jerrynoy(מתחלף) |
לפני 21 שנים •
2 בנוב׳ 2003
סיפור מגרה ביותר - תהנו
לפני 21 שנים •
2 בנוב׳ 2003
jerrynoy(מתחלף) • 2 בנוב׳ 2003
מה שהיה היה...
> > > > > >שלום. > > >קוראים לי ג'רי נוי, בחור נאה בהחלט. > > >אני כמובן אוהב סקס, אבל לא סתם סקס אלא סקס מיוחד במינו. > > > > > >פרסמתי מודעה באינטרנט "דרושה שותפה לסקס מיוחד, עד גיל 30", בצירוף האי > >מייל > > >שלי. > > >קיבלתי 3 פניות, כאשר בחורה אחת העונה לשם סיוון, אף השאירה לי במייל את > >מספר > > >הטלפון שלה. > > > > > >היא כתבה לי הודעה בזו הלשון : > > >"ג'רי חביבי. > > >פתה אותי ואני אצלך ! > > >בברכה, סיוון". > > > > > >איברי הזדקר לו מייד אל על ומוחי היה מסוקרן מאוד לגבי הבחורה החרמנית > > >והאמיצה. > > >חיש קל חייגתי את מספר הפלאפון שלה. > > > > > >"כן שלום" היא ענתה בקול מנומס מעברו השני של הקו. > > >"זאת סיוון ? " שאלתי ? > > >"כן, מי זה ?" שאלה. > > > > > >"היי, זה ג'רי, מה עניינים ?", שאלתי בנימוס. > > >"ג'רי עם הסקס המיוחד ?" שאלה בקול מגרה ? > > >"בדיוק כך, עניתי". > > >"ומה כל כך מיוחד בסקס שלך ?" שאלה סיוון. > > >"תראי", אמרתי לה, "אני אוהב סקס עם חוקנים ואביזרים". > > >"רק לתת או גם לקבל ?" שאלה ביובש. > > >"גם וגם" השבתי. > > >"נחמד מאוד" היא אמרה בקול חושני. > > >"ומתי אנחנו בודקים זאת יחד" שאלה במהירות ? > > >"מחר בשמונה אצלי בדירה" אמרתי. > > >נתתי לה את הכתובת ונפרדנו להתראות. > > > > > >כל אותו הלילה לא הצלחתי להירדם. > > >מוחי היה עסוק בתכנונים מה וכיצד בדיוק לנצל את הערב הנפלא שיבוא... > > > > > >לבסוף, בשעת בוקר מודמת הצלחתי להירדם. > > > > > >חזרתי הביתה רק ב- 7. > > >דוקא היום היו הרבה פקקים בדרך. > > >אכלתי כריך טונה והתחלתי להכין את הציוד שיעבוד איתי היום. > > > > > >על השידה הנחתי בזה אחר זה 3 בקבוקי קנקל עם 1.5 ליטר מים. > > >שני צינורות פלסטיק שקופים, האחד דקיק והשני עבה. > > >מדחום זכוכית, חבילת טושים ושני ויברטורים, האחד עבה, באורך בינוני, > > >והשני ארוך ודק. > > >כמו כן הכנסתי סוללה חדשה למכשיר האורגזמה הגאוני, פרי המצאתי, >הקונדסטטור". > > > > > >הכל היה מוכן ומזומן. > > > > > >הלכתי למקלחת מהירה כשלפתע נשמעו צילצולים בדלת. > > >מכיוון שלט איתי בגדים, כרכתי את המגבת עלי ורצתי לפתוח את בדלת. > > >היא היתה ממש אגדית. > > >רזה וגבוהה, עורה לבן שזוף, שיערה ארוך ושחור, אסוף לקוקו אחד ארוך. > > > > > >"שלום ג'רי, נעים מאוד" היא אמרה. > > >פתאום היא אחזה בקצה המגבת שעטפה אותי ופשוט משכה אותה ממני במהירות >מדהימה. > > >"לא יפה להזמין בחורה לסקס מיוחד כשאתה בבגדים" היא אמרה וצחקה. > > >הייתי בהלם. > > >בכל שנותי לא ראיתי בחורה שבפגישה הראשונה מפשיטה אותי ככה. > > >אבל סיוון לא נתנה לי לחשוב הרבה. > > >"אז איפה המיטה המיוחדת שלך, שאלה ? " > > >הלכתי לפניה אל חדר השינה. > > > > > >סיוון הסתכלה על כל הציוד שהיה מונח על השידה ושאלה : > > >"כל זה בשבילנו ?" > > >"כן עניתי והשכבתי את סיוון על גבה. > > >הורדתי לה את נעלי העקב השחורות