שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חפצים חודרניים

שם מתחתיו
לפני 18 שנים • 12 בנוב׳ 2006

חפצים חודרניים

שם מתחתיו • 12 בנוב׳ 2006
בשיחה שהיתה לי אתמול
סיפר לי אחד הדומים
שהוא פקד על הסאבית שלו ללכת עם חלוקי נחל בתוך הכוס שלה
דום אחר אמר לי שהסאבית שלו מחדירה מקל עץ לפי הטבעת
ונשארת עם זה מספר שעות זה עושה לה את \ה...
אני אולי מבינה שלפי הטבעת פחות מסוכן להחדיר כל דבר
( ואולי אני טועה) אבל לכוס ברור לי שזה איזור רגיש אצל האישה
זה אזור שהאישה צריכה ללדת ממנו ילדים, זה אזור שזיהום בו עלול להיות מסוכן
לכן לא נראה לי שאפשר להחדיר לשם כל דבר שיעלה על דעת האדון.
אני גם חושבת שמה שמוחדר צריך לעבור חיטוי לפני זה.
מה דעתכם על זה?
ומהנסיון שלכם מה כן יכול להכנס לכוס האישה בלי להסתכן?
ומה ניתן להחדיר לפי הטבעת?
הבוס שלך​(שולט)
הבוס שלך​(שולט) • 12 בנוב׳ 2006
לכוס כבר החדרתי גולות, מלפפון, קישוא מקולף, כדורי פינג פונג ועוד (הכל רחוץ קודם). לתחת החדרתי גם גזר. מקל עץ נראה לי סביר, אם הקצוות מעוגלים. חלוקי נחל נשמע מעניין מאוד (אני הייתי רוחץ אותם לפני שמכניס לכוס).
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

Re: חפצים חודרניים

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 12 בנוב׳ 2006
פרח ורוד כתב/ה:
בשיחה שהיתה לי אתמול
סיפר לי אחד הדומים
שהוא פקד על הסאבית שלו ללכת עם חלוקי נחל בתוך הכוס שלה
דום אחר אמר לי שהסאבית שלו מחדירה מקל עץ לפי הטבעת
ונשארת עם זה מספר שעות זה עושה לה את \ה...
אני אולי מבינה שלפי הטבעת פחות מסוכן להחדיר כל דבר
( ואולי אני טועה) אבל לכוס ברור לי שזה איזור רגיש אצל האישה
זה אזור שהאישה צריכה ללדת ממנו ילדים, זה אזור שזיהום בו עלול להיות מסוכן
לכן לא נראה לי שאפשר להחדיר לשם כל דבר שיעלה על דעת האדון.
אני גם חושבת שמה שמוחדר צריך לעבור חיטוי לפני זה.
מה דעתכם על זה?
ומהנסיון שלכם מה כן יכול להכנס לכוס האישה בלי להסתכן?
ומה ניתן להחדיר לפי הטבעת?

קצת על בטיחות של מה שחודר לגוף:

icon_exclaim.gif ניקיון (או ליתר דיוק אנטי-ספטיות)
מה שבא במגע עם הרקמות הריריות של הכוס או פי הטבעת והמעי הגס צריך להיות נקי בצורה שיהיה ברור שלא יגרום לזיהום.

וזה דורש קצת יותר מרחיצה בסבון רגיל - לאחר שטיפה רגילה בסבון ומים שבאים להסיר לכלוך "רגיל" ואבק, כדאי להשקיע בחומר לחיטוי כגון פולידין נוזלי (זהירות - יש אנשים שאלרגיים ליוד, יש לברר זאת מראש עם השותפ/ה) או Saptal Scrub - הסבון שבו משתמשים בחדרי ניתוח כדי לרחוץ ידיים.

