בנאדם מתבודד... |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
הכדורגל הישראלי התלכלך
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
בנאדם מתבודד... • 17 בדצמ׳ 2006
מי מפה מסכים איתי
שהכדורגל הישראלי זה לא מה שהיה פעם נתחיל באוהדים...היום במשחק הפועל תל אביב-ביתר ירושלים הייתי בתקווה שהפועל יקחו (אני לא אוהד שום קבוצה,מתעניין בספורט) הייתי ציפייה שהפועל ינצחו עד שראיתי איזה גועל נפש הכדורגל שלנו איזשהו אוהד הפועל טיפש זרק רימון הלם על השוער ! ! אידיוט...ארי אם זה היה פוגע השוער היה יושב בבית חולים אני יושב בבית ושואל את עצמי...למה יהודי רוצה לפגוע ביהודי בלי סיבה ...?! למה שהוא ירצה לפצוע אותו ככה שיכול לשבת שבוע יותר בבית חולים? עוד דוגמא לזה שהכדורגל שלנו מדרדר לרמות נמוכות אם תשאלו אותי...אחת הסיבות לזה זה מר ארקדי גידמאק בנאדם אינטרסנט ומגעיל לקח לעצמו כול מה שבא לי בשחצנות והוכיח ש"הכסף זה הכול" למי הוא הוכיח..? לאוהדי ביתר ...חבל שיש הרבה כאלה אז...מי מסכים איתי שצריך לבטל את המנוי לליגה הישראלית ולפתוח מנוי לליגה האנגלית ולליגות האירופאיות......?! |
|
קייל(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
קייל(לא בעסק) • 17 בדצמ׳ 2006
צודק. הכדורגל זוועה
אבל איך זה קשור לפורום הכללי של הכלוב? מקסימום לפורום "לא קשור" |
|
בנאדם מתבודד... |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
בנאדם מתבודד... • 17 בדצמ׳ 2006
קייל כתב/ה: צודק. הכדורגל זוועה
אבל איך זה קשור לפורום הכללי של הכלוב? מקסימום לפורום "לא קשור" חשבתי על זה תקח בחשבון שאני דיי חדש פה ולא הייתי בעבר בפורומים אבל אני יודע שאפשר להעביר |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 17 בדצמ׳ 2006
אכן אפשר להעביר, וכלובי ידאג לזה.
לענינינו : אני מתייחס לכדורגל ולספורט בכלל כמו אל פורנוגרפיה: אני לא צופה. רק עושה. מבחינתי אפשר לסגור את כל ענפי הספורט התחרותיים ולפתח רק את הספורט העממי. העניין הוא , בוא אני אגיד לך, שלספורט נכנסו גורמים עברייניים כי אין להתאחדות ולקבוצות ביצים להחזיק את השחקנים שלהם קצר. והאלימות שאתה רואה , היא רק קצה הקרחון, כי ישראל היא מדינה רווית שנאה היום, בין אחד לשני , על שטויות. אנשים שכחו את המשפטים:"ואהבת לרעך כמוך" ו"אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך". בגלל חינוך לציונים והיעדר הומאניות ופתיחות תרבותית ורעיונית בבית ובבית ספר אתה נתקל ביותר ויותר אלימות. האשליה של "כוכב נולד", "נולד לרקוד" ואורי גלרים למיניהם יוצרת תיסכול אצל אלה שחושבים שתצא להם הצלחת בזק, ותיסכול אצל אלה שקרעו את התחת כל החיים ונדחפים אחורה על ידי כל מיני קומבינטורים. עמק |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
red-cell(מזוכיסט) • 18 בדצמ׳ 2006
רק הערה קטנה, הוא לא כיוון לשוער הוא כיוון לשימון גרשון.
תתקן... |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
לא סתם עוד עבד • 18 בדצמ׳ 2006
רד, אתה ואני ביחד בשרשור על כדורגל. ממש נוסטלגיה
בתור אוהד של הפועל ת"א, אני לא יכול להישאר אדיש לידיעה שהופיעה הבוקר במדורי הספורט, לפיה אוהדי הפועל, שמכיוונם נזרק אתמול רימון ההלם, התנצלו בפני אבוקסיס וסיפרו לו שהרימון כוון בעצם לשמעון גרשון. ומה היה לאבוקסיס לומר בתגובה? "בגלל שזה הקהל של הפועל ת"א, אני סולח". אני יודע שקשה להאמין, אבל תקראו שוב. אני קראתי את זה כמה פעמים, ואני עדיין לא מאמין. התגובה של אבוקסיס היא פשוט בושה וחרפה, והיא מייצגת נאמנה את התרבות הישראלית הקלוקלת. שחקן אהוב ונערץ על רבים, קפטן הקבוצה, ובמקום לתקוף בחריפות את התופעה הוא כמעט ומעודד אותה. כמעט אפשר היה לשמוע אותו אומר: "חבר'ה, בפעם הבאה רק אל תפספסו את המטרה, טוב?". יאללה, מה בסך הכל קרה? אז זרקו רימון הלם למגרש, אז שחקן קיבל רסיס ברגל. זה לא שמישהו מת או משהו כזה. וגם אם יתפסו את מי שזרק את הרימון, מה כבר יעשו לו? יתנו לו מכה על היד וירחיקו אותו מהמגרשים ל-6 חודשים. ותוסיפו לאלימות ולהתבהמות שהם חלק בלתי נפרד מהנוף במגרשי הכדורגל גם את מכירות המשחקים - בחיי, אי אפשר עכשיו לראות משחק בלי לחשוב אחרי כל טעות של שחקן שאולי שילמו לו כדי למכור את המשחק - והנה יצא לגמרי החשק לראות כדורגל ישראלי. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
הכדורגל בישראל לא התקלקל.
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
קטסטרופה{Adonai} • 18 בדצמ׳ 2006
מהסיבה הפשוטה:
אין כדורגל בישראל! |
|
בנאדם מתבודד... |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
Re: הכדורגל בישראל לא התקלקל.
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
בנאדם מתבודד... • 18 בדצמ׳ 2006
קטסטרופה כתב/ה: מהסיבה הפשוטה:
אין כדורגל בישראל! זה כמו שאני יבוא ויגיד "אין יותר ערבים,להרוג את כולם" ! ילד בן שש יודע שזה בלתי אפשרי וגם לא רצוי כדורגל זה מה שאיחד את המדינה עד לא ממזמן כדורגל זה בכי,זה שמחה. כדורגל זה כול הרגשות שיש בעולם במקום אחד קטן ומחוצה לו מי שלא אהד או אוהד קבוצה לא יבין כנראה..אבל זה הרבה יותר ממה שניראה לך ! |
|