סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

:(

Se7eN​(נשלט)
לפני 17 שנים • 2 בדצמ׳ 2006

:(

Se7eN​(נשלט) • 2 בדצמ׳ 2006
טוב אז כבר ניסיתי הודעה כזאת בפורום באתר אחר וקצת עזרו לי ... (תודה שמנמונת סקסית באמת תגובה שנהניתי לקבל והיה אפשר לראות את האכפתיות והאדיבות בתגובתך ובכלל ביחס)
אז רק רציתי לשתף אתכם קצת בתחושה שלי לגבי ה"מקום" הזה...
אני כבר קרוב למספר (נכון שמספר מועט) חודשים באתר והאמת היא שאני קצת מתחיל להתייאש
ממציאת מלכה.... נכון אני לא חושב שזה פשוט (אולי בגלל שב"עולם האמיתי" זה הרבה יותר קל לי)
אבל התגובות שאני מקבל אם בכלל אני מקבל הן הרבה יותר קשות ממה שחשבתי....
אז אולי בגלל שאני לא אוהב להטריד אנשים (ואם שלחתי הודעה כמה פעמים לאותה מלכה זה בגלל ששכחתי פשוט ששלחתי לה פעם אני לא ממש אוהב להטריד וכל פעם שאמרו לי לא לא הטרדתי ולא שלחתי עוד הודעה (בכוונה לפחות....) וכמובן שלא קיללתי (אפילו לא חושב שזה בסדר...)
בכל מקרה שוב אני לא מכליל את כל האנשים פה חלקם גם היו מאוד אדיבים ונחמדים.
אז אם למישהי\ו יש איזה עצות או משהו שיכול לעזור לי לעשות את צעדיי הראשונים בעולם הזה אשמח לשמוע.
(כן אני חסר ניסיון לחלוטין....icon_sad.gif
Queencie​(שולטת)
לפני 17 שנים • 2 בדצמ׳ 2006
Queencie​(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2006
לדעתי מעבר לשליחת הודעות פרטיות אתה יכול להביא שולטות (ובכלל את חברי הקהילה) להכיר אותך יותר ולהעריך אותך יותר בזכות השתתפות פעילה בפורום, בצ'ט, בפירסומים שונים בבלוג או במגזין של האתר.
אני מאמינה שכשמכירים את האדם דרך כתיבתו ודעותיו יותר קל להתחבר אליו.
אתה גם יכול להחשף לחברי וחברות הקהילה על ידי השתתפות במסיבות וארועים ולהכיר יותר גם שם. כמובן ששם תכיר רק את אלה שנחשפים בעצמם...

בכל מקרה, אל ייאוש, ובהצלחה!
kaly
לפני 17 שנים • 3 בדצמ׳ 2006
kaly • 3 בדצמ׳ 2006
מסכימה עם כל מילה של queencie

בהצלחה icon_cool.gif
פרופיל מבוטל​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 4 בדצמ׳ 2006

+

מסכים איתך שיש כאן בעיה. מן הסתם, כמו בעולם האמיתי ואף יותר. לדעתי, גם כאן, כמו בעולם האמיתי - אנשים שנמצאים בזוגיות, קשה להם לראות את הקשיים של אלו שנמצאים לבד.

הסתובבתי באתר מספר שנים ופגשתי מפה מספר אנשים. חייב להגיד לך שלמרות שפגשתי מפה אנשים נהדרים - את האהבה מצאתי בעולם האמיתי.
כן. לי היה ממש קשה פה למצוא אהבה.
אנסה לחשוב על רעיונות לעזרה.

הגנוב