חשוב להיזהר משיתוף חפצים בין אנשים - קל מאד להעביר זיהום בגלל שהשולט/ת אינם חושבים על כך (או חוסכים את כספם). הדרך הקלה ביותר היא שהנשלט/ת מביאים איתם את החפצים להחדרה, ולוקחים אותם בסיום הסשן (או משאירים אותם אצל השולט/ת בשקית של חפצים אישיים).
פיתרון אחר שאפשרי לגבי חלק מהחפצים הוא עטיפה בקונדום וניקוי בחומר חיטוי לפני העברה לאדם אחר. חיטוי שכזה של אבזרים מעור או עץ לעיתים גור קיצור אורך החיים שלהם או הקטנה של החוזק שלהם.

icon_exclaim.gif אי גרימה לפציעה
החפץ המוחדר צריך להיות ללא קצוות חדים או מחוספסים. מומלץ לבדוק אותו בקפדנות מול השפתיים של השולט/ת, לפני שמחטאים אותו.

כמה נקודות תורפה נפוצות:
- חפצים מפלסטיק בדרך כלל סובלים מ"תפר" יציקה שאותו יש צורך לשייף בפצירת ציפורניים.
- חפצים מעץ כוללים סיסבים שמתרוממים מהעץ כשוהא נרטב (מה שאמור לפסול אותם להחדרה ללא טיפול כבד ועטיפה של קונדום)
- חפצים שבירים (פלסטיק שאינו גמיש, זכוכית, חרסינה) עלולים להיות חלקים, עד הרגע שבו יישברו ויהפכו לאוסף של קצוות מחודדים בתוך הגוף.

icon_exclaim.gif מה שנכנס חייב גם לצאת
זה אומר שיש צורך בתשובות חד-משמעיות לשאלות כמו "איך מונעים מחפץ המוחדר לפי הטבעת להימשך פנימה על ידי השרירים הטבעתיים?", "איך מוצאים את החפץ מהנרתיק?" ו-מה עושים אם לא מצליחים להוציא את החפץ?".

במיוחד, מה שמוחדר לפי הטבעת, צריך להיות בנוי עם קצה קדמי המיועד להחדרה, קצה אחורי המונע "בריחה" פנימה ואזור המאפשר מקום לשרירים הטבעתיים - כמו Butt Plug.
רצוי גם לזכור שלפי הטבעת אין אותו שימון טבעי שיש לנרתיק ולא לשכוח הרבה KY או חומר סיכה דומה..

אף אחד הרי לא רוצה לסיים סשן בחדר מיון או בחדר ניתוחים לשליפה של חפץ מתוך מקומות אלו (ומי שמפקפקים בחומרה של האזהרה מוזמנים לעיין כאן - http://www.well.com/~cynsa/newbutt.html).

Have fun & Play Safe!
קליבר​(שולט)
לפני 18 שנים • 13 בנוב׳ 2006

החדרת חפצים המדריך השלם .

קליבר​(שולט) • 13 בנוב׳ 2006
פרח ורוד יקרה .
הרבה דומים עוסקים בפנטזיות , ובהחדרת חפצים לכל מיני מקומות , בעיקר מחשבות למוח של הסאביות . זה הכי מסוכן וזה הכי לא הגייני .
אם את גרה במרכז ת"א , צפון ת"א או כל איזור אחר שאין חניה , יתכן שהאדון ירצה להחדיר לך את המכונית עמה בא , שכן לא מצא חניה .
( לא אני לא מזלזל בך , אלא תוהה מאיין כל השאלות היפות והרבות שאת שואלת , אולי תתנסי קצת בפעילות מבצעית , ואז תלמדי , ומה שלא נראה לך הגיוני הגון והיגייני , אל תעשי )
shuki boy​(נשלט)

Re: החדרת חפצים המדריך השלם .

shuki boy​(נשלט) • 13 בנוב׳ 2006
קליבר כתב/ה:
לא אני לא מזלזל בך , אלא תוהה מאיין כל השאלות היפות והרבות שאת שואלת , אולי תתנסי קצת בפעילות מבצעית , ואז תלמדי

שאלות לגיטימיות בהחלט, וחשוב שהן תשאלנה לפני שמכניסים דברים לגוף.

