נוריתE |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 25 בדצמ׳ 2006
מצד אחד אנחנו טוענים נגד כל המקטרגים
ומצד שני עושים בהפוכה ,וסוגרים להם בפנים ארוע כזה גדול |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
באטרקאפ,
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
walking dead • 25 בדצמ׳ 2006
אני לא מוצג במוזיאון. ובטח שלא פריק שואו.
אני לא רוצה שמאות סקרנים יעמדו ויסתכלו עלי מסושנת כאילו אני איזה יצור מעוות בקרקס של ברנום וביילי. אני רוצה לחגוג בקרב "סוטים" כמוני, שידעו לכבד את הדיסקרטיות שלי כמו שאני אכבד את שלהם ולכן לא הייתי הולכת בכלל לאירוע כלשהו אם הייתי יודעת מראש שלא תהיה סלקציה וכל וניל חרמן סקרן יגיע לראות את האטרקציה. ולמה..? לכי תעשי איזה סקר קטן בקרב חברי הקהילה. אני בטוחה שהתוצאות ימחישו לך שלרוב החברים אין עניין להשתתף באירוע המוני ללא סלקציה. איך זה הגיע לתקשורת...? נו, באמת. במדינה שבה מפרסמים בעיתון יומי תמונות של הכור הגרעיני (אופסססס.... סליחה... של מפעל הבייגלה בדימונה) אז מה ציפית? שאירוע כזה יישאר דיסקרטי? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
Re: באטרקאפ,
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2006
free spirit כתב/ה: איך זה הגיע לתקשורת...? נו, באמת. במדינה שבה מפרסמים בעיתון יומי תמונות של הכור הגרעיני (אופסססס.... סליחה... של מפעל הבייגלה בדימונה) אז מה ציפית? שאירוע כזה יישאר דיסקרטי?
אל תגידי מפעל בייגלה, אימרי- מפעל בלונים. ע מי מות! שכחת?! |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 25 בדצמ׳ 2006
ממש לא ציפיתי ואני מסכימה איתך ברמה העקרונית.
אבל עצם הנסיון לפחות ,לסגור כזה ארוע גדול לציבור מתנגש עם התגובות האלו של מה רוצים מאיתנו... מצד אחד אנחנו אומרים שאנחנו לא מזיקים ומצד שני עושים כזה דבר ענק וסוגרים אותו ורק ממשיכים להגיד מה לעזזל רוצים מאתנו יש פה קצת"קונדרדיקשן אין טרם" לא? במעשה כזה אנחנו יותר סוגרים את עצמנו בפני הציבור עוד בפומביות ענקית יותר, מעבר לכל מסיבה במועדון כל שהו ואז צועקים אכלו לי שתו לי. אם אני למשל לא רוצה שיראו אותי מסושנת , אני עושה את זה בארבע קירות ביתי או ביתו ולא במועדון ולא בגני התערוכה. אני כשראיתי את המודעות כאן חשבתי אם יכניסו ציבור ומדיה ואיך זה יעבור מצד שני שמחתי קצת ,חשבתי שמכניסים כדי שיראו שהשד לא נורא לא יודעת להסביר את האמבוולנטיות שיש בי. אבל זה מתפרש פה ובאינטרנט בלי שאסביר ארוע שכזה היה עשוי בפוטנציה להיות יופי של יחסי ציבור חיוביים אם היו רוצים לא? אבל אתם רוצים לעשות משהו ענק וגם לסגור?לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה בעצם אנחנו נצא כקהילה החוצה אבל החוצה בסגור אז מה עשינה בזה? צעקנו חמס פה ובאינטרנט? זה הכל? קול ענות חלושה ותו לא. לא תוכלו או לא תכניס מדיה פנימה אבל תהיו בטוחים שבחוצ הם יעמדו ויצלמו ויכתבו וייתהו וזה מה שקרוי שרות דב בגדול לקהילה כולה גם לאלו שלא יבואו זה לא הולך ככה. |
|
מורגן(שולטת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
Re: הפטישיסטים מוחים: "אנחנו לא סוטים"
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
מורגן(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2006
