סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בובה

המלט
לפני 17 שנים • 8 בדצמ׳ 2006

Re: בובה

המלט • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה:
מצחיק, עם החרמנות שלי.....

(* Long thread follows *)

איימי דרלינג - יש דרכים ישירות יותר לטפל בחרמנות מאשר למצוא בובה
אנושית חסרת צרכים, שלא לומר לדון על כך ארוכות (duh).

אצלך או אצלי?

{}
איימי_​(נשלטת)

איימי_​(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2006
המלט כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:

אצלך או אצלי?

{}

קודם תיתן לי לאפר לך על הראש, אחר כך נדבר icon_wink.gif
המלט

המלט • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה:
המלט כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:

אצלך או אצלי?

{}

זה לא קוּל. כשניסינו את זה אז בדנג'ן זה שרף לי בקרקפת, ומעט השיער שעוד נותר לי
שם היה בסכנת הכחדה סופית. חוץ מזה את בכלל לא מעשנת. חוץ מזה זה לא יפתור
לך את בעיית החרמנות. (גם לא לי). את יכולה לחנוק אותי אם בא לך. זה מאד מחרמן.
אם אשאר בחיים, אחנוק אותך בחזרה. חנוקה שמח.

}{ }{
איימי_​(נשלטת)

המלט כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:
המלט כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:

אצלך או אצלי?

{}

זה לא קוּל. כשניסינו את זה אז בדנג'ן זה שרף לי בקרקפת, ומעט השיער שעוד נותר לי
שם היה בסכנת הכחדה סופית. חוץ מזה את בכלל לא מעשנת. חוץ מזה זה לא יפתור
לך את בעיית החרמנות. (גם לא לי). את יכולה לחנוק אותי אם בא לך. זה מאד מחרמן.
אם אשאר בחיים, אחנוק אותך בחזרה. חנוקה שמח.

}{ }{

מותק, אתה מתבלבל עם סאבדומית אחרת. אני, בטוב ליבי, שאלתי אותך אם אתה מרשה לי לאפר לך על הראש, ואמרת לי לא, אז לא איפרתי. אני עוד זוכרת את התיסכול שבחוסר היכולת להחפיץ אותך... חוץ מזה, אני מעשנת חברתית. אפילו קניתי עכשיו חפיסת מרלבורו לייט חדשה, כי אני לא זוכרת איפה שמתי את ההיא מלפני חצי שנה. אולי אחנוק אותך. אם תהייה ילד טוב. אבל אתה לא תחנוק אותי. מישהו צריך להשאר כאן בשליטה!

חנוקה שמח icon_biggrin.gif
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:

לא מכתיבה לך מה לחשוב או לומר (כאילו שזה אפשרי בכלל, בייחוד במקרה שלך). מה שכן, המסע שלך ל "שיחרור מחודש של הגברים" קצת מעצבן לפעמים.

אין לי מושג מאיפה הגעת ל"מסע לשחרור מחודש של הגברים". אם יש לי "מסע" שקשור לנושא, הוא מסע נגד מוסר כפול למיילדום ולפמדום.

תודה לאל שקיצרת לנו קצת את הציטוטים, זה נהייה ארוך מדי...

אני לא יודעת איזה מסע אתה מנהל, אבל קצת נמאס לי כל פעם שמדברים על פגיעה בנשים, לראות אותך קופץ ואומר משהו... אולי אני לא צודקת, אולי זו רק תחושה, אבל לפעמים נדמה לי שאתה לא נותן לגיטימציה גם לנשים להיות פגועות... אתה יודע- עוולה אחת לא מתקנת אחרת...

לפעמים נדמה לי שקצפך יוצא על פגיעת נשים בגברים י ו ת ר משהיה כך אחרת (במיילדום), רק מפני שהיא אישה... כאילו גם הכעס שלך הוא "כעס מתקן", אם אתה מבין למה אני מתכוונת.
ואולי הכל בדמיוני...

רק תיזהר שלא לשפוך את התינוק יחד עם מי האמבט...

זה לא בסדר שגברים פוגעים בנשים, ו ב או ת ה מ י ד ה, זה לא בסדר שנשים פוגעות בגברים. אבל אתה יודע משהו? בחברה בה גברים פגעו וניצלו נשים אלפי שנים, אתה יכול להבין ולכבד את הרגישות הגדולה שיש נגד פגיעה בנשים. זה לא בא משום מקום.
לפעמים אני חשה שההתרעמות שלך נגד המוסר הכפול, עושה דה- לגיטימציה לסאביות פגועות.

מי דיבר כאן על פגיעה בנשים? icon_rolleyes.gif
ואם נמאס לך לראות אותי קופץ ואומר משהו - דלגי על דבריי.
אפשר להרחיב עוד בנושא זה, אבל זו סטיה מהנושא העיקרי של השרשור ולכן אסיים כאן.

לנושא השרשור - יש הרגשה שאת מנסה לקבל איזה "הכשר" מוסרי למימוש הצורה הלא מתורבתת של הנטיות שלנו - סאדיזם שאינו מוכפף למצפון ומוסר, כזה שלא מעניין בו מה האדם האחר חש (או בגרסה המוקצנת יותר, כזה שרוצים שהוא יסבול באמת) אלא רק מה אני מפיק מכך, ושיזדיין העולם. התגובות הן בהתאם. וזה לא כי את כזו מיוחדת בכך שיש בך משיכה לסאדיזם אמיתי, וגם לא כזו אמיצה בכך שאת מודה בזה. אם היה לי כוח לדוג שרשורים, הייתי דג כאלה שבהם העניין נדון, ואני כמו אחרים התוודנו כי בפנטזיות שלנו אין SSC. אבל מאחר שפתרת את הדילמה שלך, אין טעם להוסיף ולדון בעניין.
איימי_​(נשלטת)
זאלופון כתב/ה:
[quoteואולי הכל בדמיוני...

