dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
סיפורה של א....
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
dahanc(שולט) • 22 בדצמ׳ 2006
לאחר בילוי לילי סוער בדאנג"ן , התיישבנו בבית קפה הסמוך , ודיברנו אל תוך השעות
הקטנות של הלילה... א אישה בשנות הארבעים לחייה , אישה נמוכת קומה , גוף מיניאטורי אך מעט שרירי שיער שופע מתותלתל בצבע אדום לוהט , פנים מנומשות ,אף סולד ,ועצמות לחיים גבוהות , מעיניה הכחולות ניבט הלהט המאפיין את הגינגית הלוהטת... ביקשתי ממנה לספר מיפור שחוותה , סיפור שנחקק בזיכרונה..וגם להכירה יותר לעומק דרך הסיפור ....הכי אקסטרימי שחוותה . נישענה לאחור כשהיא לוגמת מהכוסית...והביטה בי בחיוך מפתה , כשאישוני עיניה מכווצות בתשוקה ... "אוקיי , בסדר גמור.." לחשה בקולה בחושניות מעוררת.. והחלה לספר .....כשכולי קשוב לדבריה . " לפני מיספר חודשים הכרתי דרך אתר אחר , דום שמוכר בקהילה ,איש אמיד מאיזור הצפון...שסאביות שחוו סשנים איתו ,הבהירו לי שהוא אקסטרימי למדי... דווקא זה הגביר אצלי את הרצון להכירו..וכך גם הבהרתי לו..! הגעתי לביתו המרווח והגדול , הוא ניראה צעיר לגילו , היתנהג ואירח אותי בצורה מופתית..והישרה עליי אוירה נעימה שהוסיפה לי הרבה ביטחון... לאחר כשעה של היכרות ושיחה ביננו ,ירדנו למרתף ביתו שהיה מאובזר להפליא והמראה שניגלה מהמרתף הדליק את דימיוני.....וחשתי את חום גופי גואה.. פקד עליי להיתפשט , ולרדת על בירכיי ,לאחר שמילאתי את דרישתו בהכנעה...זרק לעברי את רצועות העור , וציווה עלי לעטותן על פירקי ידיי ורגליי..בראש מורכן מילאתי את רצונו , רעד בלתי נישלט חלף בגופי , בציפיה לבאות מידי אדוני... אדוני נעמד מאחורי ובעדינות קשר מטפחת שחורה על עיניי , ההרגשה שליוותה אותי היתה של חוסר אונים ,וזה גרם לי תחושות עונג חושניות ומגרות כאחד.... " קומי כלבה " רעם קולו , והעיר אותי מחלומות שבהן הייתי שרוייה...כשמגע אצבעות ידיו החלו לרפרף על גבי החשוף...נעמדתי מיד על רגליי " על הבהונות " שאג... מתחתי את גופי לפי פקודתו ,והגבהתי את ישבניי כדי שאדוני יוכל בנוחות לסטור עליהן בחוזקה.... אדוני לאחר שגרם ליישבניי להאדים ,מעוצמת כפות ידיו..הוביל אותי למיתקן הקשירה שברשותו....זרועותיי נימתחו לצדדין ורגליי פוסקו וניקשרו לצדדין ,כך שהייתי קשורה ללא יכולת להניעה אבר מגופי...ובנוסף כמובן ללא יכולת לראות. במצב זה הייתי תלויה בחסדיו לחלוטין..וזה רק עורר בי יותר גירוי.. פיטמותיי שהיזדקרו הסגירו היטב את תשוקתי..ואדוני המנוסה הבחין כמובן בכך.. הוא צבט ,משך , וסובב אותן עד שזעקתי מכאב כשהוא לא מרפה מהן ,וגורם לי כאבי תופת עד שיבבתי מכאב...והיתחננתי שיפסיק.... ואז כשהוא החליט להפסיק להיתעלל בפיטמותיי ,נכונה לי שלב ההצלפות שהכין לי אדוני.. את ההצלפות הראשונות בחר אדוני להצליף בין רגלי הישר אל הכוס הפסוק והפעור.. הצלפות לא היו חזקות במיוחד ,אך גרמו לי לגרויי עצום ומטריף... את ההצלפות הבאות ,אדוני כבר היכה עם מקל חיזרן דק מאוד , על שדיי ובעיקר על צלעותיי .....