שנעלה, ופתחתי את מכנס הג'ינס שלה. > > >סיוון חייכה ונאנחה בצורה כה סקסית שהזיין שלי הזדקר למימדים שלא יאמנו. > > >הסרתי מעל סיוון את חולצתה, וגיליתי מתחת גוף מ ה מ ם, ממש סוף הדרך. > > > > > >"ועכשיו ניגש לעצם העניין" אמרתי לסיוון. > > >הורדתי מעליה את תחתוני התחרה. > > >היה לה כוס משגע, מגולח למשעי שהדיף ריח של בושם מתקתק. > > >פישקתי את רגליה פישוק שהגיע כמעט ל- 180 מעלות. > > > > > >התחלתי מלקק לה את הטבור וחיש קל ירדתי אל חור האהבה. > > >כמה ליקוקים חזקים וסיוון היתה ממש בעננים. > > >לקחתי את מדחום הזכוכית ודחפתי את כולו במהירות אל הטוסיק החמוד של סיוון. > > >"וואו" אמרה סיוון וצחקה. > > >המשכתי לשחק לסיוון קצת למטה ואז שלפתי את המדחום. > > >המדחום הראה על 36.9 מעלות, בריאות לכל המובנים. > > >הריח שהדיף המדחום היה אמנם עדין אבל בהחלט העיד על כך שבעלת התחת זקוקה > > >לניקוי > > >מה. > > >וכאן הגיעה שעת המבחן. > > > > > >נטלתי את הצינור הדק, שהיה באורך 3 מטר. > > >פישקתי את הטוסיק בדיוק בחור ו.. הופ, דחפתי את הצינור איזה עשרים ס"מ > >פנימה. > > >"לא לזוז" ציוויתי על סיוון. > > >את הקצה השני הכנסתי אל אחד הבקבוקים המלאים במים שהיה על השידה. > > >נשפתי בחזקה אל תוך הבקבוק והפסקתי כשראיתי את המים עולים בצינור >וממשיכים > > >הישר אל התחת של סיוון. > > > > > >המים החלו להיכנס אליה. > > >"וואו, זה נחמד", אמרה סיוון. > > >דחפתי את הצינור עוד כמה סנטימטרים אל עומק התחת. > > >"כמה אתה מכניס ?" התלוננה סיוון. > > >"אני מבטיח לך שבסוף הערב כל 3 המטרים של הצינור יכנס אל תוכך" אמרתי > >לסיוון. > > >מפלס המים בבקבוק החל לרדת. > > >"זה לוחץ לי, אמרה סיוון". > > >חיכיתי עד שהבקבוק התרוקן לכדי מחציתו ואז לחצתי את הצינור ובבת אחת שלפתי > > >אותו מן התחת של סיוון. > > >"אני רצה לשירותים" אמרה סיוון. > > >סילון אדיר של מים עם קקי ירד לו בבת אחת אל האסלה. > > >סיוון נאנחה בהקלה אדירה. > > >נטלתי נייר טואלט וניגבתי לסיוון את הטוסיק. > > >סיוון היתה ממש מרוצה מזה והחלה ללטף את איברי תוך שאני מנגב לה את >הטוסיק. > > > > > >הקמתי את סיוון והשכבתי אותה על המיטה על הבטן. > > >נטלתי את חבילת הטושים שהיתה על השידה על ידי. > > >היו שם 5 טושים דקים בצבעים שונים. > > > > > >שימנתי את אצבעי והחדרתי אותה בעדינות אל התחת החם של סיוון. > > >"עכשיו נעשה לחור שלך הרחבה קלה" אמרתי. > > >לקחתי את הטוש הראשון, ולאט דחפתי אותו אל התחת של סיוון, תוך כדי סיוע של > > >אצבעי שכבר היתה תקועה לה שם. > > >גם את הטוש השני החדרתי בזהירות. > > >סיוון נאנחה עמוקות כשהטוש השלישי היה בפנים. > > >שלפתי את אצבעי מהחור ונטלתי 2 טושים. > > >ביחד, תוך כדי משחקים ותזוזות, דחפתי את 2 הטושים האחרונים. > > >בועות אויר עלו דרך החללים שבין הטושים, מהתחת של סיוון. > > > > > >בבת אחת שלפתי את כל חבילת הטושים מהחור של סיוון. > > >ומיד הכנסתי את פיית צינור המים אל התחת של סיוון. > > >המים זרמו בחפשיות וסיוון לחשה "איזה כיף". > > >כשראיתי שחצי הבקבוק עומד להגמר, מייד העברתי