בוגדנית קטנטנה |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
בוגדנית קטנטנה • 2 בנוב׳ 2006
אז זה הצד האפל של עולם הבדס"ם!!!!!!!!!!!!!!
.... למרות שזה נורא לא נימוסי מצידי: המריבה שלכם היתה מעניינת מאוד... אז תודה. ודום, אם אתה לגמרי סגור על עצמך, ואתה לא מפחד מהתגובה של הסיבה שלך, אין שום סיבה בעולם שלא תכריז ברבים על ההנאות שלך בחיים. ...אם, כמובן, אתה מספיק חזק להתמודד עם זה... אני, לעומת זאת, בטח אחטוף עשרות סוגי שבץ שונים, אם (וכאשר) אבאמא שלי או אחד מחברי יגלו את הצד הפחות רוצה-להיות-עו"ד/רופאה/נשואה למליונר שבי. (לא שיש לי אחד כזה) חוצמזה, אני כבר שומעת את אמא שלי דוחקת בי למצא דום, ורצוי ממשפחה טובה. ואני כבר רואה את אבא שלי מתווכח איתו על עיניינים פוליטים... או על "איך אוחזים שוט". ...ואם אני אמשיך לדמיין את זה מספיק זמן אני אחליט בסוף להתנזר לצמיתות!!! אז אני מקווה שאתה יותר חזק ממני בהתמודדיות עם משפחה... כי לך תדע אם אבא שלך גם פה... |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
Re: '
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
זרה מוכרת • 2 בנוב׳ 2006
דום כתום כתב/ה: אני לא יודע מה יש במיזוודה הכחולה,אבל אני מנחש שיש בזה הרבה קלוריות...
בניגוד אליך ... אני חושבת שהמזוודה הכחולה היא 'לקטרו. 'לקטרו בייבי, מה לעשות שהמזוודה הכחולה יותר דומה לך מאשר הנושא אותה. מזותי שמתגעגעת לחיבוק שלך }{ |
|
שושנת ההרים(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
אממ..
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
שושנת ההרים(שולטת) • 2 בנוב׳ 2006
דום כתום...סחתיין על התמונה החדשה (?) בכרטיס שלך..אם הייתי סאבית הייתי פשוט לועסת אותך
|
|
Roger Rabbit(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
צו פיוס
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
Roger Rabbit(שולט) • 2 בנוב׳ 2006
אני רוצה להתיחס למריבה ואח"כ לענות לנושא השרשור.
ג'ודיס. הכניסה לתימנים בלבד הזכירה לי ימים אפלים של "הכניסה לנוצרים לבנים בלבד וליהודים ולכלבים הכניסה באישורים מיוחדים" כאשר בבדיחה היה שמץ של התנשאות כנגד היהודים. המסיבה לתימנים בלבד ולאשכנזים עם אישור מיוחד כי הם לא יודעים לשמוח הזכירה לי מבחינה רגשית ימים אפלים של אפליה בכניסה למסיבות כלפי יהודים במקומות שאני מכיר. איך היית מגיבה אם היו אומרים: "הכניסה לקונצרט לאנשים יוצאי אירופה בלבד כי יוצאי אירפה מכירים את השירים מלידתם באופן גנטי וליוצאי אסיה עם פניה למארחים והוכחה שהם יודעים לשיר כי יוצאי אסיה נולדו זיפנים בשירה." ההסבר שאת רוצה מסיבה שמחה והגנטיקה של התימנים גורמת לשמחה והאשכנזים דכאוניים מלידה נשמע יותר גרוע מלא להסביר מדוע הכניסה לאשכנזים היא עם אישורים מיוחדים. אני לא מכיר ולא הייתי מגיע למסיבה אבל בכל מקום שאני רואה שלט:"הפאב לנוצרים בלבד, יוצאי אירופה, יהודים לא מוזמנים" אני נפגע למרות שלא רציתי להכנס. עם זאת ההערה של דום כתום על יגאל עמיר היתה לא במקום ואני לא יודע מה יותר גרוע. מוצאו של יגאל עמיר לא שייך וביום השנה להרצחו של רבין כולנו מאוחדים בכאב. בעניין התמונה לא אשים תמונה באינטרנט גם בפורום על מזג האויר. הדרך שבה אנחנו מסבירים קובעת מה יחשבו עלינו. כל אחד יודע אם הסביבה שלו פתוחה או שמרנית. יש טענה שככל שהסביבה משכילה יותר היא יותר ליברלית ופתוחה לקבל את השונים גם כי ליברליות היא IN בחברה משכילה. אם אתה נמצא בחברה משכילה וליברלית ואתה יודע שאין לך בעיה אתה יכול לשים תמונה אבל צפה לשאולות ודע מה שתשיב עליהן. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
נוריתE • 2 בנוב׳ 2006
תפסת אותי
הצצתי בפרופיל. בקהילה הכל חשאי הכל בניקים וזה ברור ומסוכם ומקובל. למה? ואם מחר ירוץ אחריך השכן במכולת? א ו בסופר איזה דומיקולו יחליט להזכיר לך דווקא שם? או בעבודה חלילה או בבית כנסת. אנחנו שומרים מקס פרטיות ככל האפשר וסומכים על אחרים שישמרו על הפרטיות שלנו כמו שנישמור על שלהם אנחנו לא עושים שום דבר רע זו הסביבה ממנה אנחנו צריכים לשמור על עצמנו ועם שטויות כמו שהביאו פה של עדי אשכנזי בא לי להתחפר טיפי יותר עמוק ולהגיד מי אני? כזאת? ממש לא. |
|