שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

על "דומים מסוכנים" ו"Sאביות Sדרתיות"...

איימי_​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 18 בדצמ׳ 2006

Re: בדברים האלה אין סטטיסטיקה

איימי_​(נשלטת) • 18 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה:
teacher כתב/ה:
ועוד דבר קט -
אני בטוח שאתה בטוח בעניינים הסטטיסטיים שאתה מדבר עליהם,
אבל לדבר על סטטיסטיקה בלי מספרים, ופשוט להמציא תיאוריות נוחות לאוזן, זה בטח לא 'רחב אופקים'..

אולי רק יכול להיות שכמות המסוכנים היא כל כך קטנה שלקחת אותם ולהשליך על הכלל מושג שנקרא 'דום מסוכן'... זה גם סוג של צרות אופקים.

אבל כמו שאמרתי, אולי דיון אחר, במקום אחר..

הוא לא בטוח וכראיה נציג את קלות הדעת בה הוא מאשים בביצוע אייפה ואייפה בין גברים לנשים:
ציטוט: עם כבר להיות לוחמני אז עד הסוף ולא להגביל את עצמך בסאביות ונשים.כי זו כבר צביעות ואפליה.

(* כותבים "אם", אגב)...
הוא לא בודק, לא חוקר, מן היד למקלדת.
אני לא סתם כתבתי את שכתבתי. קראתי את הבלוגים של אותן "סאביות", קראתי את הפרופיל, דיברתי עם אותם דומים שנפלו חלל... וברגע שזה חוזר על עצמו, זה סדרתי באופן רשמי.

סליחה דוקטור, למה ה "סאביות" בגרשיים (לעומת הדומים)? רמז לכך שאינן סאביות אמיתיות בעיניך?
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 18 בדצמ׳ 2006
'סאביות סדרתיות' כפי שהן תוארו כאן הן לא משהו מיוחד. הן לא מסוכנות (אלא אם אכזבה עם אופציה לשיברון לב ופגיעה באגו זה סיכון) אלא פשוט חלק מתופעה אינטרנטית ידועה - התחזות. פוזרים, אנשים שאומרים שהם משהו שהם לא, או פשוט אנשים שמשתמשים בכל העסק הווירטואלי כמסך מגונן, וכשמגיע הרגע לצאת החוצה, הם מתמוטטים יותר מהר ממגדלי התאומים בפנטזיות הלילה של בין לאדן ב-10 בספטמבר 2001. לפחות מהפנטזיה ההיא יצא משהו... על פוזיונרים, שקרנים ושרלטנים אפשר לסמוך בעיקר בדבר אחד - שלא ייצא מזה כלום.

אני יכול להבין אבל דבר אחד, וזה את הפחד האינהרנטי שיש לנשים מגברים, בייחוד גברים זרים. לכי תדעי מי זה באמת, אולי הוא יחטוף אותי, יאנוס אותי וכו'... אבל צריך באיזשהו שלב להתגבר על הפחד הזה, ובשביל זה נפגשים במקום ציבורי (או על-יד תחנת משטרה, חחח), מתרשמים אחד מהשנייה... ומבינים שיש סיכונים בחיים ששווה לקחת.
huan
huan • 18 בדצמ׳ 2006
.טיצר מישום מה אתה בורח להת יחס לתופעה כמשהו מיוחד לבסדמ ולא כתופעה ככל אנושית...נשים וגברים שמשחקים במשחקים אינם מנת חלקו של הכלוב בפרט.
הסממן הפשוט ביותר למידת הנזק שמיחסים לפעולה זו לעות דברים "קצת" יותר קשים היא הטרמינולגיה "לשחק משחקים" לעומת "התעללות".....משחק לעומת התעללות...אכן.