לידע כללי, יש גם לא מעט דילדואים/פלאגים שהשימוש בהם לא מומלץ ללא קונדום, כמו מיני דברים שעשויים מגומי תעשייתי ממקור לא ברור והם למעשה מלאים ברעלנים ויגרמו לגירוי ודברים לא נעימים אחרים.
היחידים שניתנים לחיטוי, הם אלה שאין בהם נקבוביות מיקרוסקופיות: מסיליקון, זכוכית, או פלדה רפואית (אולי יש עוד שאני לא מכיר) והחיטוי נעשה באמצעות הרתחה. ולא להאמין למוכרים שאומרים לכם שהדילדו/פלאג עשוי סיליקון! לבדוק מה כתוב על הכופסא, אחרת ההרתחה תהרוס את הצעצוע.

למיטב ידיעתי ניקוי באמצעות פולידין, אלכוהול, סבון אנטי-בקטיריאלי, הוא רק ניקוי ולא חיטוי מלא. אבל גם זה טוב...

בקיצור, הכי טוב לעטוף בקונדום + כל מה שדן קאפ אמר.
שם מתחתיו
שם מתחתיו • 13 בנוב׳ 2006
Dan_Kap(שולט){fluff}
המון תודה מאוד עזר מה שכתבת פה
נראה לי שאפשר לחטא גם באלכוהול פשוט או אפילו מי חמצן מה דעתכם?
שם מתחתיו

Re: החדרת חפצים המדריך השלם .

שם מתחתיו • 13 בנוב׳ 2006
קליבר כתב/ה:
פרח ורוד יקרה .
הרבה דומים עוסקים בפנטזיות , ובהחדרת חפצים לכל מיני מקומות , בעיקר מחשבות למוח של הסאביות . זה הכי מסוכן וזה הכי לא הגייני .
אם את גרה במרכז ת"א , צפון ת"א או כל איזור אחר שאין חניה , יתכן שהאדון ירצה להחדיר לך את המכונית עמה בא , שכן לא מצא חניה .
( לא אני לא מזלזל בך , אלא תוהה מאיין כל השאלות היפות והרבות שאת שואלת , אולי תתנסי קצת בפעילות מבצעית , ואז תלמדי , ומה שלא נראה לך הגיוני הגון והיגייני , אל תעשי )

==============================================
היי קליבר
אני לא מקבלת את ההומור שהכנסת בתגובה שלך
אני חושבת שזה נושא מאוד חשוב וזכותה של סאבית מתחילה כמוני לתהות לגביו
אני מקווה שאתה מתייחס בהומור רק בתגובה שלך ובמציאות בתור שולט, אתה אכן מקפיד בנושא הרגיש הזה.
BrutallDom
BrutallDom • 13 בנוב׳ 2006
.

מוזר.
אף פעם לא חיטאתי את הזין שלי לפני שהכנסתי אותו בחור או בחור תחת של סאבית.

מוזר באמת.

תודיעו לי כשתגמרו להתעסק בכללי זהירות ובטיחות אין סופיים.
וגם כשתגמרו להתעסק בטכניקות אין סופיות.

.
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 13 בנוב׳ 2006
ברוטל,
אם כבר אנחנו מדברים על זה, אני ממליץ לך לפחות לחטא אותו אחרי. icon_wink.gif
shuki boy​(נשלט)

נו באמת

shuki boy​(נשלט) • 13 בנוב׳ 2006
BrutallDom כתב/ה:
תודיעו לי כשתגמרו להתעסק בכללי זהירות ובטיחות אין סופיים.
וגם כשתגמרו להתעסק בטכניקות אין סופיות.

מה אכפת לך שאנשים משתפים מידע, יא דביל?
לא מעניין אותך, אל תקרא.

יש אנשים שמשתמשים באותם צעצועים לכמה סאביות.
על מחלות מין שמעת?
בטח אתה מהאהבלים שמתחילים לעשות פרצופים ולהתבכיין כשמבקשים מהם לשים קונדום. תודיע לי כשתגדל כוס, או לפחות מוח.

מאחל לסאביותך פטריות וזיהומים לרוב.