שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שמישהו ישתלט פה על העניינים!

בוגדנית קטנטנה
לפני 18 שנים • 16 בנוב׳ 2006

שמישהו ישתלט פה על העניינים!

בוגדנית קטנטנה • 16 בנוב׳ 2006
שולטות, שולטים, נשלטות, נשלטים וסתם סוטים יקרים:
(שימו לב, האשכול הראשון שלי, אז נא להיות נחמדים...)
אני פותחת בזאת רשמית את אשכול ההכרות האפל!

ומה זה אומר? זה אומר שאתם מוזמנים להרגיע אותי שאני לא היחידה שמגלה שאבא שלה, אח שלה, השכן שלה, המורה שלה לתנ"ך מהיסודי והנשיא של המדינה שלה, כולם שורצים פה באתר.

אז גם אתם פגשתם את המניקוריסטית שלכם בדאנג'ן, אתם מוזמנים לשתף...

מאיפה הגיע לי הרעיון?
אתמול היתה לי שיחת חינוך מיני עם אחי הקטנצ'יק, שאפילו להעמיד את הבלובולון (המכובד, יש לציין) שלו הוא לא מצליח, והוא סיפר לי שהוא מאוד אוהב את אתר דומינה (!!!!) ושהוא לא מבין למה בנים לובשים בגדי נשים, כי זה הרבה יותר סקסי (?!?!!?) לראות את זה על בנות... ושיש קטע כזה שקושרים את הבנות, ודוחפים להן כדור לפה, והן אסירות ו... די!!!!!!!!
כאילו, תירגע קטין בעליל שכמותך!!
לפני שאני קושרת אותך!!!!
ראובן
לפני 18 שנים • 16 בנוב׳ 2006

זה עולם קטן מאוד

ראובן • 16 בנוב׳ 2006
פעוטה נואפת יקרה,

לפני מספר חודשים, לקחתי גאג טבעת לתיקון אצל הרצען בשכונה ליד (היה צורך להוסיף מספר נקבים). כאשר אותו רצען שאל ''מה זה?'', עניתי ''זה בשביל הכלבה'', או אז צחק הרצען ברשעות ואמר, ''בשביל הכלבה, אה..?'' וזה בא ללמדך שגם רצענים בני 60+ מבינים עניין...

מכיר עורך דין נעים הליכות שהינו אדון למופת,
מכיר מוסיקאי ידוע ואנרגטי שהינו עבד חרוף,
מכיר אשת הייטק שרוצה ''שישחקו בה כבמשחק'' (ציטוט ישיר icon_smile.gif)

עליך לזכור כי אנו חיים בחברה מערבית-היררכית, מה גם ההתנייה הצבאית, כך שאל לך להתפלא שכל קרצ/יה מתברר/ת כסאדו-מזוכיסט/ית לעת מצוא... יתרה מזאת - הרי השליטה באמת נמצאת בכל אדם, ולעתים כל שדרוש הוא גירוי קל על מנת להביא אותה אל פני השטח...

מצד שני, הרי מוחך הוגה כעת רבות בעניין הסאדו, כך שוודאי נדמה לך שכל אחד עוסק וחי את זה (כך גם בנומרולוגיה - אם תתרכזי במספר 3, למשל, יידמה לך שהעולם מלא בדברים הבאים בשלשות - שלוש ציפורים, שלושה קשישים על ספסל, שלוש גמירות וכו' icon_smile.gif)

ובכל מקרה, צאי מהתחתונים של אחיך... אבל זו רק המלצה : )

ראובן
קליבר​(שולט)
לפני 18 שנים • 17 בנוב׳ 2006

ראובן חברי

קליבר​(שולט) • 17 בנוב׳ 2006
יתכן ובתחתונים של אחיה יש די מקום...
ברם ואולם .
אני פגשתי את השכנים בדלת ממול , בדאנג'ן , ומאחר ואני יו"ר ועד הבית , איתם לפחות אין לי בעיות גביה . מה עוד ? יש לי הרבה "קטעים" עם מכרים / עובדים / ספקים / לקוחות אבל זה נשמע כ"כ הזוי שאני אפילו לא מאמין .
לא סתם עוד עבד
לא סתם עוד עבד • 17 בנוב׳ 2006
יצא לי כמה פעמים לפגוש בדאנג'ן אנשים שאני מכיר ממחוזות אחרים בחיי. המצחיק הוא שלרוב הם אלה שהיו נבוכים מהסיטואציה, למרות שהם רק עברו שם בסביבה ואני גר שם icon_smile.gif
אבל הכי הזוי היה לפגוש בדאנג'ן - ועוד פעמיים - את המורה (גבר) לספרות שלי מהתיכון...
Agni​(מתחלף)

המזימה.

Agni​(מתחלף) • 17 בנוב׳ 2006
בוגדנית קטנטנה כתב/ה:
שולטות, שולטים, נשלטות, נשלטים וסתם סוטים יקרים:
(שימו לב, האשכול הראשון שלי, אז נא להיות נחמדים...)
אני פותחת בזאת רשמית את אשכול ההכרות האפל!