אתה צודק...אין בידי ניתוח סטיסטי מדוייק של המצב אך בהחלט יש לי הכירות לא רעה עם מגוון אנשים ןאתה יודע מכל אותם אנשים שאני מכיר אף אחד לא התשגע כי שיחקו בו משחקים אנשים שהוא לא ממש מכיר....לעומת זאת אנשים שספגו התעללות נפשית נדפקו ועוד איך...בתי החולים הפסיכיאטרים והמחלקות לבריאות הנפש מלאות בהם ואת זה אני יודע.

אתה יכול להיות פוסטמודרניסטי ולהגיד שהכל תלוי אדם,אבל אז תצטרך לכלוא בכלא הרבה אנשים.לי אישית יש ידידה שעם מישהו מבריז לה בישבילה הדבר שווה ערך למישהו שאנס אותה וגזז לה את הידיים...אתה מוזמן ללכת לקרוא להם אנסים ולשלוח בעקבותם את המשטרה...או שלא!

כמו שאמרתי מאוד יכול להיות שדוק נפגע מאוד מכל העניין...אבל לא נראה לי שאחוז ניכר מאותם אנשים שסבלו מהתופעה נזקקו לשיקום ארוך ולטיפול נפשי...במידה וכן אני אהיה הראשון לקחת את דברי חזרה ולצעוק שכן מדובר בסאביות מסוכנות שצריך לטפל בהם בכל חומרת הדין כשם שעושים לדומים מסוכנים (או במילים אחרות כלום כי ישר כל החברים שלהם יקפצו להגן אליהם ורשויות החוק יהיו אימפוטנטים כרגיל).

דוק להחלפת העלבות אני באמת לא אכנס איתך..אתה אפילו לא יודע עד כמה זה לא בכבוד שלי.
אינסטינקט בסיסי

לדעתי איימי צודקת בדיוק

אינסטינקט בסיסי • 18 בדצמ׳ 2006
תבדוק את עצמך לפעמים סאבית וכל בחורה בכלל רוצה להיות בטוחה וחוששת להפגש ומנסה אותך , אם אתה מאופק ויודע לקבל לא יכול להיות שהיא מנסה אותך ואחרי שאתה מתלוננן כביכול היא כבר לא רוצה
גלידת לימון​(מתחלפת)
מקבי כתב/ה:
'
אני יכול להבין אבל דבר אחד, וזה את הפחד האינהרנטי שיש לנשים מגברים, בייחוד גברים זרים. לכי תדעי מי זה באמת, אולי הוא יחטוף אותי, יאנוס אותי וכו'... אבל צריך באיזשהו שלב להתגבר על הפחד הזה, ובשביל זה נפגשים במקום ציבורי (או על-יד תחנת משטרה, חחח), מתרשמים אחד מהשנייה... ומבינים שיש סיכונים בחיים ששווה לקחת.

באינטרנט אפשר לדעת דברים שבפגישה ראשונה על כוס קפה לא מנחשים.
בפגישה ראשונה עם גבר מתרשמים מהמראה ומהשיחה אבל עד שלא מגיעים עם גבר לפגישה אינטימית לא יודעים למה לצפות. באינטרנט הגבר יכול לספר בחופשיות על הפנטזיות שלו ומה הוא מתכנן והאישה יכולה לנחש מה יקרה יותר מפגישה ראשונה על כוס קפה.

אם גבר אומר שהפנטזיה שלו היא לקשור את האישה, להוריד אותה על ארבע, לקרוא לה כלבה, וכשהאישה קשורה להצליף בה עד שישארו באישה סימנים כחולים וסימני דם לא כל אישה מוכנה לקחת את הסיכון.
היא צריכה להכיר טוב את הגבר לפני שהיא מחליטה לבטוח בו.
אנחנו שוכחים מה האתר הזה, מה נדרש מהסאבית ומה הפנטזיות המיניות של הרבה דומים.

