סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אהבה ובידסמ

Queencie​(שולטת)
לפני 18 שנים • 5 בנוב׳ 2006
Queencie​(שולטת) • 5 בנוב׳ 2006
קוראת את הפוסט הזה ורק קטע אחד עולה לי בראש בהקשר הזה....

"רַק עַל עַצְמִי לְסַפֵּר יָדַעְתִּי.
צַר עוֹלָמִי כְּעוֹלַם נְמָלָה,
גַּם מַשָּׂאִי עָמַסְתִּי כָּמוֹהָ
רַב וְכָבֵד מִכְּתֵפִי הַדַּלָּה.

גַּם אֶת דַרְכִּי – כְּדַרְכָּהּ אֶל צַמֶּרֶת –
דֶּרֶך מַכְאוֹב וְדֶרֶךְ עָמָל,
יַד עֲנָקִים זְדוֹנָה וּבוֹטַחַת,
יַד מִתְבַּדַּחַת שָׂמָה לְאַל.

כָּל אָרְחוֹתַי הִלִּיז וְהִדְמִיע
פַּחַד טָמִיר מִיַּד עֲנָקִים.
לָמָּה קְרָאתֶם לִי, חוֹפֵי הַפֶּלֶא?
לָמָה כְּזַבְתֶּם, אוֹרוֹת רְחוֹקִים?"

רחל, ד' אדר תר"ץ

ליילה, אם תבססי את תקוותייך ושאיפותייך על בסיס נסיון העבר שלך לא תוכלי להגשים את חלומותייך. וספציפית לנושא שהעלית, יש אהבה ויש זוגיות ואפשר לשלב אותה עם בדס"מ, ולא רק במסגרת ונילית-קינקית או ככזו שמוגבלת למיטה בלבד. לכל אחד יש את השקפת עולמו על הבדס"מ, ומה שצריך לנסות ולאתר זה את אותו פרטנר שהוא שותף מתאים מבחינה בין-אישית, אלא גם מבחינת ההשקפה הזו.
כן, זה הרבה יותר קשה, אבל לומר שזה אינו אפשרי?
Roger Rabbit​(שולט)
Roger Rabbit​(שולט) • 5 בנוב׳ 2006
רק על עצמי לספר ידעתי...

נו טוב גם על הרבה מהזוגות הבדסמים שאני מכיר.
laila, הרושם המוטעה (לדעתי) שלך הוא כי הכלוב הוא גם אתר הכרויות.
יחסית מספר המחפשים פה גבוה ממספר הזוגות אבל בחוץ אני מכיר הרבה זוגות שאני מגדיר אותם זוגות בדסמים.

אני מכיר זוג שהבעל הוא הדומיננטי עם חשבונות בנק משותפים שהיא לא יכולה למשוך מהם שקל בלי רשותו.
היא מורה מוערכת ואישה עצמאית והזוגיות הבדסמית שלהם נמשכת יותר מ20 שנים. הם לא קוראים לעצמם זוג בדסמי אבל יש בזוגיות שליטה מנטלית ברורה. גם במיניות יש אלמנטים בדסמים אבל הם לא יודעים שהם עושים בדסמ ולא שמעו עליו.
השיוויון אינו תנאי לקשר אבל הם מאושרים עם ילדים שכעת בצבא ולא חושבים על פרידה.

כאשר היחסים הדומיננטיים הם מודעים עם משחקים מיניים לכל אחד מתכון אחר לזוגיות ולאהבה.
המתכון שלי הוא לקחת את השליטה בהומור עצמי ולבקש גם מהנשלטת לפתח הומור לגבי הרבה מהבקשות.
אהבה היא דבר שמתפתח ואם לא מצאת אהבה אולי משהו בבנית הקשר שלך היה מהיר מידי.
אני לא בטוח שהאשמה תמיד היא חד צדדית בשולטים.
השולטים הם בני אדם. צריך לשוחח ולבקש. אפשר לפתח הומור כשמבקשים.
כדאי.
אל תתיאשי.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 5 בנוב׳ 2006
Queencie כתב/ה:

יש אהבה ויש זוגיות ואפשר לשלב אותה עם בדס"מ, ולא רק במסגרת ונילית-קינקית או ככזו שמוגבלת למיטה בלבד. לכל אחד יש את השקפת עולמו על הבדס"מ, ומה שצריך לנסות ולאתר זה את אותו פרטנר שהוא שותף מתאים מבחינה בין-אישית, אלא גם מבחינת ההשקפה הזו.
כן, זה הרבה יותר קשה, אבל לומר שזה אינו אפשרי?