הכאב היה צורב וחריף מהמקל הדק והגמיש...צרחתי מכאב , אבל באותה נשימה בקעו גם קולות הנאה ....והכאב שחיותי ברגעים אלה הביאו אותי לשיאים אדירים בעודי מתוחה ועקודה , וכול גופי כואב ומיוסר ...חשתי את מתכת מלחצי הפיטמןת הקרה ניצמדת בידי אדוני אל פיטמותיי כששרשרת דקה מחברת בניהן ועליה דאג אדוני להוסיף מישקולת שלחצה את פיטמותיי כלפי מטה.... ושוב אדוני ביד אחת מושך בשרשרת קלות ,וביד השניה מצליף בחוזקה הישר בין רגליי בחוזקה גוברת ...הייתי שרוייה עמוק בתוך הפנטזיה שלי , וחשתי מרגע לרגע את שיאי קרב ובא...פשוט באטרף של חושים... אדוני אחז בשיערי והיטה את ראשי לאחור , ולחש לאוזני שהוא עובר לשלב האטבים... ושאני הולכת לסבול מהסשן הבא...האטבים ! אדוני הצמיד לאורך זרועותיי בחלק הפנימי עד בתי שחיי...את אטבי העץ ...והמשיך לאורך הצלעות עד לערוותי הפעורה פנימה...ואדוני גם "דאג" להדקן עם אצבעותיו..כך שניגרם לי כאב איום מהלחץ של האטבים על גופי...כשידיו אינן מפסיקות לנענע..את האטבים הנעוצים בי.... " לחוץ ,כואב.." ליגלג אדוני בפניי המעוותות מכאב..." רוצה שאסיר אותן " אמר שאל אדוני הינהנתי בראשי לאות חיובי..." אוקיי זנזונת אסיר אותן ממך..אבל בדרכי " ליגלג שוב בקולו..וקול צחוקו נישמע היטב כשמעתי את הרישרוש של שוט הרכיבה שבידיו.. ואכן הוא "קילף" אטב ,אטב , אט..אט..בדרכו שלו...מיותר לציין את הכאב שחשתי ברגעים הללו....בשלב זה נישברתי , והיתחלתי למרר בבכי , אדוני שהיה מנוסה הבין שהיגעתי בשלב זה לקצה יכולתי...התיר אותי מכבליי.. פקד עלי לפתוח את רוכסן מיכנסיו בשיניי...כשידדי מאחורי עורפי..ואז בעזרת פי להוציא את אבר מינו מבעד לתחתוניו...ואז למצוץ את אבר מינו שהיתקשח מיד... פקד עלי לשכב על גבי ולענג באצבעותיי את הכוס שלי ולהביט עליו כשהוא מאונן הישר אל פניי.....זרם חם ניתז מאברו ושטף את פני בזרעו , בשלב זה הרגשתי רעד אדיר בגופי ונחשול פרץ מתוכי , מבלי שיכולתי לשלוט על גופי שפירכס באורגזמה אדירה לא זוכרת כמה זמן שכבתי כך על הריצפה הקרה , כשהיתעוררתי ראיתי את אדוני עומד מעליי ואוחז את אברו הזקור , ושואל בציניות אם אני רוצה להיתקלח.... השבתי לו בלחש שכן תוך שאני משפילה את עיניי מטה כיאות לסאבית כנועה לאדונה " אוקיי" נישמע שוב קולו בנימת של ליגלוג...ואז חשתי את זרם השתן על פניי ופלג גופי העליון...כשצחוקו מיתגלגל . הבטתי בה בשעה שסיפרה ולא יכולתי שלא להיתפעל מהאופן שבו היא סיפרה את סיפורה התשוקה שניבטה מעיניה...החושניות שליוו את שפתיה... "איך הסיפור " שאלה כשהיא משלבת את ידיה מאחורי עורפה בהיתגרות חיננית... " מעניין עד מגרה ...שנלך " הצעתי כשאני מתאמץ להסתיר את הבליטה באיזור חלציי ובעודי תר בעיני אחר המלצר....לשלם את החשבון.. "כן אדוני " ליחששה בחיוך ארסי ומגרה..... המשך יבוא..... |
|