o-my-god |
לפני 21 שנים •
5 בנוב׳ 2003
לאדוניי שלום
לפני 21 שנים •
5 בנוב׳ 2003
o-my-god • 5 בנוב׳ 2003
אני מצטרפת אליכם...
קצת רקע.. אני סאבית (טובה לפי דברי אדוני - "שפחה טובה") למדתי אצל אחד הטובים... היו אחריו כמה ניסיונות נוספים אצל אחרים שלא ממש נשארו קבועים אבל אתן יודעות שאין מה לעשות... הראשון תמיד ישאר הראשון.. כן, אני נהנת לזרום לתוך ה"ריק" של הסשן כי רק במצב של "אני לא פה" אני יכולה לסבול את ארבעים-חמישים המכות שנופלות עליי... אני אוהבת אדונים מאורגים על עצמם לא כאלה שאומרים לי להגיע אם ארגז ציוד שלם.. תביאי זה, זה , זה , ואת זה... תקני את חצי החנות... אם האדון טוב ורציני מספיק הוא מגיע מצוייד בדברים מפחידים כאלה... כמו שאני אוהבת.... ובכלל אפשר לזהות אדון טוב לפי כלי העבודה שלו... והרצינות שהוא משקיע בסשן.. ויש כאלה עם דימיון אדיר... זהו בנתיים.. o-my-god |
|
זרה מוכרת |
לפני 21 שנים •
5 בנוב׳ 2003
לפני 21 שנים •
5 בנוב׳ 2003
זרה מוכרת • 5 בנוב׳ 2003
יופי של כניסה.....
מאחלת לך להמשיך להנות מהריק הזה שבסשן שעושה לך כל כך הרבה טוב אבל יותר מזה... מאחלת לך להנות ולהמשיך לאהוב את האדון לו את מחוייבת זרונת |
|
המלך אריה הראשון |
לפני 21 שנים •
5 בנוב׳ 2003
ברכות ועצה
לפני 21 שנים •
5 בנוב׳ 2003
המלך אריה הראשון • 5 בנוב׳ 2003
קודם כל הרשי לי לברך אותך ואני מאחל לך שתמצאי את האדון שיהיה ראוי להיות לאדונך. זכרי שאת האדון זכותך לבחור, אז קחי את הזמן שלך ותבחרי בשקט, המהירות היא מהשטן כמו שאומרים
את אומרת שלמדת אצל אחד הטובים ואני מברך אותך שהתמזל מזלך והאדון הראשון שהיה לך היה כזה, לצערי לא כולן זוכות לכך. הוא היה הראשון והוא לימד אותך, לכן נעים לשמוע שאת זוכרת אותו לטובה. את צודקת שזה תפקידו של האדון לדאוג לציוד, שפחה לא אמורה להכין את הסשן או לדאוג לאיזה פרט מהסשן, זה תפקיד האדון. כמו שאדון לא יכול ללבקש משפחה לתכנן את הסשן, כך הוא לא יכול לצוות על שפחה לדאוג לציוד במקומו, מי שאומר לך לעשות זאת פשוט לא מבין מה פרוש להיות אדון. אבל מאחר ובכל זאת יש לי הערה אליך, אז ברשותך ארשה לעצמי להעיר לך. את פותחת את הפוסט בפנייה לאדוניי ואת טועה בפניה הזאת. זכרי שגם אם את שפחה את קודם כל בת אדם אחר כך אשה ורק אחר כך שפחה, בסדר הזה ולא אחר. בתואר אדוני את פונה אך ורק למי שאת בוחרת כאדונך ולא לאף אחד אחר, את שפחה רק של מי שאת בוחרת בו כאדונך ולאף אדם אחר את לא פונה באדוני, בדיוק כמו שלא יפנו אליך בגבירתי שיהיה לך בהצלחה |
|
DOM Perignon(שולט) |
לפני 21 שנים •
6 בנוב׳ 2003
לפני 21 שנים •
6 בנוב׳ 2003
DOM Perignon(שולט) • 6 בנוב׳ 2003
ברוכה הבאה .
מקווה שתמצאי את שחשקה נפשך. בהצלחה. DOM Perignon. |
|
loren |
לפני 21 שנים •