Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 9 בדצמ׳ 2006
ohad - m כתב/ה: טוב , פשרה ....
זהו קוסקוס שעליו מונחים גרגרי חומוס , וכך גם צריך להיות ! חומוס, קוסקוס, זה נראה טעים, זה מה שחשוב אגב, אוהד, רק עכשיו שמתי לב לחתימה המענינת שלך בסיום ההודעה |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
ohad - m(אחר) • 9 בדצמ׳ 2006
חתימה מעניינת ???
זוהי "חתימה מושלמת" !!!!! |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Sm Art{☆Sm} • 9 בדצמ׳ 2006
ohad - m כתב/ה: טוב , פשרה ....
זהו קוסקוס שעליו מונחים גרגרי חומוס , וכך גם צריך להיות ! מה אני עיוור צבעים ,עכשיו ,או שהעולם היתחרפן לו |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
ohad - m כתב/ה: חתימה מעניינת ???
זוהי "חתימה מושלמת" !!!!! ברור שמושלמת, כמוך, איך לא ? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
שטינברגר כתב/ה: ohad - m כתב/ה: טוב , פשרה ....
זהו קוסקוס שעליו מונחים גרגרי חומוס , וכך גם צריך להיות ! מה אני עיוור צבעים ,עכשיו ,או שהעולם היתחרפן לו איזה חמודים אלה, בשחור-לבן (ולא, אתה לא עיוור צבעים, אל דאגה) |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
דוכיפת(נשלט) • 9 בדצמ׳ 2006
ידידי
החומוס הוא חומוס הצף בקוס קוס זה ברור לעין(כמעט החלפתי ה-ע ב-ז) ואם אתה לא מאמין תשאל את עלי |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
דוכיפת כתב/ה: ידידי
החומוס הוא חומוס הצף בקוס קוס זה ברור לעין(כמעט החלפתי ה-ע ב-ז) ואם אתה לא מאמין תשאל את עלי חומוס צף המשך יבוא .. |
|
Noxie |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Re: אני אגיד :-)
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Noxie • 9 בדצמ׳ 2006
דוכיפת כתב/ה: teacher כתב/ה: נראה כאילו גם את, לשיטתך, הוספת ''פוסט טיפשי,מיותר,מטומטם, שמוכיח שוב כמה הקהילה הזו רק מחפשת להתעסק בענינים לא שלהם''.
והצצה קטנטנה בפרופיל מגלה את המכנה המשותף שלך עם הפרינססה: אין גם לך שום כבוד לגבולות, וגם את בת 19 וחושבת שהעולם הוא שחור/לבן ושלך. חוץ מזה שאת גם גזענית מהסוג הגרוע. אני מעדיף להתקשקש עם עוד עשרה שטיינברגרים, מאשר לשמוע שטויות ממך. GROW UP כה אמרה רחפנית: "[color=white]עם כל הכבוד (בהנחה שיש) הדבר האחרון שאתה יכול לומר על טיצ'ר שהינו קל דעת הממהר לדון אנשים לכף חובה. יתרה מיזו, רמיזתך שטיצ'ר מלבה את מדורת המדון הינה רדודה ומתלהמת, היות ותגובתו ובכלל כל תגובותיו " אז עוללים,הפורום הזה לא נועד לכם.נו נו נו ובעיקר שאתם/ן(בעיקר אתן, )לא חושבים שעליכו להתנהג לפי ה"כללים",התורה שבע"פ גזענית?מאיפה החוכמה הזאת,כבוד המורה? ואולי קצת דרך ארץ,נימוס,אפילו שהיא אשה,דבר שמקשה עליך מאד,ובעיקר שלמרות גילה העוללי היא בסצנה כבר מספר שנים?? ובעצם,יש כאן פורום מיוחד מעל גיל 40 אז אולי,מי שדברי העוללים לא לרוחו,שיעבור לשם? ואני אוסיף שמעבר לכל ההתקשקשויות כאן שאני לא טורחת להגיב עליהן בכלל משעשע אותי איך כל אחד מוציא את עצמו לשווא כדום המושלם והשולטת האמיתית שכ"כ בתוך בדסמ מאהבה על גבי 19 דפים של עוד הודעה אחת מיותרת. אז יש שולטות כמו אליס. תתעסקו בחיים הפרטיים שלכם. ומעבר לזה, אני שמחה ומאושרת מגילי הצעיר שאני נהנית מכל היתרונות שבו. וביניהם הלוק. יש אנשים שפשוט צריכים להשלים עם זה שהם כבר לא נראים כמו בני 20 במקום לקשקש שטויות. סיימתי את דבריי |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Anox כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: teacher כתב/ה: נראה כאילו גם את, לשיטתך, הוספת ''פוסט טיפשי,מיותר,מטומטם, שמוכיח שוב כמה הקהילה הזו רק מחפשת להתעסק בענינים לא שלהם''.
