Afroditi |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
קראתי והתענינתי.
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Afroditi • 7 בדצמ׳ 2006
נשמע בהחלט מאלף. אשמח להתתף בסדנאות מסוג אלו. רבים לא מבינים את משמעות השליטה ,
ותמיד רצוי להפנים דברים והלך רוח חדש. |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
תאירו את עיניי בבקשה
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
הייתי כאן • 7 בדצמ׳ 2006
בסדנא הזאת מלמדים איך להיות שולט ?
והיה וכן אתה הורס לי המון שייקספיר יקירי חשבתי ששליטה היא תכונה מולדת. אני בכל אופן לא הייתי רוצה שולט שלומד את החומר. זאת רק דעתי כמובן ! |
|
לילית בת אופל |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לילית בת אופל • 7 בדצמ׳ 2006
מזכיר לי קצת את כל הסדנאות ללימוד צמיחה שפרחו במחוזותנו.
כמה ימים סדנה ותשלום כספי והצמיחה מובטחת. אתה יכול לספר חוויות אישיות ממה שעברת. לדעתי זה יהיה יותר מעניין מההזמנה לסדנה. |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
הבא נעשה סדר בדברים
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
life of a poet(אחר) • 8 בדצמ׳ 2006
הבא נעשה סדר בדברים
יכול להיות שהמילה סדנא קצת מטעה לא מדובר כאן בסדנא הנפגשת באופן מחזורי תמורת תשלום מדובר במאסטר מנוסה ומפורסם מהסצינה של לונדון שהגיע לביקור פרטי בארץ בעקבות כך החליטו כמה שולטים ושולטות ותיקים מהקהילה להיפגש עימו בכדי לשמוע ולהשמיע ראינו למשל מספר רב של סרטי תעודה שעוסקים בבסד"מ שנעשו ע"י חברי הקהילה בלונדון. הוצגו בפנינו טכניקות חדשות של קשירה טכניקות חדשות שמאפשרות להגדיל את הכאב מבלי לגרום נזק היו שם הרבה שיחות, ויכוחים השמעת דעות |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
קיצר..
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 8 בדצמ׳ 2006
היה לכם מה שנקרא אסיפת דיירים ..
על סדר היום : א. אני מאסטר , אבל תמיד יכול ללמוד להיות מאסטר יותר טוב א.2 וואלה מראים פה הרבה דברים שלא לקחתי בחשבון ולא ידעתי ב. איזה מגניב , יש בחורות עירומות ג. לא ראיתי מספיק ציצי, צריך לשכנע עוד בחורות להשתתף איתי ועם חבר מרעי בso calld סדנא הזאת. ג.2 לא הולך לי מי יודע מה , כי אני לא יודע לשכנע, לדבר (אומר שאני קשקשן...דהה) ובאופן כללי אנשים פה יודעים מה שהם עושים, ויכולים ללמוד ממאמרים סרטים ותמונות, לא לדבר על צפיה בתכלס בדאנג'ן או NO LIMITS.. אז למה בעצם שיטרחו לכל הלוגיסטיקה של אירגון מאסטר " מומחה " מחו"ל , מקום, כיבוד, ציוד וכו' * יש מלא מאסטרים טובים , ומלכות מעולם בארץ. לא צריך להזמין מישהו במיוחד מח"ול בשביל שנוכל אחרי זה להגיד - הבאנו מישהו מחו"ל.. מזכיר לי כמה חברה שלי שכל פעם תופסיק אזימוט לאיזה קיבינימאט אחר בטבע בשביל שיוכלו להגיד היינו. אם יש עדיין מעוניינים בסדנא שכזו אפשר לארגן אותה צ'יק צ'ק -בארץ, באזור המרכז ויהיה סבבי בבי. אישית אני ממליץ על מאסטר יקיר ומאסטר בודיגארד שהכי הרשימו אותי בעבודם. זהו. שיהיה אחלה סופ"ש לכולכם |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Re: קיצר..
