שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

על "דומים מסוכנים" ו"Sאביות Sדרתיות"...

גלידת לימון​(מתחלפת)
לפני 17 שנים • 17 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:
לפעמים סאביות מעדיפות להכיר יותר בוירטואליה לפני פגישה. יכול להיות שאתה לוחץ יותר מדי לפגישה, ולכן הן נעתרות ואחר כך מבטלות?

אם בשבילך לקבוע דייט לאחר 3-4 שבועות ואף חודשיים זה נקרא ללחוץ, קטונתי.
גלידת לימון,
ציטוט: תראה, בימים האחרונים קראתי אותך ואתה רהוט ויודע לכתוב טוב

תודה.

ציטוט: אבל לפעמים אתה נשמע כמו הרקדן שמתלונן שהרצפה עקומה

אם הריצפה עקומה אני בהחלט אתלונן. ולא ממש משנה לי "מה יגידו ומה יחשבו".
אשלח מכתב ליצרן. אפרסם בכל העיתונים, עד שהריצפה תתוקן.
ולחילופין, כהמשך למשפט הרקדן, "אם כולם יחליטו לקפוץ מהגג" - זבש"ם.

ציטוט: ...במקום לבדוק את יכולות הריקוד שלו.

בדקתי, ערכתי והשוואתי.
והפלא ופלא - מסתבר שהריצפה עקומה גם תחת רגליהם של הרקדנים האחרים.
או שמא זו השפחה שעקומה?

ציטוט: .איימי צודקת שהנשים לא חייבות להפגש איתך אם בדרך הן החליטו שאתה לא מתאים להן... וכו' וכו' וכו'...

זה משהו שיש למתחלפות?
לא, באמת...
מתחלפות אובחנו כקוראות סלקטיביות?
הרי כתבתי שהן כן המשיכו את הקשר איתי. הדייטים פשוט "נדחו באורח פלא".
"הקשר" נמשך כשהיה.

O.K. נקח את ההסבר שלך שהסאביות רצו אותך רק כשותף וירטואלי ולא רצו לפגוש אותך במציאות ואתה ועוד כמה דומים נותרתם עם לב שבור ואתה רוצה לתקן את הרצפה.
איך תתקן את הרצפה בחדר שאתה רוקד בו?
הצעה אחת עושה בגדול את מה שניסית לעשות בקטנה כששאלת כמה דומים שהכרת אם היתה להם הצלחה אצל הסאביות שהיה לך קשר איתן.
זה דומה למה שעשית בפוסט הזה ומרגיז נשים.
אם דיברת על הסאביות האלה עם אחרים השמצת אותן כלא רציניות.
אתה יכול לנסות לפרסם רשימה מסודרת של הסאביות שסרבו לך כדי לבדוק מי הצליח עם אותן הסאביות. אני חושבת שקוראים לזה אאוטינג ולא ירשו לך לפרסם באתר הזה אבל יש אתרים אחרים ובלוגים אחרים ושם אתה יכול לפרסם.
אחרי הפרסום הזה תהיה מחשבה שניה אצל הרבה נשים אם לדבר איתך או להתכתב איתך באינטרנט וצפוי שגם תזכה לתגובה מאותן סאביות שהזכרת.
אולי תזכה לפגוש אותן כשהן מרוגזות ומגיעות לפגישה כדי לומר לך מה דעתן עליך.
לא במקרה הנשים שמגיבות לא אוהבות את הפוסט שלך.
כמות ההענות מנשים לפניות שלך תרד ולא תהיה לך הבעיה עם הסאביות הסדרתיות והלא רציניות.
אני חושבת שהזהירות הזאת תעבור גם לסאביות הרציניות אבל רצית טיפול דרסטי ברצפה.
icon_wink.gif
הצעות אחרות מטפלות ברקדן ולא ברצפה.
1.לרשום בפרופיל שורה כמו:"אני מבקש להפגש בהקדם האפשרי. אני לא בנוי לקשרים וירטואליים ארוכים".
2.לחתוך לפני שעובר חודש שלם.
3.לומר בתחילת הקשר לסאבית שכאשר מושכים קשר באינטרנט אתה מפתח ציפיות ואתה נפגע רגשית ואתה מבקש ממך לחתוך בעצמה כשהיא מרגישה שהיא לא רוצה להפגש.

