נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
נוריתE • 28 בנוב׳ 2006
Uranus כתב/ה: Q.E.D.
ילדים קטנים שמשחקים בגדולים והופכים כל נושא חשוב לבדיחה. נשבר לי סופית! |
|
להבה חשופה |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לא מסכימה .!@!
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
להבה חשופה • 28 בנוב׳ 2006
מסכימה עם דברי נימפאה ואוראנוס . כשאין מה לומר לא צריך לכתוב . מדברייך עולה שאת מלאה ,
בשנאה טינה וכ"ו , כלפי דום כזה ואחר , ומוציאה קיצפך על כל קהל הדומים שכאן. אינך היחידה {אולי} שנפגעה מדום כזה או אחר. אך עדיין, איני מוצאת שכל השרשור הנוכחי עושה שרות טוב לציבור הנשים פה . אלא שרות דוב . יש פה הרבה "אדונים" נהדרים ומצויינים. כן כן , תתפלאי . ולכתוב בצורה גורפת את שכתבת , עושה עימם עוול.!@! |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
נוריתE • 28 בנוב׳ 2006
תפוח אחד רקוב,הורס את כל הארגז
לא שמעת על זה??? ישנם פה אנשים ניפלאים, אדונים אמיתיים שאני מעריכה ומוקירה והם יודעים על זה אבל ישנם חלאות גם. די גמרנו עזבו. לקח שנילמד לבד כואב הרבה יותר מלמידה מנסיונם המר של אחרים אז כשיכאב למי מכם חלילה ,אל תבכו. בדיוק כמו שאתם אומרים לי לשתוק. http://www.thecage.co.il/blog/userblog?blog_id=432 |
|
daniel222 |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
Re: מה לא לחפש בדום...
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
daniel222 • 28 בנוב׳ 2006
דום.
|
|
huan |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
huan • 28 בנוב׳ 2006
לילה הבעיה היחידה שלי עם ההודעות הרבות שאת כותבת שלרוב הן סיסמאות ריקות מתוכן.
אני בטוח שיש לך הרבה ניסיון והדברים שיש לך לחלוק ולהגיד יכולים להיות מועילים לכל כך הרבה אנשים פה. אבל מה לעשות שירשורים בני 3 מילים כמו "שפחה אינה סמרטוט" וסיסמאות קצת יותר ארוכות כמו למשל אל תחפשו אדון נרקסיסט,סוציופט שמתסיר את היותו סוציופט וניפולטור...בבלוג שלך שאת הלינק אליו נתת כתבת דברים שלדעתי הם הרבה יותר "שימושיים". בכל מקרה כפי שכבר אמרתי לך תפתחי נושא רציני לדיון,תפתחי שירשור עם אמירה אמיתי מסויימת שהיא אל סיסמה חסרת משעות וולכל הפחות אני אתייחס לכך במלוא הרצינות. |
|
אליסיה |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לקרוא לילד בשמו
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
אליסיה • 28 בנוב׳ 2006
רבים האנשים שחושבים שכאן חוקי המשחק שונים.
כאן יקבלו אותנו כמו שאנחנו, כאן יקבלו את החולשה שלנו, את התלות, את המשקעים. למעשה כאן חוקי המשחק זהים לחוקי המשחק הוונילים , גם כאן צריך לדעת לבחור נכון, להכיר לאט, להכיל, לא לוותר על עצמך, על הערכים שלך, על האינטואיציה. אנשים עם בעיות ליצור קשרים אינטימיים רגילים יתקלו כאן באותם הקשיים, אנשים נידיים יהיו נידיים בכל מקום. אנשים ללא קול פנימי גם כאן לא ישמעו אותו אנשים שרגילים להיות מקום שני עד שלא יתחזקו הם ישחזרו את האוטומט עם כל אחד ותמיד ירגישו מנוצלים וכן גם ינוצלו. הבחירה בפרטנר לא מייטיב היא תוצאה של קורבנות ושיחזורים והיא על אחריותנו בלבד. אדם שבוחר בטוב לעצמו יזהה 8 צעדים קדימה את הסכנה, את המניפולציה, את הניצול והסחיטה הריגשית. רק אדם שלא מכיל עצמו לבד וצריך חיזוקים לקיומו ולערכו יפול קורבן למערכת יחסים חולה. יאללה קדימה להתמודד |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
נוריתE • 28 בנוב׳ 2006
די לא מתאפקת יותר בחיי!
כל בנאדם שני כאן יש לו תאר PHD? הבאתי משהו קחו אותו כמו שהו תגיבו לעיניין העניין ולא לעיניין אני. תלמדו לבד מלקחים שלכם לי נשבר. |
|
MondoM(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
ליילה, שכחת משהו חשוב שנכון גם לנשלטות
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
MondoM(שולט) • 28 בנוב׳ 2006
להמנע מאנשים המתלוננים על השותפים הקודמים שלהם או אנשים אחרים בקהילה, יום אחד אתם תהיו השותפים הקודמים והם יתחרעו עליכם לפני כולם.
מה שאת בעצם עושה ליילה זה למתוח ביקורת סמוייה על הקודמים שלך, אין כאן יותר מדי טיפשים. |
|
זרה מוכרת |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
Re: ליילה, שכחת משהו חשוב שנכון גם לנשלטות
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
זרה מוכרת • 28 בנוב׳ 2006
MondoM כתב/ה: להמנע מאנשים המתלוננים על השותפים הקודמים שלהם או אנשים אחרים בקהילה, יום אחד אתם תהיו השותפים הקודמים והם יתחרעו עליכם לפני כולם.
מה שאת בעצם עושה ליילה זה למתוח ביקורת סמוייה על הקודמים שלך, אין כאן יותר מדי טיפשים. הללויה. (והאמת ? יש כאן יותר מדי. לא יודעת אם טיפשים. אבל יותר מדי יש. באמא'שלי.) |
|
אליסיה |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
צר לי
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
אליסיה • 28 בנוב׳ 2006
יקירה,
זהו פורום, הבאת נושא לדיון ואפילו מעניין, לאנשים יהיה מה להגיד גם אם זה לא לרוחך להיפך, קחי את התגובות והעמיקי את הדיון החיים הם כמו טניס,כשאת חובטת לצד אחד, את לעולם לא יכולה לצפות את החבטה הנגדית מה שנקרא הרמת לי להנחתה |
|