מי דיבר כאן על פגיעה בנשים? icon_rolleyes.gif
ואם נמאס לך לראות אותי קופץ ואומר משהו - דלגי על דבריי.
אפשר להרחיב עוד בנושא זה, אבל זו סטיה מהנושא העיקרי של השרשור ולכן אסיים כאן.

לנושא השרשור - יש הרגשה שאת מנסה לקבל איזה "הכשר" מוסרי למימוש הצורה הלא מתורבתת של הנטיות שלנו - סאדיזם שאינו מוכפף למצפון ומוסר, כזה שלא מעניין בו מה האדם האחר חש (או בגרסה המוקצנת יותר, כזה שרוצים שהוא יסבול באמת) אלא רק מה אני מפיק מכך, ושיזדיין העולם. התגובות הן בהתאם. וזה לא כי את כזו מיוחדת בכך שיש בך משיכה לסאדיזם אמיתי, וגם לא כזו אמיצה בכך שאת מודה בזה. אם היה לי כוח לדוג שרשורים, הייתי דג כאלה שבהם העניין נדון, ואני כמו אחרים התוודנו כי בפנטזיות שלנו אין SSC. אבל מאחר שפתרת את הדילמה שלך, אין טעם להוסיף ולדון בעניין.[/quote]

חבל לדלג על דבריך, שכן הם אינטלגנטיים מאוד. אבל סיכמנו כבר שלכל אחד מותר להביע את דעתו, לא? icon_smile.gif

לא, לא מנסה לקבל הכשר מוסרי, מתלבטת בקול כיצד, אם בכלל, אפשר ליישם דחף כזה.
עכשיו, מה שבאמת מטריד, זה שאתה לא חושב שאני מיוחדת או אמיצה... icon_sad.gif

תמיד יש טעם לדון בדברים. מעניין אותי, מאחר והתוודית כי בפנטזיות שלך אין SSC, כיצד אתה שואב הנאה מבדס"מ, שהינו SSC. האם אתה מתחבר לדחף אחר- דחף הנתינה?

וסליחה שלא הצלחתי לצטט טוב...
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה:

תמיד יש טעם לדון בדברים. מעניין אותי, מאחר והתוודית כי בפנטזיות שלך אין SSC, כיצד אתה שואב הנאה מבדס"מ, שהינו SSC. האם אתה מתחבר לדחף אחר- דחף הנתינה?

בפנטזיות שלי אין SSC, כפי שבפנטזיות מסוימות שלך אין, אבל למרבה השמחה הפנטזיות נטולות ה SSC יכולות לדור בכפיפה אחת עם משיכה לבדסמ תקני ומוסכם, כפי שאני מניח שקורה אצלך icon_smile.gif

מעבר לכך, הפנטזיות נטולות ה SSC הן מהסוג של פנטזיית אונס - כאלה שבהן לצד האטרקטיביות בפנטזיה קיימת הידיעה הדי ודאית שהמימוש לא יהיה מהנה באותה מידה. אני מניח שבמצב אמיתי של סאדיזם נטול הסכמה, המצפון שלי לא היה מניח לי להנות באמת ממה שקורה. לכן אני חי עם זה בשלום ואין לי בעיה עם כך שיש פנטזיות שנועדו (לפחות אצלי) להשאר בגבול הפנטזיה.
Shimmy​(נשלט){Vents}
Shimmy​(נשלט){Vents} • 8 בדצמ׳ 2006
הפנטזיה של כל עבד לפחות בשלב מסוים היא להשתעבד לכל חייו, לסבול ביסורים ולהפוך למשהו שנשלט כמו כלבלב מתוך פחד .
בכל הילדות חיפשתי סרטים בהן הדמות הרעה היתה של מישהו, הווו רע טהור, הוו אכזריות חסרת גבולות.
עם הזמן הפנטזיה פוגשת את המציאות, וזה בסדר גמור, אתה מגלה שהגבירה שלך היא אכזרית וגאונה אך גם נדיבה, אתה לומד את המשמעות של הליטוף, את הרצון להשביע את רצונה , לקבל ממנה מילה לטובה, אתה לומד שכל רצונך הוא לרצותה.
זו לא בובה על חוט, זה לא אדם נטול רגשות,זה לא זומבי שמתפתל לרגלייך.
בסופו של תהליך יש סיכוי שהעבד ייתן לך כמו בשיר של אהוד בנאי, "אביא לך שיר אוהבים
אביא לך אור כוכבים, אביא לך רוח של ים, אביא לך את כל העולם"
אבל זה צריך להגיע מהרצון שלו לציית, להשביע רצון, לגרום לך להיות מרוצה ממה שיצרת.

יש שיבטיחו עולם ומלואו על מנת להגשים את הפנטזיה, להיות חברי רגשות, נטולי רצונות, כלבלבים (אגב להם , ז"א החיה האמיתית זו שנותנים לה חיסון גם יש רגשות), אבל כדאי שהפנטזיה תפגוש את המציאות ואז גם אם זה לא אותו דבר זה דבר לא פחות יפה.