-אש- |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
ממי אהובת ליבי---מזזזזזזלללללללללללל טטטטטטטוווווווווווובבבב
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
-אש- • 6 בנוב׳ 2006
עקיצותייך כבשו את ליבי - וקבענו לנו מפגש נאהבים בתמול שלשום לא ידעתי מה יהיו תוצאות המפגש לא שיערתי שאוהב אותך כל כך שארגיש חיבור נפשי כה עמוק וכה חזק שאפנה אלייך תמיד עם הרצון לחלוק, לחשוף, לבכות ומעל הכל להשתטות אפשרי בהחלט שזה נראה כמו מכתב של נאהבת- זהו מכתב של אוהבת אוהבת אותך, את התמיכה התמידית את החוסר שיפוט והעידוד- את ההקבלה הנפשית ואת היכולת תמיד לצחוק על עצמך ועליי יחד. אני רוצה לאחל לך המשך שנה מעשירה מיוחדת ומכאיבה עם הנשוי שלך רוצה לאחל לך שתמצאי את מקום העבודה שיוכל להעריך את כל הכישורים המיוחדים שלך ושאת תוכלי להעריך אותם בתמורה- מקום שירגש אותך ויגרום לך לרצון לקום בבוקר (חוץ מהדומיות המיוחדות שלך- כל אחת וכשרונה) מקווה ומאמינה שתמיד תרגישי שאת נעה קדימה ומתפתחת לשביעות רצונך, ואפילו להפתעתך רוצה לומר לך פשוט מזל-טוב ממני שאוהבת עד-מאוד אהובתך אני |
|
מגהכוסית |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
מגהכוסית • 6 בנוב׳ 2006
[color=yellow]לכל אחד יש יום בשנה שהוא במיוחד בשבילו. היום הזה הגיע.
שתקומי בכל בוקר עם חיוך המקסים שלך.[/color] [color=red]לדעת לנצל כל רגע שעובר ולדעת שכל יום שעובר -אותך אוהב יותר עם החיוך המרוח על הפנים ועם איזו בדיחה או עשרים בשלוף המצחיקות עד כלות הנשמה תקרעי את הסביבה [/color] לדעת שעם חיוך או כתף תומכת (במקרה שלי איזה כאפה בדרך ) לרגעים קשים שעוברים בקטנותי אין ספק שחשבתי שאת אלוהית...... אז כמו תמיד בתאריך הקבוע נאחל לך אהבה בריאות אושר, עושר ושמחה ואמן עוד איזה כמה מכות לדרך. ו תשברי איזה רגל לדרך..... אוהבת המון מגה |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 6 בנוב׳ 2006
מזל טוב ממי!
|
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
מזל טובבבבבבב
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
דום-34(שולט) • 6 בנוב׳ 2006
לאישה קטנה וענקית
שתמיד צוחקת על העולם אז ככה נשמה גדולה שלנו תמשיכי לצחוק תמשיכי לעשות מה שב........שלך ואין לך ותמשיכי לקבל עונשים בחיוך הרבה הרבה מזל טוב בריאות ועושר ואושר אוהב אותך דום-34 |
|
AIR(נשלט) |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
AIR(נשלט) • 6 בנוב׳ 2006
מזלללללל טובבבבבבבבבבבב
|
|
Inside your head |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
Inside your head • 6 בנוב׳ 2006
מזל טוב ממי! שפע ברכות ואיחולים.. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
לממי
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
קליבר(שולט) • 6 בנוב׳ 2006
גם ממני
מזל טוב .. |
|
Cafe(שולט) |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
Cafe(שולט) • 6 בנוב׳ 2006
ממי יפתי
תודה שאת חברה שלי ושתהיה לך שנה מאד מאושרת אוהב קפה |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
ממי של פעם בחיים אחת ויחידה!
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 6 בנוב׳ 2006
יש הרבה אנשים טובים שנדמה להם שהם ממי ויש כאלה שהם באמת ממי, יש כאלה שהם ממש ממש של ממי ממי ויש אותך אישה - "ממי" אחת! של פעם בחיים! ממי אמיתית, לא מזוייפת, לא ליד ולא כאילו, ממי עוצמתית! אצילית, מיוחדת מבפנים ומבחוץ את פשוט נהדרת! מתוך הלב והנשמה את זוהרת, אני שמחה שהכרתי אותך שאלהים יצליח כל צעד ושעל שלך בכל אשר תפני אוהבת אותך הרבה, ומזל טוב גדול בשמחה וחגיגה צחוק ואהבה ממני, גודי |
|
Fritz The cat |
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
ממי
לפני 18 שנים •
6 בנוב׳ 2006
Fritz The cat • 6 בנוב׳ 2006
לאשה והילדה
מאחל לך ליום הולדתך אושר גדול בריאות מרובה והמון אהבה שתהיה שנה עוד יותר טובה מקודמתה קוסם |
|