אהבה, זוגיות ובדס"מ - נושא טעון.
למה שאני פותחת פוסטים בנושא לא עונים לי? icon_rolleyes.gif
אבל בכל מיקרה - אני מאד מעוניינת בדוגמאות כאלו - של זוגיות בדס"מית.
איך זה באמת עובד? איך משלבים?
prometheus​(שולט)

Re: אהבה ובידסמ

prometheus​(שולט) • 5 בנוב׳ 2006
laila כתב/ה:
אבל זאת הכל אהבה בערבון מוגבל עם תנאים מקדימים וסייגים מותנים מראש
ואז זאת כבר לא אהבה

אהבה באה מיחסים של שיוון וזוגיות
ככה זה בחיים
ולא אני לא מותחת ביקורת על אלו שמחפשים וגם לא על אלו שלא מחפשים ולא מחפשת לחנך
סתם
מניסיון.

איזה אהבה היא ללא תנאים מוקדמים ליילה? גם בהכרות ונילית יש הרבה תנאים מוקדמים לפני שבאה האהבה, וגם שם היא יכולה להסתיים, מה שאומר שהיו תנאים לכל אורך הדרך ובשלב מסויים היא (האהבה) פשוט לא עמדה בהם. חוץ מהאהבה של הורים לילדיהם לא שמעתי על אהבה כזו.

אהבה באה מיחסים של שיוויון וזוגיות, באמת?
לפי זה אי אפשר לאהוב חיית מחמד, זו לחלוטין לא מערכת יחסים שיוויונית (אלא אם את קוראת לאילוף עם קולר חשמלי ועקירת ציפורניים שיוויוניות). בכל זאת יש אנשים שאוהבים את חיית המחמד שלהם.
מה אם אהבה של הורים לילדיהם? מערכת היחסים הזו היא לחלוטין לא שיוויונית, את טוענת שאין כאן אהבה?

מניסיון ליילה? תזכרי שלכל אדם יש את סוג האנשים שהוא נמשך אליו. בדיוק כמו שאם אשה ונילית שאוהבת מניאקים תתלונן שכל הגברים הם חארות ולא יהיה בכך שמץ של אמת כך גם אין בהכרח אמת במה שאת אומרת. יכול להיות שאת פשוט נמשכת לסוג האנשים שלא יכולים באמת לאהוב במסגרת קשר BDSMי.

אהבה בטבע באה משיוויון וזוגיות? מעניין עד כמה שאני יודע אם אשת המערות לא הייתה מכינה אוכל או קמה בלילה לילדים היא הייתה מקבלת סטירה מאיש המערות (קראתי דווקא מחקר מעניין שנשים פיתחו בגלל זה מנגנון שינה יעיל יותר כך שנגרם להן פחות נזק לאורך שנים מלקום בלילה לילדים). אוהב ושיוויוני לכל הדעות (וגם SSC). קראתי גם בספר (מלחמת הזרע של ד"ר רובין בייקר נדמה לי) שזה מאד טבעי שגבר יאנוס אישה וזה משרת את אינטרס הרבייה של שניהם. הבעיה היא רק כשהאונס לא מצליח, אז האינטרס של החברה הוא להעניש את האנס הלא מוצלח.

ומעניין אותי על סמך מה את קובעת שאדונים שחושבים שהם אוהבים את השפחות שלהם לא באמת אוהבים אותן? אהבה היא דבר רגשי לחלוטין, איך יודעים אם אוהבים מישהו? זו הרגשה פנימית אז איך יודעים אם זו באמת אהבה או רק חושבים שזו אהבה? ואיך יודעים את זה לגבי מישהו אחר (כמו שניסית לטעון שאת יודעת פה)?
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 5 בנוב׳ 2006
לילה , אף מערכת יחסים לא באה עם תעודת ביטוח .
כל הזוגות כאן הם זוגות שמעבר לבדס"מ הגורמים שמחברים בנהם הם מגוונים , אף זוגיות שנבנת על בדס"מ לא תשרוד את גבול ה-3 חודשים כי אחרי זה באמת אין כל כך הרבה מה לגוון .
לכל הזוגות שיחד לאורך שנים יש בחייהם גם בדס"מ , יש לנו חיים שמורכבים מעבודה , ילדים , משפחה , אהבה , הומור, חברות ועוד אלפי דברים שמרכיבים את הביחד שלנו ובדס"מ הוא חלק מהמכלול .
מי שמרכיב את יחסיו רק על בדס"מ לא יאריך זמן בהם .

