שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 12 בדצמ׳ 2006
אני רומנטית ואוהבת לקרוא על האהבה הבדסמית שלכם.
דולי, מזל טוב להרבה שנים של אהבה בדסמית ואהבה ואושר במשפחה. מומלדת שמח. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
אוח יקירה שלי
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
dragon fly • 12 בדצמ׳ 2006
מחר על 4 עם סרט ורוד על גופי ארוז כמתנת יום הולדת אחכה לך שתהני מהמתנה הכי מדהימה שיכול להעניק לך שהיא לא חומרית והכי כיפית בעיני ובעיניך.
גופי, ליבי ,נפשי,ישבני,איבר מיני,וכל גופי לרשותך לחפצך. שתחגגי כאוות נפשך המופרעת והסוטה. חולה עלייך כל כך אוהב אותך יותר מאשר את עצמי. אין אישה כמוך בעולם הזה! המכה ה11 זאת את! את! את ! את! אוהב אותך יקרה שלי מאחל לך את כל האושר שבעולם ומחר תתכונני לטרייק חדש שנכתב עבורךךךךךך,טרייק יום הולדת! נשלח לאינפקטד לרמיקס(ארז נחנק ששמע שזה בשבילך מעניין למה))))))))))))))))))))))) יחזור בקרוב עם הקדשה מהם. חולים עלייך אישהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כל האושר שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!1hug2: |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
Queen Yasmin(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2006
דולי , מאחלת לך בריאות , אושר והרבה כושר .
ויתגשמו כל משאלות ליבך ! סשנים איכותיים ויצירתיים לרוב , הרבה הנאה מתוך אהבה כנה , רגשות עזים בליל חורף תמים . מזל טוב ! |
|
אשש |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
לדולי
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
אשש • 13 בדצמ׳ 2006
שוקו משקה האלים ,
מזלללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אתם נראים ונקראים בבלוג אחלההההההההה המון בריאות אושררררררררררררררררררר עושר בסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאחלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אשש |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
Re: אוח יקירה שלי
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
dragon fly • 13 בדצמ׳ 2006
dragon fly כתב/ה: מחר על 4 עם סרט ורוד על גופי ארוז כמתנת יום הולדת אחכה לך שתהני מהמתנה הכי מדהימה שיכול להעניק לך שהיא לא חומרית והכי כיפית בעיני ובעיניך.
גופי, ליבי ,נפשי,ישבני,איבר מיני,וכל גופי לרשותך לחפצך. שתחגגי כאוות נפשך המופרעת והסוטה. חולה עלייך כל כך אוהב אותך יותר מאשר את עצמי. אין אישה כמוך בעולם הזה! המכה ה11 זאת את! את! את ! את! אוהב אותך יקרה שלי מאחל לך את כל האושר שבעולם ומחר תתכונני לטרייק חדש שנכתב עבורךךךךךך,טרייק יום הולדת! נשלח לאינפקטד לרמיקס(ארז נחנק ששמע שזה בשבילך מעניין למה))))))))))))))))))))))) יחזור בקרוב עם הקדשה מהם. חולים עלייך אישהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כל האושר שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!1hug2: קיבלת ?.................מרוצה? רוצה גם מחר יום הולדת כזה נכון?........... בכיף רק שאני שחוט גמור ולא יכול לזוז |
|
שרמומית |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
(:
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
שרמומית • 13 בדצמ׳ 2006
מזל טוב גם ממני
נטלי |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
aka BODYGUARD • 13 בדצמ׳ 2006
המוני מזל טוב מאיתנו,
יא מסוכנת דוט קום... BODH ולולי |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
דולי .(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2006
לכל המאחלים המון תודה .
