AIR(נשלט) |
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
31 באוק׳ 2006
AIR(נשלט) • 31 באוק׳ 2006
דיברתי עד עכשיו על מסיבות בטבע ... ולא על מועדון צר , כמו כן אני כותב מוסיקה אלקטרונית וגם מופיע
אף פעם לא הפריע לי או לאף אחד אחר הלבוש . אני הולך כבר למעלה מ 12 שנה למסיבות . |
|
aloof |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
Re: אכן
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
aloof • 1 בנוב׳ 2006
אכן כללים הם בדרך כלל תוצר של מציאות ולא ההיפך...
הקהילה בארץ קטנה והרבה מאנשיה אולי רואים בבדסמ תוספת נחמדה לחיים הרגילים ותבלין לסופי שבוע. כנראה שמשם הדגש וההקפדה על דרס קוד בכל המסיבות. אך לאלה מאיתנו החיים בדסמ 24.7 כדרך חיים ויסוד לזוגיות, הדרס קוד מהווה מכשול. יש בעיתיות בלדרוש מאדון להתלבש בצורה מסויימת - כפי שיש בעיתיות בלדרוש משפחתו ורכושו של אדון להתלבש בצורה מסויימת. אין ספק שבגדי פטיש מוסיפים יופי וחן חיצוניים למסיבה, אך צר לי שדרס קוד הוא תנאי כניסה, תנאי שמונע מחלק מאיתנו שלוקחים בדסמ מאוד ברצינות מלהגיע. מוזר לי שאנשים הדוגלים בחופש להיות אחר ושונה כל כך מקפידים על אחידות חיצונית במסיבות. חבל לי. יקר לנסוע לחו"ל כשרוצים להשתתף במסיבה |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 1 בנוב׳ 2006
דרס קוד היא הדרך שלנו להבדיל מסיבה שלנו ממסיבה במועדון אחר. במועדון חברים יוקרתי תהיה מחויב ללבוש חליפה ולא תורשה להכנס עם ג'ינס. חשוב להבין כי הלבוש עושה את העיוא ואת ההבדל בינו לבין אירוע אחר. במסיבות באירופה דרס קוד זה דרס קוד ושם יש הקפדה אמיתית כך שמי שבא עם תלבושת פטישיסטית לא ירגיש שלא בנוח בנוכחות לובשי הג'ינס והטישרט
עמק |
|
מורגן(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
מורגן(שולטת) • 1 בנוב׳ 2006
נענש כתב/ה: קודם כל, אני ממש לא כועס, אם כבר מופתע זאת המילה הנכונה יותר...
אני ביקשתי להצליב בין שני קהלים שונים לחלוטין בנקודה ספציפית אחת שלטעמי משותפת לשניהם: נושא הלבוש. יכולתי לבצע השוואה מדוקדקת יותר של דמיון ושוני בין שני הקהלים בנושאים שונים אבל זה כלל לא מעניין אותי. מעניין אותי ספציפית עניין הלבוש וביודעין שנושא זה קרוב לשניהם. אני לא ממש יודע על איזה מסיבות אתה מדבר אבל לי זה נשמע כמו מסיבות של קלאברים רגילים. פשוט אין סיטואציה כמו שתיארת, שנושא הלבוש לא מעניין את "אנשי המסיבות" (בביטוי הזה אני כורך את מסיבות הטראנס וההאוס. ואני מדבר על אנשים שנוטלים משכרים הזייתיים לצלילי מוסיקה פסיכודלית. הסם בצירוף המוסיקה בצירוף הלבוש המיוחד מביא את החוגגים שם לרמות היי גבוהות במיוחד). הנקודה בדברים שלי זה לא הניסיון למצוא שווה ודומה בין שני הקהלים (האסיד מחד והבדסם מאידך) כי ברור שלשניהם נושאי עניין שונים לחלוטין!!! כל הנקודה מסתכמת בחשיבות הלבוש לתפאורה הכוללת של המסיבה. ולדעתי, בעניין זה, יש לנו מה ללמוד מהם. אני פשוט לא מבינה את גיבוב ההבלים הזה. מסיבת בדסמ אמורה להיות שונה משאר המסיבות בעיר תל אביב. היא אמורה להפריד בין הקהילה לשאר צבעי הגלידה ואם זה לא ברור לך, וכל מה שאתה יכול לעשות זה להשוות את זה למסיבות אסיד ותפאורות עשה עם כולנו חסד ופשוט...אל תגיע. |
|
aloof |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
aloof • 1 בנוב׳ 2006
עמק יא רוק כתב/ה: דרס קוד היא הדרך שלנו להבדיל מסיבה שלנו ממסיבה במועדון אחר. במועדון חברים יוקרתי תהיה מחויב ללבוש חליפה ולא תורשה להכנס עם ג'ינס. חשוב להבין כי הלבוש עושה את העיוא ואת ההבדל בינו לבין אירוע אחר. במסיבות באירופה דרס קוד זה דרס קוד ושם יש הקפדה אמיתית כך שמי שבא עם תלבושת פטישיסטית לא ירגיש שלא בנוח בנוכחות לובשי הג'ינס והטישרט
עמק אני חשבתי שמה שמבדיל בין סתם מסיבה למסיבה של קהילת בדסמ זה עניין יחסי שליטה, לא הלבוש. אם הדגש על לבוש, הייתי קוראת לזה מסיבת תחפושות. יש לא מעט אנשים שאוהבים להתלשב בבגדי פטיש למרות שאין להם שום קשר ליחסי שליטה. אני ואדוני חלק מהקהילה בגלל יחסינו המאוד ברורים מבחינת השליטה - לא בגלל סגנון לבוש חיצוני. אכן בחו"ל יש מסיבות עם דרס קוד, אך יש יותר מסיבות המקבלות אנשי הקהילה כמו שהם, והאורחים מרגישים בנוח בגלל הקבלה הזו ולא בגלל שכולם מתלבשים אותו דבר. יש הרבה לחץ להיות ולהיראות כמו כולם בעולם הונילי, ולי חבל שהנורמה הזו מתקבלת כמובנת מעליה גם כאן. |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
sssssss • 1 בנוב׳ 2006
מורגן כתב/ה: נענש כתב/ה: קודם כל, אני ממש לא כועס, אם כבר מופתע זאת המילה הנכונה יותר...
