whipper(שולט) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
ארוחה לשתיים
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
whipper(שולט) • 18 בדצמ׳ 2006
שאלת אותי, מה כבר אפשר לעשות עם שתיים שאי אפשר לעשות עם אחת?
הנה תשובתי - ארוחת ששים ותשע הקול המתכתי במשיבון היה מוכר: תאלץ אותי לחדור. להחדר. תהיה אכזר. תשפיל אותי. תכאיב. יותר. אתה יודע. מחר בשש. תייסר אותי. תהיה קורע. היא קבעה עבורי. לא הייתה לי ברירה. האדרנלין כבר זרם בכמות אדירה, קראתי לרקפת, שברירית ונחשקת. ידידה נהדרת, תמיד שמחה לכאוב עם אחרת. שולחן האוכל התמים לכל אורכו נפתח. ממתין למטעם שעליו יפרש, בשל ולח, הכנתי שוטים, מצבטים, חבלים, שמחתי לחנוך את מחסומי הפה הרשעים. רקפת המתינה, ראשה היפה מורכן, ורד שלי הגיעה, ריחנית, גופה כבר מוכן. לא בזבזתי זמן לשיחת חולין מיותרת, ציויתי על האחת להפשיט את האחרת. חבל בודד, מן התקרה נמתח, לארבעה מפרקי ידיים קטנות ביחד נכרך. שתי בנות עירומות, ידיים גבוה מעל ראשיהן, ממתינות רק לי שאתעלל בגופיהן. מאה הצלפות שוט על כל ישבן עסיסי, בנות – זו רק ההתחלה, ההמשך הוא ארסי, השתיים, צמודות שד לשד, פה לפה, מזיעות וגונחות, תאווה להביט עליהן מקפצות. בנות חמודות, הכרתן צמוד, מיוזע, די והותר, הגיעה העת לעינוי האמיתי, האחר. מחסום פה נתחב לפיות, דילדו דו צדדי, אוטם את הפה וזקור, כמו הדבר האמיתי. את ורד שלי אני מצווה לטפס על השולחן, הדילדו בפיה, משפיל, מגוחך, וכבר מוכן, על גבה פרקדן – לשתי רגלי העץ קרסוליה נקשרים, פרקי ידיה לצד השני נמתחים, רקפת מבוישת, חוששת, עולה על השולחן אחריה, נאלצת על ורד במהופך, להשתרע קשרתי פרק יד לקרסול, קרסול לפרק יד, ארבעה היו לי כאלה, הידקתי אחד אחד. ראשה של האחת מעל (או מתחת) ערוות האחרת, אישה כפותה לתוך רעותה גוהרת, הדילדו תקוע בפה, ננעץ עמוק בין הירכיים, הכוס תופח, האם אתן אחת או שתיים? ישבנה של רקפת בולט נערי, מעוצב, חתיכי, האמת שאותו אני אוהב הכי הכי... חסרת אונים, מתוחה, נאנסת וכבולה, שוכבת, נמרחת על ורד שלי במלוא הדרה, ליטפתי, נשכתי, הצלפתי, (יש בכלל ברירה?) ישבן וגוף, אולי בעצם הייתי חצוף.., הרי רקפת היא בסך הכל אורחת, שהובאה לכאן, להטביע ראשה ל-ורד בתחת, הפיסוק של השתיים רחב מאד ונוח, מצבטים הידקתי להן, למרות הגניחות, ובכוח. הבנות נעולות, נעוצות האחת בתוך השנייה, פה לכוס ואף לתחת, אין יוצא ואין בא. שתי מכונות התאווה הכפותות, דבוקות מזיעות, מריחות, מתייסרות, נוהמות, אף בתוך תחת, ערווה בתוך פה, בטן לבטן, האם יש מראה יותר יפה? תנוחת ששים ותשע מרטיטה ומושלמת, עוד לא חוויתי דבר כזה, באמת... האם טוב להן או רע? הייתי שואל, אבל הן כה עסוקות האחת בתוך השניה, לעזאזל! |
|