אני מאחלת לך למצוא אדם שיאהב אותך ויצחיק אותך ואפילו יכבד אותך לפני כל דבר אחר ואח"כ לחבר לכל החבילה גם סשנים .

אם אחרי כל כך הרבה שנים את כל כך מאוכזבת מהעניין אולי תבדקי את הבחירות שלך בגברים לפני שאת מאשימה את כל הבדס"מ ותבדקי עם עצמך למה את בוחרת בגברים מאכזבים כי יש פה כמה זוגות שהולך להם לא רע פה (חמסה חמסה טפו טפו ) .

בכל מיקרה , בהצלחה ומקווה שתגיעי למנוחה ולנחלה .
להבה חשופה

זוגיות בעולם ה BDSM !@!

להבה חשופה • 5 בנוב׳ 2006
מסכימה לכל מילה שבטי כתבה בתגובתה { כמו עוד מגיבים בעניין }

יש פה בכלוב זוגות , ואף זוגות נשואים . וזו ההוכחה הכי טובה , שמי שמחפש אהבה בעולם ה-BDSM

זוגיות על כל המשתמע מכך , יכול למצוא אותה .. כן כן זוגיות זה מכלול של רצונות שאיפות ,וודאי גם
בעולם ה BDSM .

יש פה קומץ אנשים מצויינים ,שיודעים דבר או שנים {עדיין} צריך פשוט לברור את המוץ מהתבן ..

או לחילופין ליליה לבדוק מדוע יש כאלו, שהבחירות שלהן .. "שגויות" . יש פה גם שולטים מצויינים.

מאחלת לך בהצלחה רבה , להבה חשופה !@!
ana
ana
ana • 5 בנוב׳ 2006
מבינה אותך לילה
זה עצוב

}{

"ארע מזלם" גורם לי לסמרמורות, תגידי שלא התכוונת...בבקשה....

icon_razz.gif
דום כתום

.

דום כתום • 5 בנוב׳ 2006
האהבה(מתובלת בbdsm)מחכה מעבר לפינה... icon_lol.gif
עקשנית​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 6 בנוב׳ 2006
עקשנית​(נשלטת) • 6 בנוב׳ 2006
laila כתב/ה:
אז יצרתי לי עולם משלי
עם מה שאני יודעת למדתי הסקתי

לך עקשנית
אין עולם משלך?

ואם אי פעם תהיה לך השקפה על משהו או תרצי לשתף
איך זה יראה
אם אגיב לך בדיוק
כמו שהיגבת לי פה?

קטנוני טיפי
לא?

את יודעת מה? icon_smile.gif אולי. ההבדל ביננו הוא שההשקפות שלי לעולם הן לא האמת המוחלטת. ברור לי שיש לי עולם ויש לי דרך ומחשבות מה הדרך הנכונה אבל ברור לי שיש אנשים שחיים אחרת ומצליחים אחרת ומפסידים אחרת וואלה דרכם גם היא הנכונה וכנראה אפשרית.

המחשבה שאם לא הצלחנו אנחנו גם אחרים לא יצליחו ואם לא מצאנו אנחנו גם אחרים לא ימצאו וגם אם נראה להם שמצאו אז יש להם טעות... אז מה אני אגיד לך ... בעיני כל השקפת עולם כזו תהיה טעות מיסודה. מתנצלת אם בדרך להבהיר עמדתי חטאתי בקטנוניות ובלשוני כרגיל icon_smile.gif

בהצלחה. אל ייאוש.
הבוס שלך​(שולט)
לפני 18 שנים • 12 בנוב׳ 2006

מתוך שלא לשמה בא לשמה

הבוס שלך​(שולט) • 12 בנוב׳ 2006
אנחנו נפגשים לא בגלל שאוהבים ולא כדי שנאהב, אלא כדי לספק את הצרכים שלנו. אבל קורה גם שמתוך יחסי בדס"מ צומחת אהבה. אפשר אולי להשוות את זה לנישואי שידוכין אצל החרדים. הם מתחתנים לא בגלל האהבה ולא למען האהבה, אבל אם יש מזל, יכולה בהחלט להתפתח אהבה.