את הקצה השני של הצינור אל > > >הבקבוק > > >השני שהיה מלא עד קצהו. > > > > > >המים ירדו במהירות וסיוון שוב נאנחה. > > >כאשר אזלו המים מן הבקבוק השני שלפתי את הצינור מהטוסיק של סיוון ואמרתי > > >לה להמשיך ולשכב על המיטה בשקט. > > >נטלתי את הויברטור הרחב, פישקתי לסיוון את הטוסיק ומיד דחפתי לה אותו >עמוק. > > >"אני צריכה לשירותים" אמרה סיוון, בבקשה. > > > > > >לא, את תחכי קצת" אמרתי לה. > > >"ומה איתך ?" שאלה סיוון. > > >"מה איתי ?" שאלתי. > > >"מתי אני אעשה לך גם כן חוקן"? > > >"עוד מעט" אמרתי לה. > > > > > >סיוון שכבה על המיטה נאנחת כשלפתע היא אומרת לי "שכב על הבטן". > > >היא נטלה את הצינור העבה יותר, קוטרו היה בערך 3 ס"מ. > > >היא פישקה לי את התחת ודחפה לי קצה אחד של הצינור העבה. > > >זה די כאב לי היות שסיוון לא עשתה לי שום הרחבה לפני זה. > > > > > >היא נצמדה אל פני נתנה לי את הקצה השני של הצינור העבה > > >ואמרה לי "ועכשיו תכניס את זה אלי". > > >"את רצינית?", שאלתי. > > >לא היתה לי הרבה ברירה. > > >שלפתי את הויברטור מהתחת של סיוון, קצת מים יצאו יחד איתו > > >ודחפתי את הצינור העבה במקומו. > > > > > >סילון של מים חומים פרץ דרך הצינור ודהר ישר אל המעיים שלי. > > >המים היו חמים ונעימים וראיתי את סיוון לוחצת על ביטנה מה שהגביר את >הזרימה. > > >הבטן שלי ממש התפוצצה. > > >נאנחתי בכבדות, וסיוון סובבה אותי על גבי והחלה למצוץ לי את הזין הזקור. > > > > > >נאנחתי מכאב והנאה מהולים יחדיו. > > >סיוון טיפסה עלי והשחילה את הזין שלי אל תוך חור האהבה. > > >היה שם כה חם ונעים. > > >סיוון החלאה לקפוץ בפראות על הזין שלי ולחצה לי על הבטן. > > >ראיתי את הנוזל החום מדי פעם משנה כיוון אלי ואל סיוון. > > > > > >סיוון החלה לצעוק בהנאה וגמרה חזק. > > >לא עמדתי הרבה בגירוי וגמרתי אחריה. > > > > > >"עכשיו אני רוצה שרק אתה תלך לשירותים" אמרה סיוון. > > >היא נעמדה מעלי. > > >נוזל סמיך החל לרדת בצינור הישר מהתחת של סיוון. > > >הרגשתי שאני ממש מתפוצץ ועצמתי את עיני. > > >סיוון לחצה ולחצה עד שהרגישה שאין בה עוד כלום. > > > > > >היא שלפה את הצינור מעצמה, קיפלה אותו והובילה אותי אל השירותים. > > >כשהתיישבתי על האסלה היא שלפה ממני את הצינור. > > > > > >זרם אדיר של מים וצואה יצא מתוכי. > > >הרגשתי שהורדתי ברגע איזה 10 קילו. > > > > > >סיוון ישבה על ידי וחייכה. > > >"אז אנחנו התחברנו" היא אמרה. > > >הנהנתי בראשי. > > >סיוון ניקתה אותי, לקחה אותי אל המיטה ואמרה לי, עכשיו אני רוצה לדעת מה >זה > > >המכשיר הזה. > > > > > >השכבתי את סיוון על הגב. > > >נטלתי את מכשיר הקונדסטטור ודחפתי את קצהו אל הכוס של סיוון. > > >נטלתי את השלט של הקונדסטטור והתחלתי להעביר אל סיוון זרמי חשמל חלשים. > > >סיוון נאנחה בחזקה, "כן כן" היא אמרה. > > >שיחקתי עם זרמי החשמל ועם המכשיר בתוך הכוס. > > >הדגדגן של סיוון התנפח מרוב הנאה. > > >ירדתי אליו, מלקק את שפע מיצי האהבה שנזלו בשפע, תוך כדי שליטה על השלט. > > > > > >סיוון החלה לגלות סימני גמירה ואז, ממש רגע לפני, שלפתי