טיפ קטן מאישה. icon_wink.gif פחות דיבורים על פנטזיות של שליטה בהתחלה ובקשה להפגש לקפה.
לא כלבה ולא סאבית אלא בן אדם.
תראה שתמצא יותר מהר. היא תקרא את מה שכתבת לפני הפגישה.
מיותר להתחיל בשליטה באינטרנט.
נסה ותראה.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 17, 2006 8:16 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
כחולית כתב/ה:
מקבי, לא אמרתי שהתופעה לא קיימת, למעשה לא הגבתי כלפי זה בכלל.
אני בטוחה שהיא קיימת כי יש לי ידידים דומים שסיפרו לי אותו דבר, שהסאביות ה]פ לא רציניות וכו'.

העצבים שלי היו כלפי חוסר תרבות הדיון שיש לאדון פה ועל המתקפות שלו כלפי נשים והעוקצנות שלו.

מניין שלא ראיתי אותו עוקץ ככה גברים.

אני דווקא זוכר שהיו לי לא מעט ויכוחים ודיונים עם גברים.
אני בטוח שדן קאפ לדוגמא יסכים להרים את האצבע...
פורום בדסמניה ופוסט ה"וורניה" לדוגמא icon_lol.gif

תבדקי טוב טוב לפני שאת קופצת.
אני נותן לכולם טיפול שווה icon_biggrin.gif
שוב - הכל בהתאם לתגובות.
huan
huan • 17 בדצמ׳ 2006
דוק...לצטטת משהו להוציא אותו מההקשר ולהתעלם מכל השאר זה האנא שח הדמוגוגיה.

אני לא אומר שאותן סאביות הן בסדר,למען האמת אני חושב שמדובר בסופו של דבר בבעיה שצריך לטפל בה שכן היא אינה מוגבלת למין הנשי בילבד....אבל ההשוואה שאתה עושה פשוט מפגרת ברמות וגורמת לזילות המושג.

תשווה את אותן סאביות לדומים ולסאבים שמחפשים פה זיון ועושים את עצמם...אל תשווה אותן לדומים מסוכנים.
יש הרבה מאוד רמות של אפור,יש הרבה מאוד רמות של לא בסדר ובדיוק כמו שלא תלך ותשווה בין גנב לרוצח ותדרוש את אותו הדין לשניהם ושלשינהם יקראו רוצח כך גם אל תעשה את זה במקרה הזה.

צר לי על ליבך השבור וריגשותיך הפגועים..אך עוד יותר צר לי על נפשות הרוסות ואנשים שפאקינג יגיעו לבית חולים כי לדום/דומית הלא אחראי שלהן אין מושג מה הוא עושה.

ודרך אגב אני מסכים עם כחולית,עם כבר להיות לוחמני אז עד הסוף ולא להגביל את עצמך בסאביות ונשים.כי זו כבר צביעות ואפליה.
teacher​(שולט)

''קויד פרו קוו''

teacher​(שולט) • 17 בדצמ׳ 2006
ומה שעבד כל כך יפה לחניבעל וקלאריס,
עובד נכון גם בשאר שטחי החיים. קויד פרו קוו, זה אומר ''דבר תמורת דבר'',
וזו העצה שלי לך. אל תצפה, אל תבנה ואל תתכנן. תחשוף מהלב שלך כמה שתרצה,
אבל אל תשכח לוודא שיש איזו הדדיות. רוצה לשאול לשמה הפרטי? אמור את שלך.
רוצה תמונה שלה? שלח את שלך. אם אין הדדיות, אתה יכול להבין לבד לאן זה יכול ללכת.
עשה את השיקול שלך כאדם בוגר ואחראי.

אני לא יודע איך לעשות את ההשוואה, דום מסוכן מול סאבית מסוכנת. ומי בכלל יכול למדוד נזק נפשי מול פיזי.
ובאטר קאפ, את בטוחה שאת רוצה ללכת על ההשוואה הפיזית? להזכירך, רוב קורבנות האונס יכולות ללכת הביתה ''פיזית'',
אין להן כל כך הרבה נזק פיזי, אבל האם נגמד את הנזק בגלל שאין לה איזה שבר או דם נוזל?
לא!

