אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מהמטבח בהכאבה - שרשור המתכונים הגדול

ילדה אסור ילדה מותר​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 30 באוק׳ 2006

Re: ואם בענייני אוכל עסקינן...

flashback כתב/ה:
אני מחפשת מתכונים לאוכל שהוא גם:
טעים(!) ,בריא, דל בשומן וקלוריות, ללא שימוש מיותר בסינטטי או אבקות, ובעיקר חם לחורף הבא עלינו לטובה..


ממליצה לך על האתרים הבאים:
http://naturemed.co.il/hc.html

http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?CommunaId=3228
http://www.livecity.co.il/site/detail/detail/detail.asp?depart_id=3139&detail_id=7618&rootTXT=1766&levelNUM=2&rootCatTXT=
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/taglines.asp?id=307




icon_smile.gif
flashback{ג"ו}
לפני 18 שנים • 30 באוק׳ 2006
flashback{ג"ו} • 30 באוק׳ 2006
ממש לכל שאלה תשובה. תודה רבה :)
Toxic Princess
לפני 18 שנים • 13 בנוב׳ 2006

אפשררר

Toxic Princess • 13 בנוב׳ 2006
אולי מתכונים לבשר? עוף? דגים??
אבל לא דברים מסובכים מדי אוקיי?? אני רק מתחילה בתחום, לא להגזים. icon_smile.gif
תודה!
cheer.gif
CaveM
לפני 18 שנים • 13 בנוב׳ 2006

שקרוט מאכל בשרים בכרוב חמוץ

CaveM • 13 בנוב׳ 2006
קופסא של כרוב חמוץ
נקניקים ונקניקיות
בשר בקר בקוביות של 2 ס"מ
שני בקבוקי בירה לבנה
קורט מלח
פילפל שחור לפי הטעם
כמון מעט

אופן ההכנה
את הבשר בקר מכניסים ראשון
על הבשר חצי קופסא של כרוב חמוץ (אני מחמיץ לבד את הכרוב)
על הכרוב
הנקניקים פרוסות הנקניק חתוך לחצי פרוסה או רבע תלוי בגודל
נקניקיות חתוכות לגודל של 3 ס"מ ומעל את הכרוב שנשאר בקופסא
תערובת התבלינים מלמעלה (היא תרד עם הבירה יחד למטה)
ואז למזוג את הבירה בעדינות
לבשל על אש קטנה כשעה

בתאבון
Toxic Princess
לפני 18 שנים • 13 בנוב׳ 2006

דחוף!!

Toxic Princess • 13 בנוב׳ 2006
מה עושים עם קוקוס שלם?!??! איזה קינוח אפשר לאלתר מהדבר הזה??? ואין לי פה יותר מדי פירות להכין איתו דברים אז זה צריך להיות משהו שמאוד מבוסס על קוקוס...
הצילו!! bowdown.gif
Inside your head
לפני 18 שנים • 13 בנוב׳ 2006

Re: דחוף!!

Inside your head • 13 בנוב׳ 2006
חתולה פסיכית כתב/ה:
מה עושים עם קוקוס שלם?!??! איזה קינוח אפשר לאלתר מהדבר הזה??? ואין לי פה יותר מדי פירות להכין איתו דברים אז זה צריך להיות משהו שמאוד מבוסס על קוקוס...
הצילו!! bowdown.gif







חומרים

כוסות 1/2 1 חלב קוקוס לא ממותק (אפשר את המיץ של הקוקוס ולהמתיק עם סוכר)
1/2 כוס מים
1 כפית מלח
1 כוס אורז לבן ארוך


אופן ההכנה

1. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את חלב הקוקוס, המים והמלח.

2. מוסיפים את האורז, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהמים התאדו (בערך 18 דקות).

3. מורידים את הסיר מהאש, מעמידים בצד ל 5 דקות ומגישים

ואת גם יכולה לגרד מהקוקוס לתוך האורז..
זה יוצא נחמד.
זאלוטוסים
לפני 18 שנים • 19 בנוב׳ 2006

אלפחורס - יותר קל משחשבתם!

זאלוטוסים • 19 בנוב׳ 2006
הבעיה איתם היא שהם נגמרים ממש מהר...

מצרכים:
100 גרם חמאה
150 גרם סוכר
1 ביצה
1 חלמון
150 גרם קורנפלור
60 גרם קמח תופח
גרידת לימון
ריבת חלב
קוקוס

אופן ההכנה:
מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים וגרידת לימון תוך כדי הקצפה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והקורנפלור ומוסיפים אותם לתערובת המוקצפת.
מניחים לקירור במקרר לחצי שעה - שעה.
מרדדים לעובי חצי ס"מ, קורצים עיגולים ואופים בחום בינוני 10 דק' (זה לא צריך לקבל צבע).
מורחים בין כל שני עיגולים ריבת חלב וגם את ההיקף המשותף שלהם. מגלגלים בקוקוס. מרביצים למי שמתקרב. נותנים למי שאוהבים (אבל רק קצת כי לא יישאר).
זאלוטוסים
לפני 18 שנים • 19 בנוב׳ 2006
זאלוטוסים • 19 בנוב׳ 2006
עגיל בפטמה כתב/ה:
נו מה ?מישהו ניסה משהו מכאן ??
רוצה לשמוע חויות

כן!
ניסינו את עוגיות החלבה-וניל של הפנתרה, מותאם לטעמנו האישי (כלומר פחות מרגרינה, יותר וניל ועם מעט דרמבואי כדי לשמח לבב אנוש). יצא מצוין {אייקון זולל}.
walking dead
לפני 18 שנים • 20 בנוב׳ 2006
walking dead • 20 בנוב׳ 2006
זאלוטוסים כתב/ה:
עגיל בפטמה כתב/ה:
נו מה ?מישהו ניסה משהו מכאן ??
רוצה לשמוע חויות

כן!
ניסינו את עוגיות החלבה-וניל של הפנתרה, מותאם לטעמנו האישי (כלומר פחות מרגרינה, יותר וניל ועם מעט דרמבואי כדי לשמח לבב אנוש). יצא מצוין {אייקון זולל}.


איזה כיף לשמוע! icon_biggrin.gif

ועם המתכון הזה לאלפחורס... עשיתם לי ולצד הארגנטינאי שלי מוי כיף...

ואם כבר בקינוחים ארגנטינאים עסקינן, להלן מתכון לפלאן - קרם קרמלי אפוי וטעים...

מצרכים:
8 ביצים
450 גרם סוכר
4 כוסות חלב

אופן הכנה:
ממיסים כוס סוכר לקרמל זהוב בתוך מחבת או סיר ויוצקים את הקרמל ( זהירות! לוהט!) לתבנית חסינת חום או תבניות אישיות קטנות. מוודאים שהקרמל מצפה הכל.
מקציפים מה שנשאר מהסוכר עם הביצים עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים חלב. ממשיכים עד שהתערובת אחידה ויוצקים על הקרמל בתבנית.
מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר מלאה במים עד שליש מגובה תבנית הפלאן. אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה עד שהפלאן יציב וקיסם שננעץ פנימה יוצא יבש.
מקררים את הפלאן לגמרי והופכים אותו לתבנית הגשה. אם הכנתם את הפלאן בתבניות אישיות הופכים לתוך צלחת הגשה.
ניתן להגיש עם כדור גלידת ריבת חלב בצד.
בתיאבון!