לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
איך הוא הצליח לשבור אותי!
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
לפני כמה זמן הכרתי בצאט שלנו זוג שולטים.
היה לי נחמד לדבר איתם הם נשמעו מקסימים. ניהלנו מעט שיחותבצאט ועברנו למסן כאן באופן טבעי דיברתי עם הגבר השולט. היו לנו כמה שיחות מרתקות. הוא הסביר לי בקצרה על רזי השליטה. אפילו הבטיח להדגים לי שליטה ( אני חדשה בעולם הזה) הכל התנהל יפה הייתי מרותקת למילותיו לצערי מידי פעם עזבתי את השיחה כי היו לי כמה דברים דחופים לעשות בבית. הסברתי לו את זה והתנצלתי. לא עזבתי להרבה זמן, במקרה הארוך ביותר ל-5 דקות. בפעם האחרונה שהייתי חייבת לעזוב את השיחה, שוב התנצלתי והודעתי לו שזה לזמן קצר וזו הפעם האחרונה שאני עוזבת ואחרי זה נדבר רצוף. להפתעתי כשחזרתי הוא רשם לי: " יותר מידי פעמים זה קרה" ביי ראיתי שהוא מנותק ושיערתי שהוא חסם אותי. מאוד נפגעתי מיחסו הרי הוא התחיל לבנות איתי משהו היתה לי ציפיה מסוימת ממנו. מה דעתכם הוא צודק בתגובה הזו שלו? |
|
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
...
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2006
ראשית אפתח בזה שאני לא מכירה אותו ולא יודעת מה המניע הספציפי שלו ולכן הכל זה הנחות שלי.
נראה שאדם שממהר כל כך מהר לסיים את השיחה מחפש משהו שלכאן ועכשיו ולא תהליך ארוך של בניה. אם הפריע לו שאת כל הזמן הולכת הוא יכול היה להגיד שתדברו בהזדמנות אחרת שיהיה לך יותר זמן. מי שמתעניין בך באמת לא מתנהג ככה, לפחות כך אני רואה זאת. בהצלחה בגילוי עולם השליטה, ואל תתרגשי מכל אחד שחושב שהוא אלוהים. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
Re: ...
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
ילדה אסור ילדה מותר כתב/ה: ראשית אפתח בזה שאני לא מכירה אותו ולא יודעת מה המניע הספציפי שלו ולכן הכל זה הנחות שלי.
נראה שאדם שממהר כל כך מהר לסיים את השיחה מחפש משהו שלכאן ועכשיו ולא תהליך ארוך של בניה. אם הפריע לו שאת כל הזמן הולכת הוא יכול היה להגיד שתדברו בהזדמנות אחרת שיהיה לך יותר זמן. מי שמתעניין בך באמת לא מתנהג ככה, לפחות כך אני רואה זאת. בהצלחה בגילוי עולם השליטה, ואל תתרגשי מכל אחד שחושב שהוא אלוהים. =============================================== תודה לך אני יודעת שהיו לו מטרות לבבות קשר מתמשך הוא רמז על זה יותר מפעם אחת בשיחות אבל אני תוהה איך שוללט מסוגל להתנהג ככה? להכניס את זו שמנגד לדריכות לצפיה להתרגשות ולברוח רק בגלל שעזבתי לכמה רגעים? |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
Here And There(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2006
ממש לא!
את מכירה אותו זמן קצר, רק ע"י שיחות במסן, וכבר הוא מצפה שתתמסרי? התמסרות זה מצב אינטימי, משהו שאת נותנת מעצמך, וואני חושבת שבשביל להיות מסוגלת להגיע למצב אינטימי כזה את צריכה להכיר את האדם יותר לעומק. לי אישית קשה להתחבר לאדם שאני לא מכירה ברמה כזו, (כלומר, ברמה של להישלט ע"י, גם אם זה רק במסן) ככה שאני בהחלט יכולה להבין אותך. |
|
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: ילדה אסור ילדה מותר כתב/ה: ראשית אפתח בזה שאני לא מכירה אותו ולא יודעת מה המניע הספציפי שלו ולכן הכל זה הנחות שלי.