והצצה קטנטנה בפרופיל מגלה את המכנה המשותף שלך עם הפרינססה: אין גם לך שום כבוד לגבולות, וגם את בת 19 וחושבת שהעולם הוא שחור/לבן ושלך. חוץ מזה שאת גם גזענית מהסוג הגרוע. אני מעדיף להתקשקש עם עוד עשרה שטיינברגרים, מאשר לשמוע שטויות ממך. GROW UP כה אמרה רחפנית: "עם כל הכבוד (בהנחה שיש) הדבר האחרון שאתה יכול לומר על טיצ'ר שהינו קל דעת הממהר לדון אנשים לכף חובה. יתרה מיזו, רמיזתך שטיצ'ר מלבה את מדורת המדון הינה רדודה ומתלהמת, היות ותגובתו ובכלל כל תגובותיו " אז עוללים,הפורום הזה לא נועד לכם.נו נו נו ובעיקר שאתם/ן(בעיקר אתן, )לא חושבים שעליכו להתנהג לפי ה"כללים",התורה שבע"פ גזענית?מאיפה החוכמה הזאת,כבוד המורה? ואולי קצת דרך ארץ,נימוס,אפילו שהיא אשה,דבר שמקשה עליך מאד,ובעיקר שלמרות גילה העוללי היא בסצנה כבר מספר שנים?? ובעצם,יש כאן פורום מיוחד מעל גיל 40 אז אולי,מי שדברי העוללים לא לרוחו,שיעבור לשם? ואני אוסיף שמעבר לכל ההתקשקשויות כאן שאני לא טורחת להגיב עליהן בכלל משעשע אותי איך כל אחד מוציא את עצמו לשווא כדום המושלם והשולטת האמיתית שכ"כ בתוך בדסמ מאהבה על גבי 19 דפים של עוד הודעה אחת מיותרת. אז יש שולטות כמו אליס. תתעסקו בחיים הפרטיים שלכם. ומעבר לזה, אני שמחה ומאושרת מגילי הצעיר שאני נהנית מכל היתרונות שבו. וביניהם הלוק. יש אנשים שפשוט צריכים להשלים עם זה שהם כבר לא נראים כמו בני 20 במקום לקשקש שטויות. סיימתי את דבריי [color=white] בקרוב ה 20 .. |
|
שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 9 בדצמ׳ 2006
Anox כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: teacher כתב/ה: נראה כאילו גם את, לשיטתך, הוספת ''פוסט טיפשי,מיותר,מטומטם, שמוכיח שוב כמה הקהילה הזו רק מחפשת להתעסק בענינים לא שלהם''.
והצצה קטנטנה בפרופיל מגלה את המכנה המשותף שלך עם הפרינססה: אין גם לך שום כבוד לגבולות, וגם את בת 19 וחושבת שהעולם הוא שחור/לבן ושלך. חוץ מזה שאת גם גזענית מהסוג הגרוע. אני מעדיף להתקשקש עם עוד עשרה שטיינברגרים, מאשר לשמוע שטויות ממך. GROW UP כה אמרה רחפנית: "עם כל הכבוד (בהנחה שיש) הדבר האחרון שאתה יכול לומר על טיצ'ר שהינו קל דעת הממהר לדון אנשים לכף חובה. יתרה מיזו, רמיזתך שטיצ'ר מלבה את מדורת המדון הינה רדודה ומתלהמת, היות ותגובתו ובכלל כל תגובותיו " אז עוללים,הפורום הזה לא נועד לכם.נו נו נו ובעיקר שאתם/ן(בעיקר אתן, )לא חושבים שעליכו להתנהג לפי ה"כללים",התורה שבע"פ גזענית?מאיפה החוכמה הזאת,כבוד המורה? ואולי קצת דרך ארץ,נימוס,אפילו שהיא אשה,דבר שמקשה עליך מאד,ובעיקר שלמרות גילה העוללי היא בסצנה כבר מספר שנים?? ובעצם,יש כאן פורום מיוחד מעל גיל 40 אז אולי,מי שדברי העוללים לא לרוחו,שיעבור לשם? ואני אוסיף שמעבר לכל ההתקשקשויות כאן שאני לא טורחת להגיב עליהן בכלל משעשע אותי איך כל אחד מוציא את עצמו לשווא כדום המושלם והשולטת האמיתית שכ"כ בתוך בדסמ מאהבה על גבי 19 דפים של עוד הודעה אחת מיותרת. אז יש שולטות כמו אליס. תתעסקו בחיים הפרטיים שלכם. ומעבר לזה, אני שמחה ומאושרת מגילי הצעיר שאני נהנית מכל היתרונות שבו. וביניהם הלוק. יש אנשים שפשוט צריכים להשלים עם זה שהם כבר לא נראים כמו בני 20 במקום לקשקש שטויות. סיימתי את דבריי [color=yellow]אם את באמת רוצה לדון על הנושא של שליטה בלי גבולות בלי קשר למקרה של אליס אני חושבת שאת יכולה לפתוח פוסט חדש. כל עוד מה שכתבת נשאר בוירטואליה ואת לא מבצעת אותו בפועל אני חושבת שאין הרבה מה לומר. אם את כותבת שאת בלי גבולות ובפועל את לא חוצה את הגבולות או אין מי שמתלונן שעברת על הגבול שלו המקרה שלך לא דומה לאליס. אני לא רחוקה מהגיל של אליס ויש הרבה בכלוב בגילך. הגיל לא קשור לכל הנושא. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 10, 2006 12:43 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|