Uranus |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
Uranus • 16 בנוב׳ 2006
אם שפחה |= סמרטוט,
מישהו רק מוכן להסביר לי מה היה אם כך גוש השיער שניגבתי איתו קקי של ציפורים מהשמשה של האוטו לפני כמה ימים ? |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
חלק מהתגובות..
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
נוריתE • 16 בנוב׳ 2006
פה
של "שולטים" ואני שמה במרכאות כי לא מכירה וכשאני לא מכירה אני לא מגדירה. נותנות את התשובה. מישהו אמר פעם בהקשר אחר לחלוטין "ללב הבט ואל תפן ליצר" אחר לחלוטין אבל לי ההקשר הוא ברור כשאתם מביטים עלינו אתם רואים בנאדם או כלי למימוש הצרכים שלכם.? תסכלו עמוק בפנים? כי אני מסתכלת כמה שאפשר קודם כל על הבנאדם ואם הוא לא מתאים לי בתור בנאדם אז בוודאי שהוא לא מתאים לי בתור שולט. אבל גברים כידוע ,הרבה פחות בררניים...ואצל רובם גם האנטומיה שונה מהרגיל... ואתן בנות אתן יודעת להבדיל בין מי שאכפת לו לבין מי שמחפש לנצל בלבד ,במסווה? מאוד קל לשים על יד שמך את הוי הקטן הזה ש"מגדיר אותך" כל הגדרה כל שהיא אבל האם באמת זה מה שמגדיר אותנו ?הסימון? או מי שאנחנו בפנים? ואם עכשיו אלך לסמן על יד שמי "לא בעסק" אז באמת אהיה החל ממרגע זה לא בעסק? ואם מחר יצוץ פה איזה אחד חדש שישחוב שכאן זה מיגרש המישחקים האולטמטיוי שלו ושלו בלבד וישים על שמו וי לסימון "שולט" אז זה מה שהוא? ואיך לעזזל בימינו כבר אפשר לדעת באמת,אלא אם כן את מכירה ויודעת בוודאות? פשוט "לסמוך על מילה"? יש לי הרגשה אישית לאחרונה שקם הדור ש"לא ידע את יוסף" שמטרגטים אותנו ומסמנים אותנו בתור מטרה כלי נוח לשישמוש ומילוי צריכים בלי בכלל להתחשב במה שאנחנו בפנים בלי לחשוב ששפחה נישלטת סאבית זה תואר שאומר משהו על הבנאדם מעבר למה שהוא יודע לעשות או לצרכים האלו שלו שזו הגדרה מתוך בחירה ותמיד הבחירה היא לשני צדדים תמיד אני יכולה לבחור לא לעשות אלא אם כן אני ניתקלת בבנאדם שזה ממש לא מעניין אותו מי אני באמת ומסתכל רק על ה"שפחה" שיש לו כתוב מול העיניים. אתם דנים ומדסקסים על דומים מסוכנים על כמה צריך לעזור לשפחות שניפגעו אבל העזרה היחידה האמיתית היא לנסות ולמנוע מראש איכשהו וכאן ניכנס הפקטור של "תנו לכל אחת/ד ללמוד מהטעויות שלה/ו" איפה שהוא מתי שהוא אמר מישהו אנ א צריך לאכול את כל הביצה כדי להבין שהיא מקולקלת פשוט ,כי היא מסריחה.. ולאחרונה גם אני מריחה רק אני? אבל זה כמו בדיוק בשיר מלון קליפורניה אתה יכול לעזוב בכל פעם אבל לא יכול לצאת אפשר להוציא את השפחה מהבידסמ אבל לא את הבידסמ מהשפחה וזאת הנקודה שהם מנצלים שוב ושוב כל פעם מחדש. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
יש לי יש לי
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 16 בנוב׳ 2006
אם שפחה היא סמרטוט, מה אפשר לומר על האדון של אותה שפחה? כלומר, איזה עלוב נפש ומסכן מחפש סמרטוט? ועוד איפה? באתר הכרויות.
