isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 בנוב׳ 2006
מתי האקשן מתחיל בדרך כלל? 12?1?2?
לפני 18 שנים •
3 בנוב׳ 2006
isolde(שולטת) • 3 בנוב׳ 2006
שוב איזה "עבד" הבריז לי.
או שייבשתי אותו יותר מדי זמן למטה ביום שאני אבין גברים... אם אני כותבת צא ב11 תהיה ברבע ל12 אז זכותי לייבש אותו קצת או תהיה ב11? והיה סיינפלד... דרוש עבד עם חוש הומור, ושמגיע בזמן ומחכה שוב אני אחלום על מדיקל במקדרימי וברק... משעמם אני לא זוכרת מה הכינוי שלו בכלוב כדי ללכלך עליו |
|
טוב טוב הגמד{M} |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
...
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
טוב טוב הגמד{M} • 4 בנוב׳ 2006
מ-ד-ה-י-ם
האומנם הגענו בשעה שתיים אך המקום כהרגלו היה מלא באנשים, אווירה מעולה, וחשמל סקסי באוויר. היה נעים לראות אנשים ישנים ולהכיר הרבה חדשים חזרנו בשעה שש הביתה, הלכנו לישון בשבע... אמילי היה מקסים, כמו תמיד מחכים למסיבה הבאה בכליון עניים - אמילי אין על המסיבות שלכם זיגזג ומורגן |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
Re: ...
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
aka BODYGUARD • 4 בנוב׳ 2006
ZIGzag כתב/ה: מ-ד-ה-י-ם
האומנם הגענו בשעה שתיים אך המקום כהרגלו היה מלא באנשים, אווירה מעולה, וחשמל סקסי באוויר. היה נעים לראות אנשים ישנים ולהכיר הרבה חדשים חזרנו בשעה שש הביתה, הלכנו לישון בשבע... אמילי היה מקסים, כמו תמיד מחכים למסיבה הבאה בכליון עניים - אמילי אין על המסיבות שלכם זיגזג ומורגן זהו.בדיוק. BODY ולולי שנהנו מאד מאד.... |
|
-אש- |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
-אש- • 4 בנוב׳ 2006
רציתי לכתוב כמה מילות תודה- אבל לא הצלחתי לתמצת...
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=62287&blog_id=14616 אפשר לומר שנהניתי (בלשון המעטה) |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
יווווווווווו
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
דום-34(שולט) • 4 בנוב׳ 2006
קשה לי קשה לי
מפעם לפעם יותר קשה לי היה פשוט .................................מקסים מילי 38 קשה להוריד אותי בהורדת ידיים תתאמני עד הפעם הבאה תודה מיוחדת לאש שלי על הפרגון ועל העזרה את מיוחדת תודה לאלמונית שאיתנו מדיי פעם גם ככה את לא נכנסת לכלוב תודה לרננה המקסימה והסקסית תודה אמילי אף ורוני אחי אוהב אותכם |
|
Reaper |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
Reaper • 4 בנוב׳ 2006
emily and f: thanks for an enjoyable evening as usual
frodo and dommie great to see you guys liza dont worry pavlo will have his revenge abyss there is always next week bodygaurd, the english lesson was great next week SPANISH shay-dav our black sheep great to see you buddy queencie good to see you babe. and last but far from least Tish...two doms do make a right. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 4 בנוב׳ 2006
היה פשוט מקסים
באדי, ידידי, אתה וצמד השוטים הזוהרים שלך...... עכשיו מה אני אעשה ? הגננת גם רוצה ככה תודה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
aka BODYGUARD • 4 בנוב׳ 2006
צ'יטה כתב/ה: היה פשוט מקסים
באדי, ידידי, אתה וצמד השוטים הזוהרים שלך...... עכשיו מה אני אעשה ? הגננת גם רוצה ככה תודה רוצה גם??? תקרא לי... 2-3 הצלפות כמו שרצו לה מול העיניים יוציאו לה את החשק.. |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 4 בנוב׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: צ'יטה כתב/ה: היה פשוט מקסים
באדי, ידידי, אתה וצמד השוטים הזוהרים שלך...... עכשיו מה אני אעשה ? הגננת גם רוצה ככה תודה רוצה גם??? תקרא לי... 2-3 הצלפות כמו שרצו לה מול העיניים יוציאו לה את החשק.. יש בזה משהו.... ככה תתפוס שתי ציפורים במכה אחת - גם תחסוך הרבה מאוד כסף, וגם תזכה לראות את יקירתך מקבלת שיעור בנושא - be carefull with what you wish for... |
|
אליזבת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בנוב׳ 2006
אליזבת(נשלטת) • 4 בנוב׳ 2006
לפני שאני אשבח את יום שישי כמובן !!!!
ריפר בייבי הרשה לי לתקן אותך , זה פאבל !!! לא פאבלו !!!!!!!!!! ועכשיו לעיקר ! היה מדהים, פשוט כיף ! תודה לכולם על ערב מהנה !! ותודה מיוחדת לך , תודה על המקומות המדהימים שאתה מביא אותי אליהם כל פעם מחדש אוהבת אותך . |
|