אני מסכימה עם teacher שצריך לתת לכל לזרום בלי כללים ועם הדדיות אבל צריך להבין ולחתווך.
ראיתי בפורום אחר שגבר מצפה מסאבית להתנהג כמו סאב שפונה למלכה שלו.
סאב מציג את הדברים ולא מצפה להדדיות מהמלכה והגבר חושב שהסאבית צריכה לנהוג באותה דרך.
אני חושבת שגבר יכול להרשות לעצמו יותר ממה שאישה יכולה להרשות לעצמה כי הגברים בדרך כלל יותר חזקים. לא כולנו יעל ארד שקיבלה מדליה בג'ודו.

כל הזמן אומרים לנשים להזהר בקשר עם הדומים ונשים נזהרות בגלל סיבות מוצדקות.
אני לא מדברת על דוק החביב שאני לא מכירה אותו אבל נשים צודקות כשהן נזהרות.

יכול להיות הגבר החביב ביותר אבל אם הוא יספר לי אחרי כמה זמן שאנחנו מדברים שהפנטזיה שלו היא להוריד אותי על ארבע בכוח, למשוך בכוח בשערותי, לבעוט בי ולקרוא לי כלבה, אחר כך לקשור אותי ולהתחיל להצליף בי עד שיראה דם ובסוף לתקוע בי כמה מחטים לקינוח לא ארצה קשר משמעותי איתו והפגישה בבית קפה מיותרת.
אני אומר לו מיד כשיסיים לספר על הפנטזיות שלו שהוא דום קשוח מידי ולא מתאים לי אבל סאבית לא חייבת שום דבר. היא יכולה להפסיק כל קשר ולא חייבת להפגש כאשר היא בודקת גבר.
היא גם יכולה להפגש בבית קפה ולא לרצות להמשיך.

אם גבר מרגיש מתוסכל כשסאבית חוקרת אותו באינטרנט הרבה זמן הוא צריך לחתוך מיד.
הטיפ שנתתי הוא לא להתחיל ביחסי שליטה באינטרנט ולנסות לדבר כבני אדם כי כאשר יש הודעות בפורום ובלוגים רואים מה הפנטזיות של הגבר.

ולא, יש סיכונים בחיים שלא שווה לקחת. תשאלו את באטרקאפ וכל הסאביות שנפגעו.
באטרקאפ כתבה בבלוג שאושפזה בבית חולים והגישה תלונה במשטרה.
צריך לקחת סיכונים מחושבים אחרי מחשבה.
דוק, לא אליך אישית. אתה כנראה נחמד אבל סאביות צריכות להזהר.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 18 בדצמ׳ 2006
שוב, לא מדובר פה על סאביות שאומרות 'לא'. זה לגיטימי וברור. מדובר פה על התחזות ושקרים, על מתיחת קשר ווירטואלי, על העמדת-פנים, על פחדנות ללא סיבה אמיתית... זה מה שמרגיז. כמו שאמרתי, זה נובע כמעט תמיד משקר משמעותי שנאמר בהתחלה (גבר שאמר שהוא אשה, מכוערת ששלחה תמונה של מישהי יפה וכו') והמתחזה אינו מעוניין להתעמת עם השקר, אבל גם בדרך-כלל אינו מנתק מגע, אלא פשוט מוווורררררח את הקשר הווירטואלי.
flashback{ג"ו}

Re: לדעתי הסאביות

flashback{ג"ו} • 18 בדצמ׳ 2006
קליבר כתב/ה:
הן הכי מסוכנות ..

מסוכנות או לא, אנחנו בכל מקרה בראש שרשרת המזון. icon_twisted.gif
teacher​(שולט)
teacher​(שולט) • 18 בדצמ׳ 2006
חואן,

ציטוט: .טיצר מישום מה אתה בורח להת יחס לתופעה כמשהו מיוחד לבסדמ ולא כתופעה ככל אנושית...נשים וגברים שמשחקים במשחקים אינם מנת חלקו של הכלוב בפרט.
הסממן הפשוט ביותר למידת הנזק שמיחסים לפעולה זו לעות דברים "קצת" יותר קשים היא הטרמינולגיה "לשחק משחקים" לעומת "התעללות".....משחק לעומת התעללות...אכן.