כבר עדיף להיות סמרטוט מאשר להיות אדון לסמרטוט. |
|
Uranus |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
Uranus • 16 בנוב׳ 2006
מאונן, זה מאוד פשוט
אם שפחה היא סמרטוט אז האדון וזאת נראה בנקל הוא ללא ספק המקל... ליילה, אני אשתף אותך במשהו על עצמי - אני כול החיים שלי ניסיתי להוכיח לעולם שאני חכם, נאור ומשכיל וזה התבטא בלא מעט אופנים בהם התנהגתי או תקשרתי מול אנשים. ועל אף שאני כול אותם דברים שהרגע מניתי - מעולם לא חייתי את זה, אחרת למה לי להוכיח את זה כול הזמן - גיליתי שבעצם אני חי כטיפש, פרימיטיבי ובור אחרת למה אני מנסה להוכיח את ההיפך כול הזמן. ואני מדגיש שככה חייתי מסיבות שתהיינה אשר תהיינה - זה לא אומר כלום על מי שהייתי באמת. הפואנטה - למה את מנסה כול הזמן להוכיח כאן ובכול הפוסטים שלך שאת לא סמרטוט ? ואם השיתוף והשאלה שלי לא ברורים אז אני אשאל ישירות: למה את חיה כסמרטוט ? |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
נוריתE • 16 בנוב׳ 2006
ני יש לי חיים אחרים לגמרי שלא בכלל קורים בבידסמ
אבל לאחרונה יש י את ההרגשה שכל אד שפוגשת מנסה להפוך אותי לכזאות מה זה סמרטוט? אחת שלוקחים ממנה הכל כבוד עצמי רצונות צרכים ושבונים או מנסים לבנות אותה כמו פגמליון וגלתיאה. |
|
חבויה |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
כשרוב אלה שמגדירות את עצמן
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
חבויה • 16 בנוב׳ 2006
נשלטות, יפסיקו למהר כל כך למצוא שולט בכל מחיר בשם ההליכה עם הלב, ויתחילו להשתמש קצת גם בשכל, הן תהיינה הרבה פחות סמרטוטות.
כרגע זה נראה פה שכל נשלטת מנסה להוכיח שהיא יותר שרמוטה מחברתה. אז כך גם יתייחסו אליהן, כאל שרמוטות (שזה סוג של סמרטוטות). |
|
Uranus |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
Uranus • 16 בנוב׳ 2006
ליילה, שוב אני אשתף משהו על עצמי ואם זה מדבר אלייך - מה טוב.
בלא מעט תחומים בחיים שלי - עסקיים, זוגיים, משפחתיים ומה לא - נתקלתי במצבים שפעם אחר פעם דברים לא עובדים. תמיד אמרתי שהבוס לא מעריך אותי, בת הזוג לא מבינה אותי, השפחה לא סבלנית איתי, ההורים מבקרים אותי ואין ספור אצבעות מאשימות, ואני תמיד בסדר, אני הקורבן והם אשמים. ואז אמרתי לעצמי שאני כנראה נולדתי בתקופה הלא נכונה, שאני כנראה מיוחד מידי, העולם לא מוכן כנראה למישהו כמוני ומכרתי את הבולשיט הזה לכול אוזן מזדהה שהיתה בסביבה, אני לא צריך להשתנות כי אני בסדר וכול העולם אשם. אבל זה חזר על עצמו שוב ושוב ובאופן תבניתי מספיק כדי שאתחיל להבין שמשהו אצלי דפוק - ואז עשיתי תהליך מסוים (לא לבד) שבו הגעתי לשאלה מאוד פשוטה: מי אני שזה מה שקורה לי ? והלכתי לחפש תשובות ומצאתי, והיתה זו דרך כואבת יותר ממה שכול שפחה פה חווה - אני מבטיח לך (ולצערי הרב רובן חושבות שבאמצעות בדסמ הן תמצאנה את התשובות האלה בעצמן ואז נופלות קורבן ל"מטפלים"). וזו העצה שלי אלייך - אם את נתקלת שוב ושוב במצבים בהם אנשים מתייחסים אלייך בצורה מסויימת או מנסים לשנות אותך וזה משהו תבניתי, את יכולה להמשיך לומר : "איזה אנשים", "מה נהיה פה", "קם דור שלא ידע את יוסף", "כל אחד חושב שהוא...", "הוא לא מכבד אותי", "הוא לא מתחשב" ועוד כהנה וכהנה.................. או ! שאת יכולה לשאול את עצמך את אותה שאלה וללכת לנבור ולחפש תשובה. אבל כול עוד תאמרי שאנשים הם כאלה וכאלה - אני מבטיח לך שההיסטוריה כהרגלה רק תחזור על עצמה שוב ושוב. לא סתם שאלתי אותך בתגובה הקודמת שלי - את השאלה ההיא. הפתרון נמצא רק בה ולא בכול הדומים למיניהם שאת מדברת אליהם. |
|
דום כתום |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
.
