דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
דוכיפת(נשלט) • 11 בדצמ׳ 2006
אהבתי
את הסיפור ואת תשובותיו שלמקבי,ובעיקר לענין ההדדיות. |
|
FrozenLips |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
FrozenLips • 11 בדצמ׳ 2006
כמו שהמבקרים היו אומרים
"הלהיט הסוחף של הקיץ! בואו לראות!" או כמו שאני הייתי אומרת "פשוט, נאה ונוגע" |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 11 בדצמ׳ 2006
תודה רבה, דוכיפת ופרוזן ליפס.
|
|
שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 11 בדצמ׳ 2006
אני חייבת לך כמה תשובות אבל קודם אני רוצה אישור למשו שאני חושבת יהיה מעניין.
לא מסוכן לך. אחרי שתאשר אענה על מה ששאלת. אתה כותב יפה. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
11 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 11 בדצמ׳ 2006
קבלי אישור (אפילו שאני לא יודע למה, אבל אם זה לא מסוכן, אז למה לא).
ותודה. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
Queencie(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2006
ריגשת אותי. סיפור נפלא.
<גם לי היה קשה עם שבירת היד או הצריבה באש, אם כי מובן מדוע שילבת את האלמנטים הקיצוניים הללו> וביחס לדיון שהתפתח, לא תמיד ניתן לשפוט ממבט חוצני את עוצמות האהבה ואת ה"אינטרס" של כל צד, ואולי לא תמיד קיים אינטרס כזה (אני אפילו מקווה שהוא לא קיים ברוב המקרים) אלא שהתבנית הזוגית הזו לא מתאימה למה שאנחנו רגילים לראות בזוגיות. לכאורה אין בה הדדיות. אלא שאני מסכימה עם מקבי שלמעשה גם בקשר המתואר הזה יש הדדיות או ליתר דיוק מילוי צרכים הדדי. סימביוזה. היא אינה מאוזנת, אך ממלאת את צרכיהם של כל אחד מבני הזוג. ההכלה שלו את צרכיה היא הצורך שלו, האפשרות שלה לפרוק את צרכיה היא הצורך שלה. לא האיזון המקובל, אך מספק לכל צד את צרכו. והתוצאה - אהבה חסרת גבולות. לראות עיניי גם מצידה - בדרכה האחרת והשונה לאהוב אותו. הרי כשהיא חשה אותו זקוק לידה המלטפת, ידה מלטפת את צווארו..... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 12 בדצמ׳ 2006
קווינסי, השכלת להבין את הסיפור כפי שהתכוונתי שיבינו אותו.
|
|
שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 13 בדצמ׳ 2006
מקבי, הבטחתי תשובה אחרי האישור שנתת.
מה שעשיתי הוא לקחת את הסיפור שלך כמעט מילה ובמילה אבל עם השינויים הנדרשים ולהפוך את המינים. השולט הוא הגבר והאישה היא הנשלטת. שיניתי את הקטע של שבירת היד והבקשה לשרוף את היד לבקשה של הגבר מהאישה לשרוט את עצמה בשריטות שטחיות אבל עם דם. הסיפור נקרא אחרת וגם אתה חשבת שיש סיכון בגבר שמגיע הביתה ומכלה את זעמו באישה על כל מה שקרה לו בעבודה או שופך עליה מים ומשאיר אותה בקור כדי שתחלה. בסיפור הזה אני מסכימה עם כולן שיכול להיות מצב מיוחד של התאמה אבל האישה משתמשת בכוח שלה להתעללות. למשל היא דורשת שיעשה לעצמו כוויות וישבור את ידו, מרטיבה אותו ומשאירה אותו בקור כדי שיחלה ועוד כמה דברים. יש גברים ששולחים בקשת הכרות לכל מי שנרשמת, בלי קשר מה היא רושמת בפרופיל, וכשחוקרים אותם הם מספרים שהחלום שלהם הוא של שולטת קרה והם מחפשים הרבה זמן. אני חושבת שבכל זאת הם ירצו שהיא לא תתעלל בהם עד הסוף כמו בסיפור. יש גברים שכאשר חוקרים אותם מה הם רוצים מספרים שהם רוצים שולטת אמיתית שלא צריכה להראות רגש לעבד שלה והוא עפר לרגליה. אני חושבת שהוא אוהב אותה כי היא לא מראה לו הרבה רגש ומהבחינה הזאת הם מתאימים אבל לפי הסיפור היא מתעללת בו יותר מידי. ריחמתי על שניהם. מקבי, אתה כותב יפה מאוד ונוגע. |
|
teacher(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
teacher(שולט) • 13 בדצמ׳ 2006
זה מזכיר לי..
את השיר על פינקס הקטן ששר אותו ששי קשת (עם קצת אבירמה גולן..) גם שם, פינקס הקריב הכל עבור מישהי שבסופו של דבר נתנה לו נשיקה קטנה לביטוי אהבתה, אם בכלל היתה מסוגלת ליותר מכך. בשיר, פינקס מקדיש לה את חייו, גם לאחר מותה. שם, היד השבורה היא של ג'ק ספסר ההימורים, ופינקס ששבר לו אותה, משלם על כך בחייו כשהוא עולה על הכיסא החשמלי.. *מתוך מחזה של דיימון ראניון, בתרגום של כרמי - ''עיר הגברים'', את השיר כתב דן אלמגור ומתי כספי הלחין |
|
שפיץ רציני |
לפני 17 שנים •
19 בדצמ׳ 2006
אהבתי
לפני 17 שנים •
19 בדצמ׳ 2006
שפיץ רציני • 19 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: ...
הסיפור מתאר ניסיון לזווג כלב ונמרה מה שלא נשמע אמין בטח שלא לאורך זמן אולם ההשלמה ההדדית בינהם (יחסי אנוש מול דומיננטיות, בהתאמה) מעלה במקצת את מפלס האמינות. |
|