אני ביקשתי להצליב בין שני קהלים שונים לחלוטין בנקודה ספציפית אחת שלטעמי משותפת לשניהם: נושא הלבוש. יכולתי לבצע השוואה מדוקדקת יותר של דמיון ושוני בין שני הקהלים בנושאים שונים אבל זה כלל לא מעניין אותי. מעניין אותי ספציפית עניין הלבוש וביודעין שנושא זה קרוב לשניהם. אני לא ממש יודע על איזה מסיבות אתה מדבר אבל לי זה נשמע כמו מסיבות של קלאברים רגילים. פשוט אין סיטואציה כמו שתיארת, שנושא הלבוש לא מעניין את "אנשי המסיבות" (בביטוי הזה אני כורך את מסיבות הטראנס וההאוס. ואני מדבר על אנשים שנוטלים משכרים הזייתיים לצלילי מוסיקה פסיכודלית. הסם בצירוף המוסיקה בצירוף הלבוש המיוחד מביא את החוגגים שם לרמות היי גבוהות במיוחד). הנקודה בדברים שלי זה לא הניסיון למצוא שווה ודומה בין שני הקהלים (האסיד מחד והבדסם מאידך) כי ברור שלשניהם נושאי עניין שונים לחלוטין!!! כל הנקודה מסתכמת בחשיבות הלבוש לתפאורה הכוללת של המסיבה. ולדעתי, בעניין זה, יש לנו מה ללמוד מהם. אני פשוט לא מבינה את גיבוב ההבלים הזה. מסיבת בדסמ אמורה להיות שונה משאר המסיבות בעיר תל אביב. היא אמורה להפריד בין הקהילה לשאר צבעי הגלידה ואם זה לא ברור לך, וכל מה שאתה יכול לעשות זה להשוות את זה למסיבות אסיד ותפאורות עשה עם כולנו חסד ופשוט...אל תגיע. שמעי את פשוט לא הבנת אפילו מילה ממה שכתבתי... |
|
AIR(נשלט) |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
AIR(נשלט) • 1 בנוב׳ 2006
מורגן כתב/ה: נענש כתב/ה: קודם כל, אני ממש לא כועס, אם כבר מופתע זאת המילה הנכונה יותר...
אני ביקשתי להצליב בין שני קהלים שונים לחלוטין בנקודה ספציפית אחת שלטעמי משותפת לשניהם: נושא הלבוש. יכולתי לבצע השוואה מדוקדקת יותר של דמיון ושוני בין שני הקהלים בנושאים שונים אבל זה כלל לא מעניין אותי. מעניין אותי ספציפית עניין הלבוש וביודעין שנושא זה קרוב לשניהם. אני לא ממש יודע על איזה מסיבות אתה מדבר אבל לי זה נשמע כמו מסיבות של קלאברים רגילים. פשוט אין סיטואציה כמו שתיארת, שנושא הלבוש לא מעניין את "אנשי המסיבות" (בביטוי הזה אני כורך את מסיבות הטראנס וההאוס. ואני מדבר על אנשים שנוטלים משכרים הזייתיים לצלילי מוסיקה פסיכודלית. הסם בצירוף המוסיקה בצירוף הלבוש המיוחד מביא את החוגגים שם לרמות היי גבוהות במיוחד). הנקודה בדברים שלי זה לא הניסיון למצוא שווה ודומה בין שני הקהלים (האסיד מחד והבדסם מאידך) כי ברור שלשניהם נושאי עניין שונים לחלוטין!!! כל הנקודה מסתכמת בחשיבות הלבוש לתפאורה הכוללת של המסיבה. ולדעתי, בעניין זה, יש לנו מה ללמוד מהם. אני פשוט לא מבינה את גיבוב ההבלים הזה. מסיבת בדסמ אמורה להיות שונה משאר המסיבות בעיר תל אביב. היא אמורה להפריד בין הקהילה לשאר צבעי הגלידה ואם זה לא ברור לך, וכל מה שאתה יכול לעשות זה להשוות את זה למסיבות אסיד ותפאורות עשה עם כולנו חסד ופשוט...אל תגיע. חבל שהדיון נעשה בצורה אגרסיבית וחסרת כבוד . |
|
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 2 בנוב׳ 2006
