huan |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
huan • 16 בנוב׳ 2006
למען האמת אתם נכנסים לנושא מאוד מעניין של אחריות האדם עצמו כלפי עצמו ואחריותם של בני אדם אחרים ביחס לאינדוידואל.
כן אני מאמין באחריות של האדם כלפי עצמו.נהג בכוחמה ועשה החלטות חכמות ותקטין את סיכוייך להגיע למצב שלא היית רוצה להגיע אליו. אבל בניגוד לאוראנוס אשר בחר בגישה שמתמקדת רק בו עצמו אני מאמין גם באחריותם של בני האדם האחרים כלפי האינדווידואל גם עם מה לעשות הוא כסיל בן כסיל.אני מאמין שצריכים להיות כללים אוניברסליים בהתנהגות בין בני אדם,ובינהם גם כלל אשר נועד למנוע ניצול לרעה של אנשים מטומטמים,לא מיודעים,לא זהירים או כאלה שסתם עשו טעות ובמידה ואדם מנצל אדם אחר הוא אשם בכך לא פחות מהאדם שנתן לשינצלו אותו...להפוך לסמרטוט כפי שלילה תיארה מצב זה היא בהחלט ניצול. האם העוךלם אפילו מתקרב ללפעול כך? ברור שלא.אבל מותר לחלום ומותר לנסות לשנות ולהתחיל את השינוי. אני חושב שיש מספר אנשים שיש להם תפיסה רומנטית של המצב הזה ורוצים להיות בו מתוקף התפיסה הזאת אני אישית לא הייתי נותן לכך יד.(כמובן יש מצב שבו אדם שואף להיות במצב זה מיתוך ידיעה והכרה מלאה של כל מורכבותו של מצב זה והשלכותיו ולאלה אני מאחל למצוא את האדם שיתפוס את תפקידו בסיטואציה הזאת וישלים את התמונה לסיפוקם של שני הצדדים...אני באופן אישי הייתי מעודד אדם זה אך לא הייתי מסוגל להשלים אותו). ולילה סתם הערת דרך אגב...סיסמאות והטפות חסרות בסיס עובדות על טפשים..במידה ואת מכוונת לציבור הזה הרי שאת בדרך הנכונה במידה למרות שגם ציבור זה לא אוהב בהכרח שמציפים אותו באותו הדבר שוב ושוב.במידה ובכל זאת את שואפת להגיע לציבור קצת יותר מתוחכם אני הייתי אולי מעלה במקצת את רמתן של ההודעות שאת מפזרת בפורומים.....כמובן אני לא בעמדה וגם לא מנסה למנוע מימך דבר או לבקר אותך...כך שאני מקווה שתקבלי את עצתי הידידותית ברוח בא היא נכתבה. |
|
ראובן |
לפני 18 שנים •
17 בנוב׳ 2006
שפחה = ..?
לפני 18 שנים •
17 בנוב׳ 2006
ראובן • 17 בנוב׳ 2006
לילה יקרה,
שמתי לב שבפרסומיך האחרונים את נוקטת קו פמיניסטי בעליל... זו כמובן זכותך, אולם את מעט מתרחקת מהמטרה לשמה התכנסנו כאן, בפורום זה... בכל מקרה, לעניין שווייה של שפחה, ובכן, שפחה שווה הכל. זה כל הכיף. שפחה שווה סמרטוט, וגם זהב, ואשת שיחה, ובעלת סוד, חברה נאמנה וגם צעצוע יקר. אני מנסה לומר כי האלסטיות של הנפש הנשית היא-היא המדליקה אותי. אישה חכמה תדע ליהנות מכל סוג של תשומת לב שאדונה/אהובה מעניק לה, כך או אחרת. מאחל לך אדון מתחשב במיוחד, ראובן |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בנוב׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 17 בנוב׳ 2006
לילה יקרה
דברי חוכמה כתב אוראנוס, כהרגלו משכבר הימים. ואני.... רק דבר אחד יש לי לומר לך. שיהיה לך רק טוב. תסתכלי על הצד החיובי. יש תקווה. יש עדיין אנשים טובים בעולם הזה. בחיי שיש. אני אפילו מכיר כמה כאלה. למשל את. חיבוק גדול פייה, מאחל לך ים של אהבה. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
As you wish
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
נוריתE • 21 בנוב׳ 2006
huan כתב/ה: ולילה סתם הערת דרך אגב...סיסמאות והטפות חסרות בסיס עובדות על טפשים..במידה ואת מכוונת לציבור הזה הרי שאת בדרך הנכונה במידה למרות שגם ציבור זה לא אוהב בהכרח שמציפים אותו באותו הדבר שוב ושוב.במידה ובכל זאת את שואפת להגיע לציבור קצת יותר מתוחכם אני הייתי אולי מעלה במקצת את רמתן של ההודעות שאת מפזרת בפורומים.....כמובן אני לא בעמדה וגם לא מנסה למנוע מימך דבר או לבקר אותך...כך שאני מקווה שתקבלי את עצתי הידידותית ברוח בא היא נכתבה. Im trying to fett the common standart When in Rome act like one. SORRY TO DISAPOINT U MAN |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
Re: שפחה = ..?