אני מסכים עם זה יופי, זו הסיבה שאני לא מאמין שצריכה להיות חקיקה מיוחדת ל-BDSM, כמו שחושבים כמה אנשים כאן, וזו הסיבה שאני חושב שהחוק מגן עלינו כמו על כולם, וזו הסיבה שאני חושב שנורמות קצה של החברה כחברה, צריכות להיות גם נורמות הקצה שלנו.

וזו גם הסיבה שבעיני, אין דום מסוכן, יש א ד ם מ ס ו כ ן.

ציטוט: אתה צודק...אין בידי ניתוח סטיסטי מדוייק של המצב אך בהחלט יש לי הכירות לא רעה עם מגוון אנשים ןאתה יודע מכל אותם אנשים שאני מכיר אף אחד לא התשגע כי שיחקו בו משחקים אנשים שהוא לא ממש מכיר....לעומת זאת אנשים שספגו התעללות נפשית נדפקו ועוד איך...בתי החולים הפסיכיאטרים והמחלקות לבריאות הנפש מלאות בהם ואת זה אני יודע.

גם לי אין נתונים סטטיסטים, לכן אני יכול להבין איך משהו שמדובר בו כל כך הרבה תופח לממדי ענק.
ובעיני זה בדיוק זה - עכבר שנראה כמו הר, בלון מנופח מלא באויר. וזה בהתייחסות למימדי התופעה, ולא בהתייחסות לחומרת הנזק.

ציטוט: אתה יכול להיות פוסטמודרניסטי ולהגיד שהכל תלוי אדם,אבל אז תצטרך לכלוא בכלא הרבה אנשים.לי אישית יש ידידה שעם מישהו מבריז לה בישבילה הדבר שווה ערך למישהו שאנס אותה וגזז לה את הידיים...אתה מוזמן ללכת לקרוא להם אנסים ולשלוח בעקבותם את המשטרה...או שלא!

יכול להיות שהידידה שלך זקוקה לסיוע דחוף, אולי גם מקצועי. זו המסקנה היחידה שאני יכול להסיק מזה. גם קודם במה שכתבתי, התרכזתי יותר במה שקורה לקורבן מאשר במה שקורה לתוקף, קל וחומר כשאני בא לאמוד את הנזק. אז אולי אי אפשר לשלוח את המבריזן שלה לכלא עם עונש של אנס שגוזז ידיים, אבל בה אפשר לטפל באותה הרמה כאילו נאנסה, אם זה מה שהיא מרגישה.
אתה מבין את ההבדל?
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}

Re: בדברים האלה אין סטטיסטיקה

איימי_ כתב/ה:
סליחה דוקטור, למה ה "סאביות" בגרשיים (לעומת הדומים)? רמז לכך שאינן סאביות אמיתיות בעיניך?

אנחנו מתחילים לטחון מים... icon_rolleyes.gif
נשמע מוכר? --->
ציטוט: עוד נקודה, איזו הפקדה ואיזה בטיח? הכל נשאר פנטזיה מעוותת. הן לא סאביות בדיוק כמו שהדום המסוכן לא דום. הוא נצלן בתחפושת. זין בדימוס.
לא דובים ולא יער.
לא כלבה ולא מלונה.
דום מסוכן וסאבית סדרתית.

מקבי,
ציטוט: 'סאביות סדרתיות' כפי שהן תוארו כאן הן לא משהו מיוחד. הן לא מסוכנות (אלא אם אכזבה עם אופציה לשיברון לב ופגיעה באגו זה סיכון) אלא פשוט חלק מתופעה אינטרנטית ידועה - התחזות.