בעיני אין השוואה, והנזק הוא בעיני הקורבן בלבד.
הכאב שמביע דוק, הוא אמיתי לא פחות משל כל אחד אחר, גם אם הוא 'רק' בלב.
ואני לא מרגיש שיש פה איזה זילות של המטבע ''דום מסוכן''. אם כבר מישהו שוחק אותו, זה אנשים שאומרים על עצמם שהם דומים מסוכנים כדי למשוך תשומת לב, לצחוק, או סתם בשביל הסבבה.
ודרך אגב, גם אז זו זכותם לומר את זה כמה שירצו.

מה שאני מבין מדוק, הוא שהוא מרגיש 'אחד בלב ואחד בפה' עם הנשים שהוא בקשר עימן.
כאשר הן בכלל מלכתחילה אינן מעוניינות בקשר רציני אלא לשחק, ולא איכפת להן שהאדם איתו הן משחקות, מבזבז את זמנו, למרות שהוא מצהיר על כך מההתחלה.

דעתי על הדבר הזה היא שלהצהיר הצהרה כזו בהתחלה זה דבר שקל לעשות אותו,
אבל הוא לא מכסה כלום ולא מוסיף שום דבר חיובי.
בדיוק כמו שולט שיכתוב בפרופיל שלו - '..אין לך ולא יהיו לך גבולות איתי - מותר לי הכל..'
זה פוטר אותו או אותה מאיזו אחריות? אם הוא יפגע במישהי (פיזית / נפשית) הוא פטור גם מעונש כי הוא אמר מראש? - לא נראה לי.

ובהמשך ישיר לזה העצה שלי לך היא להשתחרר מהקוביה הזו. שמור לעצמך את רצונך במערכת יחסים רצינית.
נהג כך, כי זה מה שאתה רוצה וזה מה שאתה מרגיש, אך אל תצא בהצהרות של פינאלה כבר בהתחלה..

תתחיל במערכת יחסים. סתם מערכת, לא רצינית ולא מבודחת, כזו שאין לה גבולות, מטרות, יעדים וחזון על ההתחלה. תן לזה להיבנות מעצמו, תן גם לצד השני (לה) להכניס את הכיוון שלה בעניין. הרי היא גם חלק מזה, לא?
מנסיון, חופש בחירה עוזר לבחור..

''בכביש אל תהיה צודק, היה חכם''

ואיימי..
דאון גירל icon_cool.gif .
גלידת לימון כתב/ה:
O.K. נקח את ההסבר שלך שהסאביות רצו אותך רק כשותף וירטואלי ולא רצו לפגוש אותך במציאות ואתה ועוד כמה דומים נותרתם עם לב שבור ואתה רוצה לתקן את הרצפה.
איך תתקן את הרצפה בחדר שאתה רוקד בו?
הצעה אחת עושה בגדול את מה שניסית לעשות בקטנה כששאלת כמה דומים שהכרת אם היתה להם הצלחה אצל הסאביות שהיה לך קשר איתן.
זה דומה למה שעשית בפוסט הזה ומרגיז נשים.
אם דיברת על הסאביות האלה עם אחרים השמצת אותן כלא רציניות.
אתה יכול לנסות לפרסם רשימה מסודרת של הסאביות שסרבו לך כדי לבדוק מי הצליח עם אותן הסאביות. אני חושבת שקוראים לזה אאוטינג ולא ירשו לך לפרסם באתר הזה אבל יש אתרים אחרים ובלוגים אחרים ושם אתה יכול לפרסם.
אחרי הפרסום הזה תהיה מחשבה שניה אצל הרבה נשים אם לדבר איתך או להתכתב איתך באינטרנט וצפוי שגם תזכה לתגובה מאותן סאביות שהזכרת.
אולי תזכה לפגוש אותן כשהן מרוגזות ומגיעות לפגישה כדי לומר לך מה דעתן עליך.
לא במקרה הנשים שמגיבות לא אוהבות את הפוסט שלך.
כמות ההענות מנשים לפניות שלך תרד ולא תהיה לך הבעיה עם הסאביות הסדרתיות והלא רציניות.
אני חושבת שהזהירות הזאת תעבור גם לסאביות הרציניות אבל רצית טיפול דרסטי ברצפה.
icon_wink.gif
הצעות אחרות מטפלות ברקדן ולא ברצפה.
1.לרשום בפרופיל שורה כמו:"אני מבקש להפגש בהקדם האפשרי. אני לא בנוי לקשרים וירטואליים ארוכים".
2.לחתוך לפני שעובר חודש שלם.
3.לומר בתחילת הקשר לסאבית שכאשר מושכים קשר באינטרנט אתה מפתח ציפיות ואתה נפגע רגשית ואתה מבקש ממך לחתוך בעצמה כשהיא מרגישה שהיא לא רוצה להפגש.