Queencie כתב/ה: עכשיו גם ב- YNET....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3344052,00.html אחרי כל הפירסומים בעיתונות הכתובה והאלקטרונית, אני באמת מקווה שהסלקטור בכניסה יהיה ג'ון בריון רציני ...... קווינסי, פייר, אני מה זה מאוכזבת .... בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא. מרגע שבוקי נאה השמיץ אותנו, היינו חייבים לעשות את מה שנקרא בתקשורת המונים "קריסיס מנג'מנט" יענו - למי שלא מבין: ניהול משברים! משמעו הוא, לא להתעלם, לא לשתוק, אלא להגיב. בגאוה, מתוך התרסה. בהומור. ועם אהבה! ויותר מכל: להראות לכולם שיש מסיבה, ושכולנו קינקיים ברמה כזו או אחרת, ושמי שרוצה לבוא ועונה על הדרישות והחוקים: תפדאל. ומי שכל הסיפור הזה לא מובן ולא ברור לו, מוזמן לפנות אלי בפרטי ואני אתן לו שיעור אחד קטנטן בתקשורת המונים. ועוד משו חבר'ה: עושים את זה בשבילכם: כן כן כל מגלגלי העיניים! אנחנו רוצים לתת לעצמנו לגיטימיות. להפוך למשהו שאינו חריג ומופרע וסוטה. אז בבקשה: תנו קרדיט לאנשים שמגיעים לתקשורת מהקהילה. אנחנו יודעים מה אנחנו עושים ואנחנו עושים את זה למען כולנו! |
|
huan |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
huan • 25 בדצמ׳ 2006
מורגן אנשים פה לא יתנו קרדיט מהסיבה הפשוטה שיותר מידי אנשים מהמשמיעים את כולם אפילו לא יודעים שיש קהילה,לא רוצים שתהיה קהילה והתנגדו ומתנגדים לכל ניסיון להתארגנות קהילתית,רגולציה ויצוג.
אני אישית לא בהכרח אוהב אנשים שבלי לחשוב פעמים הולכים לתקשורת ובלי לברור יותר מידי מילים יוצרים ומקבעים את האימג' של הקהילה בחברה הישראלית....היו כבר כמה פעמים שאנשים דיברו בתיקשורת מספר הפעמים המוצלחות היו די מעטים (לא ראיתי את אמילי אבל אני זוכר לטובה את ראיון הרדיו של ליילה). לדעתי יש מקום וצורך להקים גוף מסויים שיוכל לדבר בשם הקהילה ובין השאר להגיב לדברים שהתפרסמו בידיעות אחרונות בימים האחרונים..תגובה שלא תהיה שליפה מהמותן אלה משהו קצת יותר מקצועי וקצת יותר מועיל. |
|
Master F(אחר) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
Master F(אחר) • 25 בדצמ׳ 2006
תשובות לכמה נושאים שהועלו כאן:
למה מפרסמים בתקשורת ארוע של "בדסמים" ??? כי, כמו שכתב כבר כלובי, לא כל חובב בדסמ או פטיש הוא בהכרח חבר בכלוב (עדיין), אנחנו רבים, רבים מאד, ואני מכיר לא מעטים שחיים את אורח החיים הזה, אינם חלק מהקהילה, וישמחו להשתתף במסיבה! הפתרון - סלקציה טובה בכניסה, בכניסה יעמדו סלקטורים מהקהילה, הם לא ישפטו לפי חברים ומכרים, אלא לפי קריטריונים ברורים, דרס קוד ותחקיר קצר, קצר אך יעיל. מדיה??? יש לא מעט עיתונאים חברי קהילה, אז? הם מנודים? לא! אבל את המצלמות יאלצו להשאיר בחוץ!! השומרים בכניסות ימנעו צילום גם של הנכנסים! מה עם הכניסה לארוע? גם שם לא תהיינה מצלמות, הגענו להסכמה עם הנהלת גני התערוכה, ששומרי הכניסות הראשיות של גני התערוכה, כן, כן כבר בכניסה רחוק מהביתן ימנעו הכנסת מצלמות. לגבי פלאפונים עם מצלמות, לא תותר הכנסתם לארוע, אנא הגיעו בלעדיהם! כמו כן אבקש לא! להגיע עם נשק, אין להכנס עם נשק לארוע! אין אפשרות לאכסן אותו ו/או לשמור עליו. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
זאלופון(שולט) • 25 בדצמ׳ 2006
ציטוט: בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא.
