צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 בדצמ׳ 2006
פולמסנות פורומיסטית
לפני 17 שנים •
10 בדצמ׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 10 בדצמ׳ 2006
ישנה תופעה, לא חדשה, של פולמסנות בפורומים. יש שם קרב שיריון בשיריון, עקוב מדם, מי יצליח לשבור את עמיתו לוויכוח. כל זה תוך כדי, התנצחויות דמגוגיות אינסופיות, הכוללות ירידה למכות מתחת לחגורה, ומלחמת התשה מתישה ומבישה, לקוראים, כמו גם לכותבים. הכל בשם, ההוכחה הניצחת, שלמנצח בדו קרב הזה, יש יותר גדול.
אודה ואתוודה, שחטאתי פשעתי, גם אני. אולי די ? אולי בואו נחליט, שאנחנו לא זקוקים לזה יותר ? מה דעתכם ? |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
אה,
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
סוכן משנה מבנה • 11 בדצמ׳ 2006
צ'יטה : "...יש שם קרב שיריון בשיריון, עקוב מדם, מי יצליח לשבור את עמיתו לוויכוח. כל זה תוך כדי, התנצחויות דמגוגיות אינסופיות, הכוללות ירידה למכות מתחת לחגורה, ומלחמת התשה.."
דווקא נשמע מעניין |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 11 בדצמ׳ 2006
משום מה לא מפתיע אותי, שאתה מוצא את זה מעניין
|
|
huan |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
huan • 11 בדצמ׳ 2006
עוד ביוון העתיקה היו כאלה שטענו שויכוח הוא צורת השיחה הנעלה (והמעניינת ) מכולן...אני אישית נוטה להסכים איתם....כמובן כל עוד נשארים ברמה של ויכוח ולא מלחמת טוקבאקים
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
מצטרפת לדבריכם, צ'יטה והואן
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2006
נחמד וטוב לדון, להתווכח, לדבר ולשוחח, כל עוד נשארת נימה נעימה (פחות או יותר).
אבל, לעתים הדיון גולש למחוזות קשים ואפלים (ולא מהסוג הטוב). מצטרפת לקריאתך, צ'יטה ידידי: "אולי די ? אולי בואו נחליט, שאנחנו לא זקוקים לזה יותר ?" |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
השתקה!
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 12 בדצמ׳ 2006
צ'יטה כתב/ה: ישנה תופעה, לא חדשה, של פולמסנות בפורומים. יש שם קרב שיריון בשיריון, עקוב מדם, מי יצליח לשבור את עמיתו לוויכוח. כל זה תוך כדי, התנצחויות דמגוגיות אינסופיות, הכוללות ירידה למכות מתחת לחגורה, ומלחמת התשה מתישה ומבישה, לקוראים, כמו גם לכותבים. הכל בשם, ההוכחה הניצחת, שלמנצח בדו קרב הזה, יש יותר גדול.
אודה ואתוודה, שחטאתי פשעתי, גם אני. אולי די ? אולי בואו נחליט, שאנחנו לא זקוקים לזה יותר ? מה דעתכם ? אתה כלכך לא צודק! ההתיימרות שלך להחליט עבור אחרים מה לעשות או לא לעשות היא מפליאה ומוגזמת לחלוטין! יש כאן סתימת פיות ללא שום בושה, רק בגלל שלך יש בעיות להתמודד עם ויכוחים אינטלגנטיים בפורומים, עם השיח הציבורי בקהילה, עם הסגנון של עמיתך לשירשור, אתה לא יכול לכפות על אחרים לשתוק, זו בפירוש הדרה והשתקה... ~צחקוק~ ...טוב, האמת שאין לי מה לומר. לפעמים זה פשוט כיף ללכת מכות בפורומים, לפעמים זה גם בעל תוכן ודיי אינטלגנטי - תלוי מי הולך מכות. נ.ב. שלי הכי גדול. |
|