טיפ קטן מאישה. icon_wink.gif פחות דיבורים על פנטזיות של שליטה בהתחלה ובקשה להפגש לקפה.
נסה ותראה.

תתפלאי אבל אני מסכים איתך, ולמה? כי זה בדיוק מה שעשיתי (אם היית טורחת לקרוא את הפרופיל למשל, זה היה חוסך לך מספר שורות כאן)...
לגבי כל ים השורות בהתחלה ו"לא במקרה הנשים שמגיבות לא אוהבות את הפוסט שלך" - את באמת רוצה לספור?
יש את כחולית שהסכימה עם מה שאני כותב רק לא עם הצורה. על הדבש ועל העוקץ מה שנקרא...
יש את באטרקאפ שגם הסכימה באופן עקרוני. את מוזמנת להציץ.
יש מישהי מסוימת שהסכימה עם הסתייגות קלה למה שכתבתי וכתבה לי בפרטי.
ויש את איימי שלא הסכימה.
icon_rolleyes.gif
אגב,
פתחתי את השירשור גם כאן, את מוזמנת:
http://domdomina.co.il/phpBB2/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=48618#420466
ציטוט: טיפ קטן מאישה. icon_wink.gif פחות דיבורים על פנטזיות של שליטה בהתחלה ובקשה להפגש לקפה.

כתבתי גם את זה בפרופיל.
מישהו אמר שאני ישר שולט?
יש פה ושם משחקונים חביבים. אבל לשלוט? No way hozay...

ומחוזה לחואן,
חואן...
מה שאתה וכחולית עושים זה בבחינת הוצאת דיבה.
אתם לא מסתכלים בכלל, לא בודקים, רק פקה פקה.
תבדוק טוב טוב את הדברים,
או שאבקש מכלובי למחוק את הוצאת הדיבה הזו. אפרופו כלובי, אני חושב שהוא יסכים להעיד על כך שאני "לוחמני" גם כלפיו וכרגע למען האמת גם כלפייך...
יש לך עיניים? תשתמש בהם. אתה מעוניין להאשים האשמות כבדות כאלו שאני עושה אייפה ואייפה בין גברים לנשים? תבדוק את כל הפוסטים שלי לפני כן icon_exclaim.gif

טיצ'ר,
אני אכן מסכים שעניין הפגיעה הוא פרטני.
מי שם עצמו כשופט שיכול לאמוד ערך פגיעה כזו מול ערך פגיעה זו או אחרת...?
huan
huan • 17 בדצמ׳ 2006
דוק תתיחס לדברים שנאמרו ואל תתחיל להעלב ולזרוק מילים גדולות כמו "הוצאת דיבה" כי אני לא מתכוון להוריד את זה לרמה של מריבה אישית..אתה רוצה להיות לוחמני כלפי אתה מוזמן.
זה כבר קרה בעבר שהתנצלתי ולקחתי את המילים שלי חזרה כשהתברר לי שטעיתי/לא הבנתי או כל דבר אחר.

עם תקרא את הדברים שלי תראה שבסופו של דב גם אני מסכים איתך שהן לא בהכרח בסדר....למען האמת כמעט כולם הסכימו איתך בקטע הזה. הבעיה זו הדרך בה אתה מציג את הדברים והזילות שאתה גורם לכל מוזג ה"דום המסוכן" מה שמשחק יפה מאוד לאותם חארות שהם לא סתם "גנבו ולקחו שוחד" אלה אשכרה "רצחו נפשות".