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
דום כתום • 16 בנוב׳ 2006
שירשור הזוי..
|
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
זרה מוכרת • 16 בנוב׳ 2006
laila כתב/ה: ני יש לי חיים אחרים לגמרי שלא בכלל קורים בבידסמ
אבל לאחרונה יש י את ההרגשה שכל אד שפוגשת מנסה להפוך אותי לכזאות מה זה סמרטוט? אחת שלוקחים ממנה הכל כבוד עצמי רצונות צרכים ושבונים או מנסים לבנות אותה כמו פגמליון וגלתיאה. לילה. קראתי אותך, וקראתי לאחר מכן את התשובה המפורטת והיפה של אורנוס, ושוב חזרתי וקראתי אותך והמסקנה שלי היא נורא פשוטה, ואולי הכי פשוטה שיש. אדם לא יקבל ממך את מה שאת לא רוצה לתת. משחקי כוח, העברת כח, חיים של שפחה 24/7 או כל מה שלא יהיה שתבחרי בו עבורך - את מה שתקבלי ... זה רק את הפידבקים למה שאת נותנת. אני אחזור על זה שוב ושוב ושוב - אף אחד לא יכול לקחת ממך את שאינך רוצה לתת. (בדיוק באותה המידה שאת לא יכולה לקבל משהו שלא ניתן לך) זרונת |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
מהי שפחה- הוכחה אלגברית
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
שם מתחתיו • 16 בנוב׳ 2006
[quote="prometheus"]שפחה != סמרטוט
נוכיח על דרך השלילה: יהי K סמרטוט (היות והפרכה זו מתבססת על מתן דוגמא ניתן להשתמש בסמרטוט הקרוב למקום מגוריכם). נבדוק האם K מקיים את התנאים להיותו שפחה. נגדיר את קבוצת המוצצות A את קבוצת השפחות S ואת תת מרחב השפחות המוצצות כ B (חיתוך של שתי הקבוצות הקודמות). ידוע שK אינו שייך לB. יהי ()N אופרטור המציצה (כלומר הפקודה "תמצצי"). ידוע שמעל קבוצת S האופרטור ()N הינו העתקה לתת המרחב B. נפעיל את ()N על K ונקבל (K=N(K (הסמרטוט אינו משתנה תחת אופרטור המציצה, כלומר הוא לא מוצץ אם אומרים לו). נזכור כי K אינו שייך לB ולכן מכך נובע שK אינו שייך לS. מ.ש.ל. (אם לא השתכנעתם ניתן לבדוק זאת בקלות בכל מטבח מצוי). ============================================= אז כדי לדעת מהי שפחה צרייך להשתמש בהוכחה אלגברית? ובאיזו רמה זו? 3,4,או 5 יחידות ? |
|