ומה זה אומר? זה אומר שאתם מוזמנים להרגיע אותי שאני לא היחידה שמגלה שאבא שלה, אח שלה, השכן שלה, המורה שלה לתנ"ך מהיסודי והנשיא של המדינה שלה, כולם שורצים פה באתר.

אז גם אתם פגשתם את המניקוריסטית שלכם בדאנג'ן, אתם מוזמנים לשתף...

מאיפה הגיע לי הרעיון?
אתמול היתה לי שיחת חינוך מיני עם אחי הקטנצ'יק, שאפילו להעמיד את הבלובולון (המכובד, יש לציין) שלו הוא לא מצליח, והוא סיפר לי שהוא מאוד אוהב את אתר דומינה (!!!!) ושהוא לא מבין למה בנים לובשים בגדי נשים, כי זה הרבה יותר סקסי (?!?!!?) לראות את זה על בנות... ושיש קטע כזה שקושרים את הבנות, ודוחפים להן כדור לפה, והן אסירות ו... די!!!!!!!!
כאילו, תירגע קטין בעליל שכמותך!!
לפני שאני קושרת אותך!!!!

לא קראתי עד הסוף.
צודקת ב-69%.
בוגדנית קטנטנה
לפני 18 שנים • 19 בנוב׳ 2006
בוגדנית קטנטנה • 19 בנוב׳ 2006
אה כן????????
אני היחידה שזה קורה לה?!?!?!?!
רק לי יש חברים? או רק לי יש חברים סוטים?
אז רק שתדעו, שגיליתי, ששלוש (!!!) מהשכנות שלי ושניים (!!!) מהשכנים שלי (מהדירה הקודמת) הם משתתפים פעילים בתחום.
כאילו, הלו?!?!? אף אחד לא חשב לצרף אותי למעגל הזה לפני שנה?!?!?!?
ועכשיו כשיש לי עם מי לצאת לדאנג'ן, אני חושבת שאני בכלל ארחיב את מעגל האנשים שאני מכירה והם בדסמ"ים. לא עלינו...
ginger
ginger • 19 בנוב׳ 2006
צריך להכריז עליכם כבלוק הבדסמי הראשון.

ג'ינג'ר.
(לא רוצה לדעת מה הם עושים בחדר המדרגות שלהם.. או איך הם מנצלים את הצינורות המשותפים...תרתי.)
בוגדנית קטנטנה
בוגדנית קטנטנה • 19 בנוב׳ 2006
ginger כתב/ה:
צריך להכריז עליכם כבלוק הבדסמי הראשון.

ג'ינג'ר.
(לא רוצה לדעת מה הם עושים בחדר המדרגות שלהם.. או איך הם מנצלים את הצינורות המשותפים...תרתי.)

זה היה בקיבוץ, ואני לא אתפלא אם המזכירה שהיא קצת קוץ בתחת היא טוטאלית, כי יש בה משהו שדורש כאפה.
הספרנית לעומת זאת נראה לי משפילה את השיפוצניק...

לא משנה. העיקר שכאן, בת"א, אף אחד לא מכיר את אף אחד... כביכול.
Whip​(שולט)
לפני 18 שנים • 20 בנוב׳ 2006
Whip​(שולט) • 20 בנוב׳ 2006
לפני שנתיים בערך, לפני חג פורים
אוכלים ארוחתצהרים כמה חבר'ה מהעבודה ביחד, ואח"כ הולכים לחנות מתנות שליד המסעדה.
התחלנו לחפש אביזרים למסיבה פורים של העבודה שהייתה כמה ימים מאוחר יותר.
מישהי מבוגרת ממני במעל עשר שנים מחטטת באביזרים, לפתע שולפת זוג אזיקים, קוראת לי ובעיניים בורקות ובשקט שואלת אותי : מה זה מזכיר לך?
לפי הבעת פניה שיערתי שהיא מתכוונת ל...
אז לקחתי צ'אנס ואמרתי: BDSM.
החיוך הגדול על פניה הבהיר לי שגם היא בתחום.
זו הייתה תחילתה של ידידות מופלאה, ואף למעלה (מממ...ליותר דיוק - למטה) מזה... icon_twisted.gif
_טרוריסט חמוש באננס
לפני 18 שנים • 20 בנוב׳ 2006

יצא יצא

_טרוריסט חמוש באננס • 20 בנוב׳ 2006
קליינט אחד חשוב בנסיבות בי די אסמיות נטו ולקוח חשוב אחר באורגיה משעשעת.

בקיצור שנני את המנטרה הסטיגמטית הבאה:

"כל מנכלי"ת קשוחה מתגלה בדרך כלל כזונה במיטה וכל מנהל תיכון קשוח פשוט רוצה קצת מכות בטוסיק".

בברכת,"הסטייה של השכנים תמיד מדליקה יותר"

אני

תגידו , זאת מההיטק -עדיין רוצה שישחקו בה ?? או שכבר הספיקה להיתפס פה על ידי איזה נוכל ?? icon_wink.gif)))

אני