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 8 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: אם יש עדיין מעוניינים בסדנא שכזו אפשר לארגן אותה צ'יק צ'ק -בארץ, באזור המרכז
ויהיה סבבי בבי. אז תארגן. למה להכפיש יוזמות של אחרים? "אפשר לארגן" הם מילים באוויר. |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 8 בדצמ׳ 2006
מאונן מקלדת כתב/ה: DEVIL EYES כתב/ה: אם יש עדיין מעוניינים בסדנא שכזו אפשר לארגן אותה צ'יק צ'ק -בארץ, באזור המרכז
ויהיה סבבי בבי. אז תארגן. למה להכפיש יוזמות של אחרים? "אפשר לארגן" הם מילים באוויר. מזה אז תארגן? אין לי שום אינטרס לארגן ערב שכזה... יש לי דברים אחרים לעשות בחיים חוץ מערבי לימוד... אני לא יודע למה אתה חושב שאני מחפיש... ?! סה"כ הבעתי את דעתי הכנה.. ו"אפשר לארגן" זה לא מילים באוויר . אם היית מכיר אותי והיית מודע ליכולות שלי לא היית אומר את זה.. אבל אם אתה פולט דברים לאוויר בלי לבסס אותם על מידע קונקרטי כלשהו.. וואלה...שיהיה לך לבריאות |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
חברים
לא לריב ראשית , כבר אמרתי לא היו במפגש אורגיות זה היה מפגש לימודי עם סימולאציות שנית , בוודאי שיש מאסרטים רצינים בארץ שאפשר ללמוד מהם הרבה אני בעצמי מקפיד פעם בחודש ללכת למאשטר אחד או שניים מהקהילה בארץ לספר ולשמוע, להרחיב ידע ולהשכיל אבל בוא נחזור לנושא אני למשל חוץ מקשירה רגילה של ידיים ורגליים לא הכרתי כמעט כלום בסדנא למדתי סוגי קשירות בכל הצורות שפשוט הפנטו אותי צביטת אבר מין ושדיים, גם כאן לא הייתי בעל ידע רב בסדנא למדתי כל מיני דרכים לשים מצבטים על אברי המין והשדיים בלי לגרום נזק וכך הלאה והלאה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
aka BODYGUARD • 8 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: היה לכם מה שנקרא אסיפת דיירים ..
על סדר היום : א. אני מאסטר , אבל תמיד יכול ללמוד להיות מאסטר יותר טוב א.2 וואלה מראים פה הרבה דברים שלא לקחתי בחשבון ולא ידעתי ב. איזה מגניב , יש בחורות עירומות ג. לא ראיתי מספיק ציצי, צריך לשכנע עוד בחורות להשתתף איתי ועם חבר מרעי בso calld סדנא הזאת. ג.2 לא הולך לי מי יודע מה , כי אני לא יודע לשכנע, לדבר (אומר שאני קשקשן...דהה) ובאופן כללי אנשים פה יודעים מה שהם עושים, ויכולים ללמוד ממאמרים סרטים ותמונות, לא לדבר על צפיה בתכלס בדאנג'ן או NO LIMITS.. אז למה בעצם שיטרחו לכל הלוגיסטיקה של אירגון מאסטר " מומחה " מחו"ל , מקום, כיבוד, ציוד וכו' * יש מלא מאסטרים טובים , ומלכות מעולם בארץ. לא צריך להזמין מישהו במיוחד מח"ול בשביל שנוכל אחרי זה להגיד - הבאנו מישהו מחו"ל.. מזכיר לי כמה חברה שלי שכל פעם תופסיק אזימוט לאיזה קיבינימאט אחר בטבע בשביל שיוכלו להגיד היינו. אם יש עדיין מעוניינים בסדנא שכזו אפשר לארגן אותה צ'יק צ'ק -בארץ, באזור המרכז ויהיה סבבי בבי. אישית אני ממליץ על מאסטר יקיר ומאסטר בודיגארד שהכי הרשימו אותי בעבודם. זהו. שיהיה אחלה סופ"ש לכולכם תודה על הפירגון DEVIL ... לכשעצמי חושב שלאורך גרף הזמן למדתי משולט אישי שהיה לי- אני. אני מאמין גדול ביצירתיות ובאי קיבעון כזה או אחר, לכן באופן אישי לא מאמין גדול בסדנאות וכו'. יש מקום באחד על אחד לשבת ולשוחח עם שולט מנוסה יותר מתוך למידה והבנה של צורות גישה לבדס"מ ולרוב מדובר בפילוסופיה עניינית, תובנות והבנות. גם פעילות פיסית יכולה להלמד ממנוסה יותר אם כל הצדדים מרגישים עם זה נוח. ברמת העיקרון שלי- המנטל מהווה את החלק הארי בבדס"מ. להצליף יכול ללמוד כל אחד עם הציוד הנכון/המתאים לו. סוף שבוע נעים לכולם.. |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
הבא וננסה להיות יצירתים
הבא וכל אחד מכם יספר משהו שלדעתו היה יכול ללמד מישהו פחות מנוסה ממנו אני אתחיל : איך מזהים מישהי כבעלת פוטנציאל להיות שפחה, לא שפחת מין אלא שפחה ? זה דבר שדיברנו עליו רבות בסדנא ואשמח לקבל מכם תובנות |
|