poldy כתב/ה: עמק יא רוק כתב/ה: דרס קוד היא הדרך שלנו להבדיל מסיבה שלנו ממסיבה במועדון אחר. במועדון חברים יוקרתי תהיה מחויב ללבוש חליפה ולא תורשה להכנס עם ג'ינס. חשוב להבין כי הלבוש עושה את העיוא ואת ההבדל בינו לבין אירוע אחר. במסיבות באירופה דרס קוד זה דרס קוד ושם יש הקפדה אמיתית כך שמי שבא עם תלבושת פטישיסטית לא ירגיש שלא בנוח בנוכחות לובשי הג'ינס והטישרט
עמק אני חשבתי שמה שמבדיל בין סתם מסיבה למסיבה של קהילת בדסמ זה עניין יחסי שליטה, לא הלבוש. אם הדגש על לבוש, הייתי קוראת לזה מסיבת תחפושות. יש לא מעט אנשים שאוהבים להתלשב בבגדי פטיש למרות שאין להם שום קשר ליחסי שליטה. אני ואדוני חלק מהקהילה בגלל יחסינו המאוד ברורים מבחינת השליטה - לא בגלל סגנון לבוש חיצוני. אכן בחו"ל יש מסיבות עם דרס קוד, אך יש יותר מסיבות המקבלות אנשי הקהילה כמו שהם, והאורחים מרגישים בנוח בגלל הקבלה הזו ולא בגלל שכולם מתלבשים אותו דבר. יש הרבה לחץ להיות ולהיראות כמו כולם בעולם הונילי, ולי חבל שהנורמה הזו מתקבלת כמובנת מעליה גם כאן. מסיבת תחפושות זה אחלה דבר. וכן אנחנו מתחפשים כשאנחנו באים למסיבה. חלק חשוב מהבדסמ הוא צורת הלבוש היחודית שבאה לעיתים (קרובות) איתו. חשוב להבין כי העניין בדרס קוד הוא לתת לדמיון לפרוח ולהתלבש בצורה יותר חופשית ומיוחדת, לאו דווקא שחור, לאו דווקא ויניל או לייקרה. במועדון הקטן והנחמד שהייתי הולך אליו בארה"ב היה דרס קוד מוקפד והיה עושר של צבעים ומרקמים, ביחד עם עירום חלקי והלבשה תחתונה, דבר שלא נפוץ המחוזותינו, וחבל. אצלי אישית הדרס קוד עוזר לפתוח את העכבות ומפריד לי בין המסיבה לחיים היומיומיים. אין לחץ להראות כמו כולם. תשקיעו, תדמיינו, תפתיעו, תגיעו ותהנו עמק |
|
aloof |
לפני 18 שנים •
3 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בנוב׳ 2006
aloof • 3 בנוב׳ 2006
[color=white אצלי אישית הדרס קוד עוזר לפתוח את העכבות ומפריד לי בין המסיבה לחיים היומיומיים. [/color]
אין לחץ להראות כמו כולם. תשקיעו, תדמיינו, תפתיעו, תגיעו ותהנו עמק[/quote] ברגע שדרס קוד הוא תנאי כניסה למסיבה ולא רק המלצה, כן יש לחץ (ואף דרישה) להתלבש לפי סטנדרט אחיד שנקבע על ידי גורם חיצוני לנו - בדיוק כמו בעולם הונילי. חבל - יש אנשים שלא צריכים לבוש פטישי כדי להשתחרר מעכבות (שלא לדבר על צמחוניים כמוני שלא רוצים להשתמש בעור או חומרים לא טבעיים כpcv.). אולי לבוש פטישי נראה יותר משוחרר ואישי מבחוץ,אך אם אני מחוייבת לה בכדי להיכנס לאירוע כלשהו, הוא למעשה תלבושת אחידה כמו בכל מוסד אחר. אישי זה לא. ושוב, לאלה מאיתנו החיים בדסמ בתור צורת חיים, יש בעיתיות בלדרוש לבוש מסויים משפחתו של אדון-עבדה של שולטת. חבל לי שדווקא לנו אין מקום במסיבות של ה"קהילה". נסכים לא להסכים |
|
לפני 18 שנים •
3 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בנוב׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 3 בנוב׳ 2006
שוב , אין סטנדרט אחיד. אתם יכולים לבוא באיזה לבוש שאתם רוצים, כל עוד אלה אינם בגדים הנחשבים כבגדי יום יום כמו ג'ינס או טי שירט פשוטים. עדיין לא הבנתי למה יש פה התנגשות בין יחסים בדסמיים לבין זה ..... והרבה מאלה שבאים למסיבות , הם אנשים העוסקים בבדסמ כדרך חיים.
עמק |
|