ואני דווקא לא מסכים עם טיצר...מהסיבה הפשוטה שגם עם תבדוק את הפגיעה שגורמת התופעה בצורה סטטיסטית אני די בטוח שהתוצאות שתקבל יהיו קטנות לאין שיעור מהסטטסיטיקה של הפגיעה במקרה של דומים מסוכנים הרדקור....דוק יכול להיות מקרה קיצוני ויכול מאוד להיות שהוא ממש ניפגע מהתופעה ולקחת אותה קשה אבל לקחת מקרה אחד ולהשליך על הכלל זו צרות אופקים.
teacher​(שולט)

בדברים האלה אין סטטיסטיקה

teacher​(שולט) • 17 בדצמ׳ 2006
אתה יכול לשאול את ההוא שנפל עליו מקרר מהקומה החמישית, איך זה מרגיש...
כנתון סטטיסטי..., ואם להיות אחד למיליארד זה מרשים אותו, בתוך מיטה של בית חולים..

אמרתי קודם, והתכוונתי לכך, שמעבר למקרים מאוד קיצוניים, יש קושי להשוות בין כאב כזה לאחר, ובין הנזק שעושה פגיעה נפשית לנזק שעושה פגיעה פיזית.

גם במקרה של 'דום מסוכן' הנזק הוא לא ביחס ליכולת הדום לפגוע, אלא ביחס לרמת הפגיעה כמו שנרשמה אצל הנפגע.
ובכלל - דום מסוכן? אני הייתי קורא לו אדם מסוכן, ומסתפק בזה.
אבל זה כבר מקום לדיון אחר.

ועוד דבר קט -
אני בטוח שאתה בטוח בעניינים הסטטיסטיים שאתה מדבר עליהם,
אבל לדבר על סטטיסטיקה בלי מספרים, ופשוט להמציא תיאוריות נוחות לאוזן, זה בטח לא 'רחב אופקים'..

אולי רק יכול להיות שכמות המסוכנים היא כל כך קטנה שלקחת אותם ולהשליך על הכלל מושג שנקרא 'דום מסוכן'... זה גם סוג של צרות אופקים.

אבל כמו שאמרתי, אולי דיון אחר, במקום אחר..
איימי_​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 18 בדצמ׳ 2006

Re: בדברים האלה אין סטטיסטיקה

איימי_​(נשלטת) • 18 בדצמ׳ 2006
teacher כתב/ה:

ועוד דבר קט -
אבל לדבר על סטטיסטיקה בלי מספרים, ופשוט להמציא תיאוריות נוחות לאוזן, זה בטח לא 'רחב אופקים'..

אולי רק יכול להיות שכמות המסוכנים היא כל כך קטנה שלקחת אותם ולהשליך על הכלל מושג שנקרא 'דום מסוכן'... זה גם סוג של צרות אופקים.

דום מסוכן הוא דום מסוכן, עם סטטיסטיקה או בלי. זה ההבדל בין "דום מסוכן" ל "סאביות סדרתיות". ברגע שאתה אומר "סדרתי", אתה כבר מכניס מספרים וסטטיסטיקות לעניין, מה שאין כן בעניין ה "דום המסוכן".
לפני 17 שנים • 18 בדצמ׳ 2006

Re: בדברים האלה אין סטטיסטיקה

teacher כתב/ה:
ועוד דבר קט -

הוא לא בטוח וכראיה נציג את קלות הדעת בה הוא מאשים בביצוע אייפה ואייפה בין גברים לנשים:
ציטוט: עם כבר להיות לוחמני אז עד הסוף ולא להגביל את עצמך בסאביות ונשים.כי זו כבר צביעות ואפליה.

(* כותבים "אם", אגב)...
הוא לא בודק, לא חוקר, מן היד למקלדת.
אני לא סתם כתבתי את שכתבתי. קראתי את הבלוגים של אותן "סאביות", קראתי את הפרופיל, דיברתי עם אותם דומים שנפלו חלל... וברגע שזה חוזר על עצמו, זה סדרתי באופן רשמי.