למה נכשל בהבנת הנקרא? המילה "תלות" מתקשרת לילדותיות, הפרעות נפשיות ושימוש בסמים. לא בדיוק הניסוח שיגרום לאנשים להבין שאנחנו בעצם דווקא די נורמלים. "שליטה מנטלית" זה מונח שגם כאן, בינינו, אין לו משמעות ברורה ובמקרים רבים הוא די נלעג. אצל מישהו מבחוץ ניסוחים כאלה יתיישבו בול על הסטראוטיפ של הסוטה המסכן שלא קיבל אהבה מההורים ולא חושב שמגיע לו יותר מאשר להיות סחבה של מישהו שירביץ לו ויגיד לו מה לעשות. צר לי, אבל אלא אם באמת פספסתי משהו, אני לא חושב שהניסוח הזה מציג אותנו באור שפוי במיוחד. |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
המלט • 25 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה: ציטוט: בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא.
למה נכשל בהבנת הנקרא? המילה "תלות" מתקשרת לילדותיות, הפרעות נפשיות ושימוש בסמים. לא בדיוק הניסוח שיגרום לאנשים להבין שאנחנו בעצם דווקא די נורמלים. "שליטה מנטלית" זה מונח שגם כאן, בינינו, אין לו משמעות ברורה ובמקרים רבים הוא די נלעג. אצל מישהו מבחוץ ניסוחים כאלה יתיישבו בול על הסטראוטיפ של הסוטה המסכן שלא קיבל אהבה מההורים ולא חושב שמגיע לו יותר מאשר להיות סחבה של מישהו שירביץ לו ויגיד לו מה לעשות. צר לי, אבל אלא אם באמת פספסתי משהו, אני לא חושב שהניסוח הזה מציג אותנו באור שפוי במיוחד. מסכים אתך. לא חושב שנכשלת בהבנת הנקרא. אלא שאי אפשר לעשות צנזורה עצמית בכל פעם שבאים להגיב בציבור. צריך לכתוב מה שמרגישים. ואם זה מה שהיא מרגישה, אז אין ברירה אלא ללמוד לחיות עם המחיר. |
|
מורגן(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
מורגן(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה: ציטוט: בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא.
למה נכשל בהבנת הנקרא? המילה "תלות" מתקשרת לילדותיות, הפרעות נפשיות ושימוש בסמים. לא בדיוק הניסוח שיגרום לאנשים להבין שאנחנו בעצם דווקא די נורמלים. "שליטה מנטלית" זה מונח שגם כאן, בינינו, אין לו משמעות ברורה ובמקרים רבים הוא די נלעג. אצל מישהו מבחוץ ניסוחים כאלה יתיישבו בול על הסטראוטיפ של הסוטה המסכן שלא קיבל אהבה מההורים ולא חושב שמגיע לו יותר מאשר להיות סחבה של מישהו שירביץ לו ויגיד לו מה לעשות. צר לי, אבל אלא אם באמת פספסתי משהו, אני לא חושב שהניסוח הזה מציג אותנו באור שפוי במיוחד. מעניין.... כנראה בגלל נלעגותי כי רבה, הזמינו אותי גם לדבר בגלי צהל בתכנית הצהריים.... היום! |
|