחרונות- פוסט שפירסם מנוי באתר ובו הוא פירסם קבל עם ועדה את שמה הפרטי ואת מקום מגוריה של אותה אישה שהוא מזהיר מפניה. לדעתי הערב אותו אדם עשה מעשה שלא ייעשה- לחשוף ולהלבין את פניה של אותה אישה. וידוי אישי שלי- אנא מכם תשמרו על כללי התנהגות נאותים , והוגנים באתר. גם עם מישהו/י בעקבות קשר אישי כושל, או שיחה שלא עמדה בציפיות של אחד הצדדים, אל תחשפו פניו של האחר ברבים- שימרו על דיסקרטיות, והיו הוגנים. |
|
האמפרי |
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
האמפרי • 31 באוק׳ 2006
אותו אדם נחסם כבר והבלוג שלו נמחק.
בוא נברך אותו באהבה וחכמה. הוא זקוק לשניהם והרבה. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 31 באוק׳ 2006
פשוט פיכסה מה שהוא עשה
|
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 1 בנוב׳ 2006
האמפרי כתב/ה: אותו אדם נחסם כבר והבלוג שלו נמחק.
בוא נברך אותו באהבה וחכמה. הוא זקוק לשניהם והרבה. _________________________________________________________________ אינני בטוחה שאני יודעת במה דברים אמורים ובמי הם נוגעים הפעם אולם מצטרפת אל דבריו של האמפרי ומקווה שכל הצדדים הנוגעים בדבר ימצאו בלבם את הכוח לסלוח, ואת התבונה והאהבה לריפוי. |
|