סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור.

משועבד ליצרייך​(נשלט)
לפני 17 שנים • 9 בנוב׳ 2006

סיפור.

הלכתי לעוד ארוע משעמם בלי ציפיות למשהו מרגש,
אני ניגש לפינת אוכל, מוסיף אורז, מוסיף בשר ופתאום אני קולט לפניי אישה מהממת, כולה לבושה בשחור עם חצאית שחושפת רגליים ארוכות ועקבים שחורים גבוהים,ואני קולט ממנה דומיננטיות חזקה.
אני מהופנט מרכין את ראשי ומתסכל למטה, פתאום היא מבקשת ממני שאני יגיש לה קצת מהאורז שנשאר, ואני אני מרגיש שעכשיו זאת פקודה ואני צריך לעשות כימטב יכולתי כדי למלא אותה הכי טוב שאפשר בזמן, ישר אני עוזב את הכל לוקח כף גדושה של אורז ומוזג לה ושואל מספיק גיברתי? (היא בטח חושבת שאני קורא לה ככה מתוך נימוס). היא אומרת כן וחיוך עולה על פניה, נכנסת בי תחושת אושר עילאית כאשר ראיתי שהיא מסופקת. כל אחד חזר לשולחנו ואני נהנה לראות כמה היא נהנית מהאוכל. פתאום אני קולט אותה קמה מהשולחן וניגשת לשירותים ואני עוקב אחריה לשירותים, אני עוצר במפתן הדלת ומציץ, שיט היא קלטה אותי היא קוראת לי בקול רם אתה בוא הנה. אני כולי מזיע,חושש, שיט איזה פאדיחה, לבסוף אני ניגש בהססנות לתוך השירותים, היא מבקשת ממני לסגר את הדלת ואני ישר סוגר.
אני ניגש אליה והיא מחזיקה בחוזקה את סנטרי בידיה העדינות והריחניות, ואומרת לי "יה סוטה קלטתי אותך כל הערב מסתכל עליי, אפס" ואני מרגיש בנשימותיה החמות ובאחיזתה את עליונותה ומקבל את מרותי מרכין את ראשי. היא מבקשת ממני ישר להתפשט ואני ישר נבהל מנסה להוציא הגה מהפה אבל היא סותמת לי אותו ומזהירה אותי שאם עוד פעם יפצח את פי אסון יהיה עליי (אני קצת פוחד כל אחד יכול להיכנס כל רגע.). אני מתפשט בעוד היא בוחנת אותי אני מרגיש כמו חיה,חשוף כמו כלב שמסתובב ערום. היא דורשת ממני לרדת על הרצפה מה שמעצים את ההשפלה, אני ערום על רצפת השירותים המלוכלכת.
בעודי על הרצפה אני מתסכל למעלה בעינים שמבקשות רחמים ורואה את פרצופה תוך כדי שניצבות מולי רגליה הארוכות והמלכותיות. היא אומרת לי "אפס קטן חשבת שאני יכולה להיות שלך ומגחחת אתה אפס קטן אתה בחיים לא תיהיה ברמה שלי אתה לא ראוי לי, מעכשיו אין לך אלוהים אתה תסגוד רק אותי, קדימה תתחיל לנשק את כפות רגליי. בעודי נישכב על הרצפה המלוכלכת הקרה, ערום אני מנשק את רגליה העדינות אך החזקות, בכל נשיקה אני נותן את כל כולי, את הנשמה שלי.
זה מבהיר בדיוק את העניינים היא עליונה אני נחות אני שייך לה.

המשך יבוא...
כ'ץ​(נשלט)
לפני 17 שנים • 10 בנוב׳ 2006
כ'ץ​(נשלט) • 10 בנוב׳ 2006
מצפים להמשך
משועבד ליצרייך​(נשלט)
לפני 17 שנים • 10 בנוב׳ 2006
המשך...

בעודי מלקק את הרגל כמו כלבלב, כאילו החיים שלי תלויים ברגל הזאת,
חברה שלה נכנסת, היא מספרת לה עליי ושתיהן צוחקות, חברה שלה קוראת לי
"בוא לאמאלה" בזלזול אני מקבל את האישור ממלכתי וניגש על ארבע היא מגישה לי את היד שלה ופוקדת עליי ללק אותה, אני מלקק כל אצבע ואצבע מגיע עד למרפק, ואז היא מעיפה לי סטירה וצועקת עליי "עכשיו תפסיק ליילל. מלכתי שמה עליי רצועה ומובילה אותי לספה שליד שתיהן מתיישבות והיא קושרת אותי לספה ופוקדת עליי " תיהיה בשקט עכשיו כלבלב עלוב" הן מנצלות את הזמן לפטפט בעוד שהשנייה משחקת לי בביצים, הן מפטפטות וכאילו אני אוויר, כאילו אני לא שם והביצים שלי הן משחק חסר תכלית, לפתע גבירתי קוראת לי להעלות ולשכב על הירך שלה אני ישר עושה זאת. היא אומרת לי עכשיו אני אשתמש בך לצרכים שלי כלב מלוכלך, היא סוגרת עליי את הרגליים ופוקדת עליי ללקק כמה שיותר מהר כל שנייה שאני מפספס, חברה שלה מצליפה ביי, אני מעריץ אותה ובאותה זמן מפחד ממנה, האוויר דליל וכל המיצים בתוך הפרצוף שלי אך אני ממשיך להזיז את הלשון נמרצות היא גונחת ותופסת את הראש שלי בחוזקה ומצמידה אותו אליה עד שהיא גומרת היא דוחפת אותי בחוזקה עם הרגל ופוקדת עליי להביא לה אוכל ואם אני לא יחזור תוך 5 דקות עם משהו טעים סופי לא יהיה טוב.
אני מכיר בעליונותה על גביי ומכבד אותה על זה ומנסה כל הזמן להיות כלבלב יותר טוב בשבילה, אני בוחר את האוכל הכי משובח וחוזר תוך 4 דקות.
היא אומרת לי יופי הצלחת! כלבלב עכשיו תזכה לעסות את כפות רגליי בזמן שאני אוכלת.

אני מרגיש אושר עילאי שהאישה הכ"כ גדולה הזאת,הנערצת מוצאת בי שימוש.

היא גומרת לאכול, משחררת אותי ואומרת לי להשאר בסביבה, "אני עוד אמצא אותך".