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
נוריתE • 21 בנוב׳ 2006
ראובן כתב/ה: לילה יקרה,
שמתי לב שבפרסומיך האחרונים את נוקטת קו פמיניסטי בעליל... זו כמובן זכותך, אולם את מעט מתרחקת מהמטרה לשמה התכנסנו כאן, בפורום זה... בכל מקרה, לעניין שווייה של שפחה, ובכן, שפחה שווה הכל. זה כל הכיף. שפחה שווה סמרטוט, וגם זהב, ואשת שיחה, ובעלת סוד, חברה נאמנה וגם צעצוע יקר. אני מנסה לומר כי האלסטיות של הנפש הנשית היא-היא המדליקה אותי. אישה חכמה תדע ליהנות מכל סוג של תשומת לב שאדונה/אהובה מעניק לה, כך או אחרת. מאחל לך אדון מתחשב במיוחד, ראובן ( GOT PROBS WITH THE HEBREW SO..) WOMAN SLVE IS NOT ALOUDE TO BE A FEMMENIST ALLSO THER GOSE W.SLAVE= MET DORE VIVa les hommbres |
|
Master GI(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
אולי כולכם מכירים את לילה
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
Master GI(שולט) • 21 בנוב׳ 2006
ובגלל זאת אתם יוצאים כאן בנאומים חוצבי להבות ,
לא בכדי פתחתי את הבלוג שלי (חלק יגידו כי זה מסע יחצנות ,אבל זה לא ) יש ביננו דומים מסוכנים , כן יש כאן אנשים המסכנים את הציבור כולו כולל השפחות , וגם אותנו בפרט כי מה לעשות אדון/שולט/מלכה הם אלו האחראים על אלו שאנחנו מתימרים לשלוט בהם . איך הכתובת של המשטרות בעולם ? TO SERVE & PROTECT אנחנו שולטים בהן אך לא מגינים עליהם , האם אנחנו (השולטים ) צריכים לעשות חשבון נפש ולהוקיע מאיתנו את אלו המזיקים לנו ?? או שאנחנו (השולטים) צריכים ללכת לפי הקו אשר גורם לשיפחה להרגיש כסמרטוט ? ובזאת אסיים !! |
|
outsider1 |
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
outsider1 • 21 בנוב׳ 2006
שפחה היא באמת שלא סמרטוט. היא אישה אשר בחרה באורך חיים מסויים, וצריכה לדעת שמי שאיתה, או שהיא רוצה איתו קשר מבין את זה ואפילו תומך בה. לכל שפחה יש משהו שהיא רוצה, וצריך לכבד אותה על זה. ישנן כאלו שרוצות ללמוד, ישנן כאלו שרוצות שהאדון שלהן יאהב אותן ויהיה לרשותן וכולה.
|
|
שפיץ רציני |
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
Re: שפחה לא שווה סמרטוט
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
שפיץ רציני • 21 בנוב׳ 2006
ברור ששפחה שווה יותר מסמרטוט.
למען האמת, במדינות מסוימות שפחה שווה ארבע חבילות סמרטוטי רצפה חדשים |
|
דום כתום |
לפני 18 שנים •
22 בנוב׳ 2006
סחבה ומגב
לפני 18 שנים •
22 בנוב׳ 2006
דום כתום • 22 בנוב׳ 2006
ערך עצמי כמו גם הרבה ערכים אחרים בחיינו הוא סובייקטיבי לחלוטין,ולכן השיפחה 'מעריכה' את עצמה.רק תזכורת לכל האדונים-אם השיפחה שלך סחבה,זה אומר שאתה לא יותר ממגב..אם תחושת אפסות מעניקה לה תחושת שיחרור או עונג,אז שתחשיב עצמה כסחבה.
|
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
23 בנוב׳ 2006
Re: שפחה לא שווה סמרטוט
לפני 17 שנים •
23 בנוב׳ 2006
נוריתE • 23 בנוב׳ 2006
The Big Bad Wolf כתב/ה: ברור ששפחה שווה יותר מסמרטוט.
למען האמת, במדינות מסוימות שפחה שווה ארבע חבילות סמרטוטי רצפה חדשים וישנם מקמות נאורים שהגבר משמש רק כספק זרע. |
|