נסיך הכתר |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
הודעה חשובה מאוד !!! [ברצינות- לא בצחוק!!!
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
נסיך הכתר • 25 בנוב׳ 2006
הודעה חשובה - וירוס קטלני- לקרוא ולהעביר- חשוב ביותר!!!
אם קיבלתם מייל עם המילה " הזמנה " באנגלית [invitation ] אל תפתחו !!! סיגרו מייד את המחשב. זהו וירוס קטלני וחדש. עדיין לא יודעים איך להתגבר עליו. דווח עליו בחדשות ה- cnn אמש והיום. הוא זוהה ע"י מייקרוסופט כוירוס הקטלני ביותר שקיים עד כה. הוירוס יגיע דרך אחד ממכריכם. הוא נכנס דרך רשימת תפוצה של מישהו מהחברים שלכם. לכן גם אם אתם/ ן מכירים את השולח/ ת לא לפתוח !!! שילחו הודעה זו לכל חבריכם. עדיף שהם יקבלו את ההודעה 25 פעמים מאשר לאבד את כל המחשב. הוירוס החדש גורם לכל המידע החשוב והחיוני ביותר בהארד דיסק להישרף. |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
electro-z • 25 בנוב׳ 2006
נו, די כבר עם השטויות האלה
המייל הזה מסתוב מ 2004 ועוד לא מת ? |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
ים_yam(לא בעסק) • 25 בנוב׳ 2006
יש פה מודעות אקולוגית, ממחזרים את המייל הזה שוב ושוב כבר שנים
|
|
נסיך הכתר |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
וירוס קטלני !!!
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
מכובדי היקר אתה יכול לצחוק, לגחח, אבל קיבלתי הודעה על כך למייל הפרטי שלי .
נאמר לי שזה וירוס שבאמת מסובב לא מהיום- חובתי האלמנטרית להעביר זאת הלאה. אז מה קרה?- כבר אסור להעביר מסר- תצחק , אין בעיה- אבל אם חס וחלילה מישהו/י ייפגעו. אז מה תגיד להגנתך? |
|
נמש |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
נמש • 25 בנוב׳ 2006
זו היא לא אזהרה על וירוס מתוך האתר "לא רלוונטי" http://info.org.il/irrelevant/page.php/first_time
1. תאריך: התראה על וירוס שאין לה תאריך, ואשר משתמשת במלים "חדש" או "אתמול" או "עדיין מעטים יודעים על כך" היא מפוקפקת: "חדש " - למתי? "אתמול" - של איזה יום? מאיפה הבטחון להצהיר ש"לא רבים יודעים על כך", ובפרט כאשר ההתראה מופצת ומשוכפלת באינטרנט? 2. סימוכין: התראה על וירוס ללא מצביע לאתר שהוא מקור המידע, ואשר מספק מידע מפורט יותר, היא מפוקפקת. 3. "תפיץ אותי": התראות על וירוסים אשר מבקשות מכם להעביר אותן לכל רשימת המכותבים שלכם הן התראות שוא. אף פעם אל תעבירו התראה על וירוס "לכל רשימת אנשי הקשר שלכם", "לכל מי שמשתמש בדואל", או "לכולם", ולעולם אל "תפיצו את ההודעה הזאת במהירות האפשרית". 4. למי כן להעביר התראות על וירוסים: אם קיבלתם התראת אמת על וירוס ואתם עובדים בארגון, יש אדם אחד להעביר אליו את ההתראה: מנהל הרשת לבדו. למנהל הרשת יש היכולת להבחין בין התראת אמת והתראת שוא. יש לו גם הקשרים ליידע מנהלי רשת נוספים וההרשאות והידע למנוע מעבר של הוירוס לרשת הארגונית וממנה. הוא גם האדם היחיד שיחליט אם לחסום את הוירוס או להזהיר את המשתמשים. בדרך כלל מנהל הרשת לא צריך את ההתראה שלכם - הוא קיבל את התראות האמת מהמקורות שלו - מחברות האנטי-וירוס וממנהלי רשת אחרים. 5. סופרלטיבים: בדרך כלל התראות על וירוסים אשר נוקטות סגנון קיצוני או משתמשות בסופרלטיבים (כמו "חזק", "מסוכן יותר מהוירוס מליסה", או "מרושע מאד") הן מפוקפקות: התראות אמת על וירוסים הן מידע טכני. הן לא צריכות את יחסי הציבור האלה. 6. תאורים של נזק שמונע הפצה של הוירוס: התראות המשתמשות בביטויים כמו "הוירוס ימחק את כל התוכן של הדיסק שלך", או "הוירוס אוכל את כל המידע על הדיסק" הן מפוקפקות במיוחד: אם הוירוס מוחק את כל תוכן הדיסק, אז איך הוא יוכל להמשיך להפיץ את עצמו? ואם הוא לא יכול להפיץ את עצמו - אז איך הוא בכלל יגיע אליכם? ככלל, וירוסים שעושים יותר מדי נזק בלי להשהות את הנזק, לפחות עד שיפיצו את עצמם, הם במובן מסויים, מתאבדים (או לפחות הורגים את הפונדקאי שלהם), ולכן לא ישרדו. 7. התראות הניתלות באילנות גבוהים: יש לפקפק בהתראות המצטטות מקורות-לכאורה שהם שמות מפורסמים אך חסרי קשר לאבטחת מידע, כמו למשל "ההודעה נמסרה אתמול בבוקר ממיקרוסופט / אינטל / IBM / AOL / MIT / CIA" (כדי ליצור תחושת אמינות). 8. אינדיקציית השיעמום: התראות אמת על וירוסים הן די משעממות: אלה דיווחים טכניים יבשים עם לא מעט פרטים טכניים. 9. אותי כן תפיץ: את הדף הזה אתם יכולים להעביר לכל מי ששלחתם לו התראה על וירוס. |
|
נסיך הכתר |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
וירוס קטלני.
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
קודמי היקרים.
כל אחד ואחת יכולים להתייחס להודעה שלי בזילזול מופגן- אין לי בעיה עם זה בכלל!!! אני יודע מהדקות האחרונות מבירור שעשיתי שישנם אנשים שכן נפגע להם בעבר המחשב. |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
electro-z • 25 בנוב׳ 2006
להגנתי אני אומר שזו עבודה בעיניים, אתה לא אשם חבר, הדבר הויראלי היחידי פה זה המייל הזה.
אבל אם אתה כה רציני, אנא הבא את הסימוכין לידיעה שהתפרסמה באתר ה CNN כלינק. |
|
נמש |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
נמש • 25 בנוב׳ 2006
|
|