dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
מישחק מנטלי...
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
dahanc(שולט) • 8 בדצמ׳ 2006
כתבה לי בפרטי , שהיא לא כול כך בקטע הפיזי ..יותר במנטלי , קרי השפלות וכאלה..
קבענו להיפגש..והיתברר שהיא נשואה למרצה בכיר בבר אילן , ומורה במיקצוע.. אישה בשנות הארבעים ומשהו..ניראת בכלל לא רע...מיסתבר שהיא מנצלת את העובדה שבעלה עסוק...והיא מנצלת את הווקום שבזמנה ,ליישם את הפנטזיות האישיות שלה... נסענו לבית מלון בתל אביב...באיזור המרכז , היא מפאת הדיסקרטיות עלתה לפניי..ואני מיספר דקות אחריה...היתיישבתי על המיטה ובחנתי את גופה ,כשאני מתכנן בראשי את ההמשך שיעלה בדימיוני..... " היתפשטי , ניראה את גופך העלוב ..שרמוטה ! " ללא אומר היתפשטה , כשגופה רועד מתשוקה וציפיה , כשהיא עוצמת את עיניה ומשלבת ידיה מאחורי גבה ,ונעמדת ברגליים פסוקות ,מבלי שהיתבקשה.. "אני רואה שניסיונך עשיר , זונה שקרנית ועלובה.." היתרסתי בפניה.. עוצמת עיניה ונעמדת בתנוחה מתוחה על בהונותיה , כשגופה הקמור מבליט את שדיה האגסיות..ואת ישבניה המלאים ..ואת הפות העטור בפלומת שיער שחור.. ניגשתי אליה וסטרתי בחוזקה על פניה .." ארצה שרמוטה מסריחה " !..סיננתי.. והיא ירדה על בירכיה...דומעת מעוצמת הסטירה שספגה בפניה ,הרכינה ראשה בעטתי בישבניה ..."תיזחלי כלבה מטונפת..רק על הבירכיים " ! פקדתי עליה.. כשאני אוחז בשיערה ומושך אותה לאורך ורוחב החדר ...כשהיא נאנקת מכאב , ונאנחת מתשוקה....משכתי שיערה לאחור ,כך שפניה ניבטו מולי הורתי לה לפעור את פיה.. ואז ירקתי ישירות לתוך פיה הפעור...המשכתי לירוק על פניה תוך שאני מיתבונן בפניה הנאות ,מלאות רוק..בעיניה העצומות מתאווה ,ופיה שקולות של הנאה מטורפות בקעו ועלו מעוצמת העונג שהיה מנת חלקה... "נהנת זקנה עלובה ומקומטת ..חור של תחת מסריח הא " !...צחקתי בפניה כשאני ממשיך לסטור על לחיה האדומות ...ועל חלקי גופה השונים..כשהיא מיתחננת שאזיין אותה .. הדלקתי סיגריה ,כשאת העשן אני שולח אל פניה בזילזול ... כשאת האפר אני זורק על גופה החשוף...." פתחי את פיך , ציוותי...ואיפרתי הישר אל הלשון המשורבב... "שאני אזיין אחת כמוך , מי את חושבת שאת..זקנה עלובה תראי איך שאת ניראת זבל" המשכתי להעליב אותה ולהשפיל ,כשאני בוחן את הייחום האדיר שחולף בגופה הרוטט מעונג עילאי ,מההשפלות והכאב שהיא חוותה..." בבקשה מאסטר...בבקשה.." יבבה "אני מתחננת " !...המשיכה לייבב...כשהיא חופנת באצבעותיה את נרתיקה ופוערת ... "מקסימום אשתין עלייך ,את לא שווה יותר משתן " !...ליכלכתי עליה בעונג..." ואולי רק אחרבן עלייך ,מה דעתך זונה מלוכלכת.." שאלתי אותה בלעג...כשאני בוחן שוב את תשוקתה העולה וגואה לנוכח ההשפלות שהיא חוווה ברגעים אלה... "שכבי על הריצפה " פקדתי.. שכבה מיד ללא היסוס ,והרימה רגליה באויר גבוה ככול האפשר לפי פקודתי !... ידיה מאחורי ראשה , " פסקי יותר לצדדין " ! שאגתי עליה תוך שאני יורק על פניה שוב והיא פיסקה...רכנתי בין רגליה , כשאני פוער את נרתיקה באצבעותיי....ובידי השניה סוטר בקצב איטי וגובר על פותה הפעור...תוך שאני מטיח בה השפלות מילוליות קשות ויורק לסירוגין על פניה וגופה החשוף.... מתנשמת בכבדות כאות לאביונה הקרב...התחלתי לשפשפף את דגדגנה ,ולסירוגין להצליף בכף ידי על פותה בחוזקה...כשבידי החופשית סותם את פיה , ומהדק את ראשה לריצפה ללא יכולת להזיז את ראשה , ולהשמיע את קולות הטירוף והסחף שבקעו מפיה.. לאחר מכן נעמדתי מעל לגופה הרועד והרוטט , ופשוט הישתנתי עליה על כול גופה כשהיא לא מפסיקה לרעוד מסחף אביונה...רכנתי מעליה ומשכתי באצבעותי את פיטמותיה כלפי מעלה כשהיא צורחת מעוצמת הכאב.... "זבל אני רואה שגמרת , עכשיו בואי אליי ותימצצי לי את הזיין , זונה מטונפת " חייכתי בלעג למראה גופה המיוזע , והלח והמסריח משתן....והיא חפנה בידיה את אברי והחלה למלא את פקודתי עד תום....כשסילון תאוותי , הציף את פניה בקצף הלבן והחם..! וגופה הגיב בהתאם.. פיטמותיה הזקורות ,ופיה המייבב , ופניה המחייכות העידו יותר מכול על הפנטזיה שחוותה ...."מרוצה זבל " חיכתי לעברה . הביטה לעברי , ושיניה הצחורות שוב בלטו... "אהבתי אדוני...אהבתי " סיננה בלחש לעברי... |
|