זו תופעה ידועה בדיוק כמו שדום מסוכן בוניל נקרא נצלן/אנס/מטרידן/חסר אחריות/איש מסוכן וכו'...
אך מן הסתם זה אתר בדסמ... אנו מדברים על דברים בקונטקסט בדסמי...

חואן,
"אבל לא נראה לי"...
לאט לאט זה נשמע יותר נורמלי. משתפר.
בכל אופן, כבר כתבתי בפוסט הראשוני (מאה פעם לחזור על זה???):
ציטוט: אציין גם שדיברתי מנסיון אישי, ואין להשוות בין סאבית שנפגעה פיזית מדום מסוכן לבין המקרים הנ"ל

באתי להצביע על תופעה מכוערת כמו תופעת הדום המסוכן שהינה בבחינת מיעוט ויש להוקיעה.
דבר שהופך את כל ים המלל שלך בעצם לספורט בפני עצמו.

אינסטינקט בסיסי,
ציטוט: תבדוק את עצמך לפעמים סאבית וכל בחורה בכלל רוצה להיות בטוחה וחוששת להפגש ומנסה אותך , אם אתה מאופק ויודע לקבל לא יכול להיות שהיא מנסה אותך ואחרי שאתה מתלוננן כביכול היא כבר לא רוצה

אם קראת את השירשור כאן אז בטח הבנת שבדקתי את עצמי, את פלוני וגם את דום אלמוני.

גלידת לימון,
ציטוט: באינטרנט אפשר לדעת דברים שבפגישה ראשונה על כוס קפה לא מנחשים.

כן, ובייחוד אחרי חודשיים.
ציטוט: אם גבר מרגיש מתוסכל כשסאבית חוקרת אותו באינטרנט הרבה זמן הוא צריך לחתוך מיד.
הטיפ שנתתי הוא לא להתחיל ביחסי שליטה באינטרנט ולנסות לדבר כבני אדם

זה לא מה שמתסכל. מה שמתסכל זה השקר והפנטזיה שנחטפתי לתוכה.
כפי שכתבתי, אני לא שולט על ההתחלה. יש פה ושם משחקונים חביבים. יש את האופי הציני והשתלטני שלי, אבל בין זה לבין שליטה יש עוד דרך ארוכה.
(אגב, אני לא בקטע של מחטים icon_razz.gif)

flashback,
ציטוט: מסוכנות או לא, אנחנו בכל מקרה בראש שרשרת המזון icon_twisted.gif .

צודקת במאה אחוז (כלבים-->חתולים-->עכברים icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif )
huan
huan • 18 בדצמ׳ 2006
כנראה ובאמת לא הבנתי את דעתך כראוי טיצר...אך אחרי שהסברת זאת אני בהחלט מסכים איתך בכל הקשור לטיפול בבן אדם הנפגע בצורה אינדווידואלית ולא תלוית הפגיעה עצמה....העניין הוא שלא על זה דוק מדבר.

אני לא מסכים לגמרי בין ההפרדה בין דום מסוכן לאדם מסוכן....מהסיבה הפשוטה שלא לכל אדם מסוכן יש את הכלים לגרום לנזק וזאת בניגוד לדום מסוכן. מצד שני גם לדעתי צריכה להיות חקיקיה מקיפה נגד התעללות נפשית באופן כללי אך עם זאת תוך גילוי רגישות לאופיה המיוחד של קהילת הבדסמ וקהילות אחרות במידה ולאוים יש נגיע לעניין.

דוק...אני אחזור על זה שוב...אני מסכים שמדובר בתופעה שיש להוקיע אני לא מסכים עם הדרך בה בחרת להביא אותה והמילים שאתה משתמש בהם שכ אתה יוצר זילות ומוריד בערכו של נושא חשוב מאוד בכדי לחזק את הנקודה שלך על חשבונו.

מעבר לזה כבר אמרתי לך שזה ממש לא יפה לצטט באופן חלקי ולהוציא מההקשר...זו דמוגוגיה דפוקה וזולה.