סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

נטייה אישית

-אש-
לפני 17 שנים • 23 בנוב׳ 2006

זו איננה תגובה שלי

-אש- • 23 בנוב׳ 2006
קיבלתי אותה בצורה פרטית ושמחתי להענות לבקשתה ולפרסם אותה תחת עילום שם:

"א. אני חושבת שדן בן אמוץ הוא גבר דפוק ומניפולטיבי שאמר הכל כדי להשיג עוד זיון ולהשאיר את הזיון הקודם. אני לא בעד לצטט אותו. הוא זבל בעיני כמו אורי זוהר. אותו החומר
ב. אני מאוד מבינה את הצורך להזדיין עם אחרים, אף אחד לא צריך להענש כי הוא מאוהב אני מבינה את ההפרדה
ג. אני לא מסוגלת לה אבל לכן כן בעד לצרף בחורות למיטה, זה רק כי אני דפוקה וקנאית
ד. הלוואי והייתי יכולה לתת לו חופש להזדיין עם אחרות ולפעמים גם אני רוצה, אבל אני לא מסוגלת"

מעריכה את דעתך
shuki boy​(נשלט)
לפני 17 שנים • 23 בנוב׳ 2006

Re: כמה תגובות

shuki boy​(נשלט) • 23 בנוב׳ 2006
-אש- כתב/ה:
מאונן מקלדת "נאמנות מינית" הינו מושג שבן-אמוץ משתמש בו והיה לי נוח ומתאים להלוות אותו. וכן לצורך הטענה שהעליתי זה היה המושג שנראה לי המתאים ביותר. דבר נוסף בקשר להפנייה שלך לאתר- אני מודה על המידע, אבל אני מתקשה להתחם כל הזמן בהגדרות (מספיק לי שאני מוגדרת כנשלטת)- וכל הזמן להתחבר לאנשים לפי הגדרות נראה לי דבר מאוד מסובך- החברים שסובבים אותי הינם שונים ומגוונים- ואף שהם אולי לא יסכימו עם אורח חיי, אני תמיד אוכל לדון איתם בו בלא חשש- תודה אבל לחפש את עצמי כל הזמן באין ספור אתרים מוגדרים, נראה לי כמעמסה

הגדרות נועדו, לטעמי, בעיקר לצבירת כוח חברתי ופוליטי. התנועה לשחרור האשה לא היתה קיימת לולא ההגדרה של אשה. המאבק לזכויות הומוסקסואלים לא היה מתחיל לולא ההגדרה העצמית כהומו כזהות (ולא רק כאקט). כמובן שאחר-כך אפשר, ורצוי, לשבור את ההגדרות ולהטיל בהן ספק. אבל אם את רוצה הכרה של החברה את צריכה להתאגד עם אנשים אחרים כמוך כדי להלחם על כך.

אני דווקא חושב שזו מעמסה לעמוד מול כל העולם לבד ולהאבק על זכות קיומך ועל הזכויות שלך - לפעמים זה לא כלכך רע למצוא כמה אנשים למאבק משותף.

כמו כן, לתת לסוג התנהגות מסויים מילה כמו "פוליאמוריות" (או "בדס"מ") מקל מאד על השיח. למרות שברור שהפוליאמריות של אחד לא זהה לזה של אחר (כנ"ל איך שכל אחד רואה בדס"מ).
שלגי
לפני 17 שנים • 15 בדצמ׳ 2006

Re: נאמנות אי אפשר להגביל.

שלגי • 15 בדצמ׳ 2006
קטסטרופה כתב/ה:
נאמנות היא נאמנות.
ניתן לפרש אותה איך וכמה שרוצים.
כל אחד ואחת מגדירים אותה איך שנוח להם.

מין עם אחר בהסכמה אינו קשור לנאמנות בכלל. ההיפך.
הרבה זוגות מתערבבים ומעשירים את חיי המין שלהם ולדעתי זה עדיף אלפי מונים מאשר שיעשו את זה בסתר.
או אז זו בגידה.

אני אישית, כשאני אוהב ונמשך לא בעד הערבובים האלה אלא אם המשיכה בנסיגה ויש לעשות מעשה ולגוון אותה במשותף.

כאמור, דבריי מתייחסים אך ורק להעשרת חיי מין ותו לא.

עירבובים אחרים וקבועים אינם לטעמי ואני מציע למי שזה כן קורה לו שינסה לעצור רגע ולחשוב.
כשאוהבים לא מתערבבים בקביעות.

יציאה מהריבוע זה בסדר רק אם יוצאים יחד וחוזרים יחד.
יצירת כמה ריבועים בו זמנית זה לא לטעמי וזה נוגד את ה-דבר בכל קשר.
את הנאמנות.

פשוט ומדויק