את המכשיר מהכוס > > >הרטוב. > > >"למה ?" שאלה סיוון. > > >"עוד תראי" עניתי לה. > > > > > >נטלתי את חוט הקונדסטטור ודחפתי את קצהו אל התחת של סיוון. > > >התחלתי להעביר זרמים עם השלט וסיוון החלה להיאנח. > > >התחלתי לדחוף את החוט עמוק את התחת של סיוון. > > >לפתע, לפי תנועות השלט, החלו השרירים הלא רצוניים בתחת של סיוון להתכווץ. > > >"אהההההה, כןןןןןןןן" צעקה סיוון. > > >"זאת בדיוק הנקודה" אמרתי. > > > > > >צללתי אל הכוס החם של סיוון, תוך כדי המשחק על השלט. > > >הרגשתי את השרירים המתכווצים ושמעתי את קריאות ההנאה המתגברות של סיוון. > > >היא סגרה את הרגליים סביב לראשי ואמרה : > > >"אני לא יכולה יותר להתאפק". > > >לפתע הרגשתי זרם חמים מתיז ישר אל פי. > > > > > >"מזל שלמיטה יש שעוונית" אמרתי, ראשי בין רגליה של סיוון. > > >שלפתי את החוט של הקונדסטטור מהתחת של סיוון. > > >"בחיים לא גמרתי ככה", אמרה סיוון בחיוך. > > > > > >ועכשיו תשכב אתה על הגב. > > >סיוון נטלה את החוט והחדירה אותו אל תוכי בקלילות. > > >היא נטלה את השלט בידה ואת הזין שלי בפיה. > > >התחלתי להרגיש זרמים נעימים בתוכי שהלכו והתגברו. > > >סיוון החלה מוצצת את הזין שלי בחוזקה. > > >גנחתי מהנאה. > > >לפתע התגברו הזרמים והתחלתי להרגיש את ההתכוצויות בתוכי. > > >התחלתי לצעוק מרוב עונג וליבי הולם בחזקה. > > >סיוון ממש בלעה את הזין שלי והרגשתי שאני עומד לגמור. > > > > > >בנקודה זו סיוון עצרה, היא נשכבה על פני בתנוחת 69, ואמרה לי : > > >"כמו שהבטחת, אני רוצה את כל הצינור הדק בתוכי, אל תשאיר סנטימטר בחוץ". > > >החדרתי את הצינור אל התחת של סיוון. > > >עמוק יותר ויותר. > > >סיוון גנחה ושבה למצוץ וללקק בעדינות את הזיין שלי. > > >ליקקתי לה את הכוס הפתוח ובו זמנית דחפתי את הצינור. > > >שמתי את הקצה השני שלו בפי, והתחלתי לנשוף לתוכו אויר. > > >האויר חדר אל תוך סיוון והיא גנחה עמוקות. > > >המשכתי לדחוף את הצינור לעומק ולנשוף. > > >זרם של אויר חוזר מהתחת של סיוון שטף את פני. > > >סיוון החלה למצוץ בחוזקה את הזיין שלי ולהעביר זרמים במכשיר הקונדסטטור > > >שהיה תקוע אצלי עמוק בפנים. > > > > > >אורך הצינור מחוץ לתחת של סיוון קטן במהירות עד שנשאר קצה קטן בחוץ. > > >3 מטר היו שם בפנים. > > >אני הרגשתי שאני הולך להיתפוצץ וסיוון השתוללה והיתה לפני גמירה אדירה. > > > > > >בבת אחת התחלתי למשוך בצינור שהיה בתחת של סיוון. > > >כל משיכה הוצאתי בערך חצי מטר החוצה. > > >סיוון החלה לצרוח מרוב הנאה. > > >הצינור יצא ואני הרגשתי איך סילון אדיר של זרע יוצא הישר > > >אל תוך גרונה של סיוון. > > > > > >נהיה שקט. > > >סיוון שלפה מתוכי את חוט הקונדסטטור. > > >היא הסתובבה אלי ונתנה לי נשיקה צרפתית אדירה. > > >הרגשתי את טעם הזרע שלי בפי אך לי זה לא היה אכפת. > > > > > >הלכנו להתקלח ולנקות את כל הדברים...ולישון. > > >נפגשנו עוד כמה פעמים מאז עד שהיא נסעה לטיול ארוך בדרום אמריקה. > > > > > >ועכשיו בנות, אני פנוי להובלות !! > > > > > >אז בנות, כתבו אלי , ג'רי נוי JerryNoy@hotmail.com > > >להתראות |
|