לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאסטר בתשלום הייתכן?

קליבר​(שולט)
לפני 18 שנים • 4 בנוב׳ 2006

אחי לבן הכנף רד סל

קליבר​(שולט) • 4 בנוב׳ 2006
red-cell כתב/ה:
לדעתי יש מקום לדום בתשלום. נכון שהשוק קטן וכל זה אבל, אם יהיה דום רציני שיודע מה הוא עושה במקצועיות עם ידע נרחב בבדס"מ לפי דעתי תהיה לו עבודה.
כמו בכל דבר, כשאיכות השרות היא מעולה יהיה מי שיקנה.

אני לא בטוח שהוא יתעשר מזה, אבל בתור עבודה צדדית זה נראה לי מציאותי.

אני חושב לשרוב השפחות מחפשות יותר מאת הקטע הטכני , בכל אופן אלה שאני ניתקלתי בהן , הרוב רוצה את המסביב , התמונות , הסרטים הסיפורים הם לא כל המציאות . ולכן גם הליגלוג שלי על הנושא .
(ועבודה צדדית ?
חשבתי שזו העבודה העיקרית שלך , לא ? )
red-cell​(מזוכיסט)
לפני 18 שנים • 5 בנוב׳ 2006
red-cell​(מזוכיסט) • 5 בנוב׳ 2006
נכון רוב השפחות מחפשות יותר מזה, אבל לא כולן שפחות...יש כאלו שאוהבות כאב והן לא סאביות או שפחות
וכן, לא כולן אוהבות שערות בגב icon_twisted.gif

הלגלוג שלך לא נחשב לכלום. בכלל לגלוג נחשב בעיני לתכונה מאוד מאוד פרמיטיבית.

ועוד טעות יש לך, העבודה העיקרית שלי זה לא דום בתשלום, אני סתם זונה icon_moon.gif
עינבר
לפני 18 שנים • 5 בנוב׳ 2006
עינבר • 5 בנוב׳ 2006
red-cell כתב/ה:
לדעתי יש מקום לדום בתשלום. נכון שהשוק קטן וכל זה אבל, אם יהיה דום רציני שיודע מה הוא עושה במקצועיות עם ידע נרחב בבדס"מ לפי דעתי תהיה לו עבודה.
כמו בכל דבר, כשאיכות השרות היא מעולה יהיה מי שיקנה.

אני לא בטוח שהוא יתעשר מזה, אבל בתור עבודה צדדית זה נראה לי מציאותי.

אני מסכימה עם רד סל שדום בתשלום צריך לתת שירות באיכות טובה במיוחד.
אני פגשתי ודיברתי עם מישהו שעסק בזה בארץ. לא יודעת אם הוא עדיין עוסק בזה.
אבל בפרוש השתכנעתי שהגיעו אליו לקוחות נשים לסשנים בתשלום.

בכל מקרה, עדיין יותר קל למצוא שולט איכותי בחינם מאשר שולטת כזאת.
מקבי​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 6 בנוב׳ 2006
מקבי​(מתחלף) • 6 בנוב׳ 2006
למה אין כמעט (או בכלל) דומים בתשלום?

תראה, בדרך-כלל ההיגיון הנשי נכשל (או שכלל אינו בנמצא). אולם, במקרה של מין בתשלום הנשים הן המבינות ובעלות ההיגיון הבריא - למה לשלם על משהו שאפשר לקבל בחינם, ועוד בתוספת ריגוש+רגש?

מצד שני, גם אשה כונפת-על לא צריכה להתאמץ יותר מדי בכדי ליהנות ממין (טוב יותר או פחות תלוי ביכולת שלה לבחור את הפרטנר הנכון), בעוד שגם גבר מצודד עשוי למצוא עצמו נטול ריגוש מיני לפרקי זמן ארוכים, ובשבילו מין בתשלום עשוי להיות פיתרון ראוי.

גברים צדים, נשים בוחרות. ככה זה היה, ככה זה כרגע... ואני מהמר שככה זה גם יישאר. זאת אומרת, בהתבסס על ההנחה שדרווין צדק בכל הקטע הזה של אבולוציה וכל החרטא שנלווה לתיאוריה הזאת.