דום-34(שולט) |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
מזל טובבבבבבבבבב
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
דום-34(שולט) • 21 בדצמ׳ 2006
אחי היקר ופיציייייייייי
מה להגיד לכם התקפי לב פעמים בשבוע צירי לידה פעם בחודש אבל הגענו לרגע .ודבר אחד נשאר לאחל לכם עוד הרבה שנים ביחד עוד הרבה סשנים ביחד עוד הרבה אהבה והחשוב מהכול הרבה בקרדי ביחד אחי אוהב אותכם דום-34 |
|
כיסונית |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
גם ממני :)
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
כיסונית • 21 בדצמ׳ 2006
מזל טוב אנשים יקרים ואהובים....
שתדעו עוד המון מהאושר הזה אוהבת אתכם }}{{ |
|
-אש- |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
-אש- • 21 בדצמ׳ 2006
בארביייייייייייייייי שלי וכמובן בודי היקר
מזל טוב להיותכם שנה ביחד מקווה שאתם נהנים ומתענים (לולי בעיקר) ביחד לולי ההזויה שלי אוהבת אותך מאוד- על אמת, את צריכה כבר להבין מהשיחות טלפון הליליות שלנו }}}{{{ |
|
אליזבת(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
אליזבת(נשלטת) • 21 בדצמ׳ 2006
מזל טוב זוג מקסים שכמותכם !!!
לעוד הרבה שנים מדהימות יחדיו אוהבת המון ליזה |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
Tainted(לא בעסק) • 21 בדצמ׳ 2006
אהובים שלי!
כמו שאמרו כבר לפני ויאמרו עוד אחרי, אתם אנשים מדהימים שהתחברו לזוגיות מדהימה, מלאת צחוק, אושר, עליות וירידות, אני גאה להיות חלק בחיים שלכם, באהבה שלכם. אוהבת אתכם מאוד, דומי |
|
DARLING |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
והנה עוד מזל טוב..............
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
DARLING • 21 בדצמ׳ 2006
מי אמר שהאהבה לא תמיד מנצחת?
נשיקות ואיחולים לשנים רבות ומאושרות DARLING |
|
מאי |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
מאי • 21 בדצמ׳ 2006
מזל טוב גדול גם מאיתנו!
שתמשיכו להנות אחד מהשניה (ולהיפך) ושיהיה לכם המון כייף ואהבה ביחד. מאי וארוס |
|
נסיכת החלומות |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
נסיכת החלומות • 23 בדצמ׳ 2006
ש-נ-ה .
יומיים לקח לי למצוא את המילים , ואף מילה לא תוכל לתאר את מה שאני מרגישה באמת . האושר הגדול הזה , החיוכים , הנצחון , האהבה האין סופית הזו ... לפני שנה התחלנו את המסע שלנו יחד , הכל היה לי חדש כל כך , טרי , בתולי ... משפטים של פעם , מעלים חיוך מתוק , זה גם הטעם ... החיוך והצחוק . מאסטר, אני לא הולכת למסיבות " " רק חסר לי את השכנה שם לראות ". " בשביל מה אנחנו צריכים גאג ושוט ...? " " לא צריך את זה , אני מבטיחה לשתוק ..." " יש לך כמה?? איך אתה מצליח ? " ... " תגלה לי את הסוד? אתה מבטיח ..?" " כן! יש לי גבולות - בלי מכות ובלי תחת " " מצטערת ... החור הזה שלי! לא תוכל לקחת. חלפה שנה - כל כך הרבה עבר והשתנה ... טורפים כל פירור שנשאר בצלחת . מערכת שליטה מרטיטה ומוצלחת , יקר שלי, מאחלת לנו עוד המון רגעים של אושר . שנדע לשמור , להבין , להקשיב וביושר . שנמשיך לעטוף , לחבק להכיל ... שנעבור ביחד כל דבר מכשיל . תמיד קרוב , להיות, לאהוב . אני רוצה להודות לך , על שלמדת להקשיב לי , שתמיד השארת לי פתח בליבך . שלמדת אותי , חיבקת ועיצבת , שלאורך כל הדרך היית ותמכת . למרות שהיה לא פשוט, עזרת לי תמיד לתקן את הטעות , על שדאגת לחיוך על פניי , שחיבקת אותי במתיחת גבולותיי . על שאתה עושה הכל , כדי לעזור לי להבין ולגדול , שאתה תמיד דואג שארגיש בטוחה, ובעיקר - נותן לי להיות גאה שאני שייכת לך. גופי ונשמתי - שלך . כבשת אותי ברכות שבך ... אוהבת אותך עד אין קץ . שנה ויומיים ... באהבה והערכה ענקית, שלך, לולי. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
aka BODYGUARD • 23 בדצמ׳ 2006
נסיכת החלומות כתב/ה: ש-נ-ה .
יומיים לקח לי למצוא את המילים , ואף מילה לא תוכל לתאר את מה שאני מרגישה באמת . האושר הגדול הזה , החיוכים , הנצחון , האהבה האין סופית הזו ... לפני שנה התחלנו את המסע שלנו יחד , הכל היה לי חדש כל כך , טרי , בתולי ... משפטים של פעם , מעלים חיוך מתוק , זה גם הטעם ... החיוך והצחוק . מאסטר, אני לא הולכת למסיבות " " רק חסר לי את השכנה שם לראות ". " בשביל מה אנחנו צריכים גאג ושוט ...? " " לא צריך את זה , אני מבטיחה לשתוק ..." " יש לך כמה?? איך אתה מצליח ? " ... " תגלה לי את הסוד? אתה מבטיח ..?" " כן! יש לי גבולות - בלי מכות ובלי תחת " " מצטערת ... החור הזה שלי! לא תוכל לקחת. חלפה שנה - כל כך הרבה עבר והשתנה ... טורפים כל פירור שנשאר בצלחת . מערכת שליטה מרטיטה ומוצלחת , יקר שלי, מאחלת לנו עוד המון רגעים של אושר . שנדע לשמור , להבין , להקשיב וביושר . שנמשיך לעטוף , לחבק להכיל ... שנעבור ביחד כל דבר מכשיל . תמיד קרוב , להיות, לאהוב . אני רוצה להודות לך , על שלמדת להקשיב לי , שתמיד השארת לי פתח בליבך . שלמדת אותי , חיבקת ועיצבת , שלאורך כל הדרך היית ותמכת . למרות שהיה לא פשוט, עזרת לי תמיד לתקן את הטעות , על שדאגת לחיוך על פניי , שחיבקת אותי במתיחת גבולותיי . על שאתה עושה הכל , כדי לעזור לי להבין ולגדול , שאתה תמיד דואג שארגיש בטוחה, ובעיקר - נותן לי להיות גאה שאני שייכת לך. גופי ונשמתי - שלך . כבשת אותי ברכות שבך ... אוהבת אותך עד אין קץ . שנה ויומיים ... באהבה והערכה ענקית, שלך, לולי. וכעת תורי.....לשתוק.. וואו. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 23 בדצמ׳ 2006
וואו
מקסים שלא ייגמר לעולם |
|