ל- dragon fly - המתוקון שלי - המתנה הכי יפה שקיבלתי , מתנה ענקית מהלכת על שניים ,שמחה ומאושרת שזכיתי בה . ל- ציטה - ידיד מקסים שזכיתי להכיר לאחרונה , לב ענק עם נפש מדהימה. ל- דני D - כל כך כיף לקרוא את הערותיך השנונות . ל - Buttercupe - מדהימה שכמוך ...המון פעמים משאירה אותי פעורת פה מול התמונות המדהימות שמעלה , ואוהבת לקרוא את הפרסומים שלך . ל - השליטה - אישה מדהימה מקסימה ומרתקת ...אולי כפי שאת אומרת ההכרות התחילה ברגל שמאל ...מה שיכולה להגיד ששווה ושווה היה לי ולו רק על מנת להכירך . יקירתי רק אדם גדול כמוך יכול להגיד טעיתי ...ואת בפירוש "ענקית" . אני ודראגו נהנים לקרוא ולשמוע עליכן .ומאחלים לכן את כל הטוב שבעולם כי זה מגיע לכן ובענק. ל - לילית בת אופל - המון תודה יקירה . ל - ממי - יקירונת מקסימה , תודה יקירה . ל - נעמה (26) - תודה על האיחולים מקסימה שכמותך. ל - כץ - ילדון חמוד...המון תודה ...עשה חייל באזרחות ...משוכנעת שעוד נשמע עלייך בגדול. ל - ג'ולי - אין אין על כוח הרצון האדיר שלך , אישה , כל הכבוד יקירה ! מעריכה אותך בענק . ל - infinite - כל כך נהניתי לשוחח איתך באותה הזדמנות , זכיתי להכיר אישה אדירה שיודעת בדיוק מה שרוצה והולכת בעקבות ליבה עד הסוף . תודה יקירה . ל - תחת השמש - איש יקר המון תודה לך ול - Hot Queen המקסימה , זוג יפה שכמוכם. ל - המפקדת - תודה מקסימונת מלאחת רוח חיים שכמותך , אוהבת אותך יקרה . ל - בטי בום - תודה על האיחולים .בת זוגי למזל "קשת" .תודה יקירה. ל - Mistress Tamar - תודה יקירה על האיחולים. ל - Madame T - תודה בשמי ובשם דרגו . ל - רחפי המתוקה - תודה יקירה . ל - חתולהה - מקסימונת , תודה יקירה . אוהבים אותך . ד"ש לגבר ל - שפנפונת חצות - תודה יקרה וברוכה הבאה לעולמנו המקסים. ל - Queen Yasmin - תודה מלכה אצילה וחכמה. ל - אשש - אישה יפה , בעלת שעור קומה שיכולה ללמד הרבה הרבה דומים מה זו התמסרות אמיתית מכל הלב , מעריכה אותך בענק יקירה. תודה מקסימה. ל - נטלי - תודה ילדונת מתוקה ד"ש ללורד היפיוף. ל - BODYGUARD - תודה אדם ענק עם נפש ענקית עוד יותר . אוהבת אותך איש .הכרנו בשרשור מסוים ...ומאז רק נהנית לשוחח ולהכירך יותר ויותר .ד"ש למקסימה שאיתך ובהזדמנות זו גם ברכות לכניסה לאזרחות ...תצליחי יקירה . למברכים בפרטי המון תודה יקרים שלי . |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 14 בדצמ׳ 2006
מזל טוב דולי
האישה עם הבדיחות שהולכת עם הסאדו עד הסוף המון שמחה אהבה וסשנים קורעים עמק |
|
הצלפה ולטיפה(שולט) |
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
יום הולדת לדולי
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
הצלפה ולטיפה(שולט) • 14 בדצמ׳ 2006
דוליצקה
כל בוקר את נכנסת לכלוב מחוייכת, אשה ילדה אוהבת מעניקה נותנת. תחת חסותה ותחת כניפיה גוזליה, 4 במספר שכולם סוגדים לרגליה. הרבה אושר הרבה אהבה ותשוקה. אצילה היא המלכה ומאצילה מעצמה מודיעה קבל עם ועידה את תחושותיה. דומית אמיתית שלא מסתירה את תשוקותיה מאחל לך הרבה אושר והרבה אהבה. ויכולת לחלק כאב ותשוקה ל4 גוזלייך. הצלפה ולטיפה |
|