נראה שאדם שממהר כל כך מהר לסיים את השיחה מחפש משהו שלכאן ועכשיו ולא תהליך ארוך של בניה. אם הפריע לו שאת כל הזמן הולכת הוא יכול היה להגיד שתדברו בהזדמנות אחרת שיהיה לך יותר זמן. מי שמתעניין בך באמת לא מתנהג ככה, לפחות כך אני רואה זאת. בהצלחה בגילוי עולם השליטה, ואל תתרגשי מכל אחד שחושב שהוא אלוהים. =============================================== תודה לך אני יודעת שהיו לו מטרות לבבות קשר מתמשך הוא רמז על זה יותר מפעם אחת בשיחות אבל אני תוהה איך שוללט מסוגל להתנהג ככה? להכניס את זו שמנגד לדריכות לצפיה להתרגשות ולברוח רק בגלל שעזבתי לכמה רגעים? אני מאמינה שאם הזמן תלמדי, שלא כל מי שאומר שהוא שולט יודע או זכאי לשלוט, ולא כל מי שאומר שהוא רוצה קשר רציני וארוך באמת מחפש אותו. אז הוא אמר. מתפקידך כנשלטת להעניק את עצמך לאותו שולט שידע לשלוט וידע לדאוג לך ולשלמות גופך ונפשך. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
fairy כתב/ה: ממש לא!
את מכירה אותו זמן קצר, רק ע"י שיחות במסן, וכבר הוא מצפה שתתמסרי? התמסרות זה מצב אינטימי, משהו שאת נותנת מעצמך, וואני חושבת שבשביל להיות מסוגלת להגיע למצב אינטימי כזה את צריכה להכיר את האדם יותר לעומק. לי אישית קשה להתחבר לאדם שאני לא מכירה ברמה כזו, (כלומר, ברמה של להישלט ע"י, גם אם זה רק במסן) ככה שאני בהחלט יכולה להבין אותך. ===================================== תראי לא היתה לי ציפיה שכבר מחר אני עומדת להתמסר לו אבל השיחה המענינת והמענגת שלו איתי היחס אלי המילים החמות שתאר לי על עולם השליטה עשו לי משהו רציתי לנסות לפחות לחוות את החויה וגם אם היא וירטואלית בנתיים. והוא פשוט ריגש אותי וברח.ועוד כעס שאני עזבתי לכמה רגעים? קשה לי להבין את זה אולי ככה מתנהג שולט? |
|
huan |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
huan • 25 בדצמ׳ 2006
קודם כל סחטן על הכותרת...את תשומת הלב שלי הצלחת לימשוך,היתה לי צפייה מסויימת אבל התאכזבתי מאוד.
סתם מעניין אותי למה בחרת לכתוב דווקא את הכותרת הזאת? התבדחות? צומי? או שאולי גם את חלק מגל הזילות שפשט כאן לאחרונה. אני לא יודע מה עבר לאותו אדם בראש אבל אנשים תופסים דיסרספקט בדרכים שונות...יש הרבה מאוד אנשים אשר הין רואים בהתנהגות שלך זילזול...ועזבי קטע של שולט/נשלט ומה לא...אלה זילזול אלמנטרי בבן השיח. אני אישית לא היתי רואה בשיחה של חצי שעה-שעה-שעתיים מחוייבות מסויימת לבן השיחה ולא היו לי יותר מידי נקיפות מצפון מלהיפרד ממנו לשלום ולסיים את ההתקשרות הוירטואלית בינינו. אני אישית לא רואה בהתנהגות שלו משהו יוצא דופן או פוגע בצורה יוצאת דופן,במיוחד עם הוא חש זילזול מצידך. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
[quote="ילדה אסור ילדה מותר"]
פודלית כתב/ה: ילדה אסור ילדה מותר כתב/ה: ראשית אפתח בזה שאני לא מכירה אותו ולא יודעת מה המניע הספציפי שלו ולכן הכל זה הנחות שלי.
=============================================== תודה לך אני יודעת שהיו לו מטרות לבבות קשר מתמשך הוא רמז על זה יותר מפעם אחת בשיחות אבל אני תוהה איך שוללט מסוגל להתנהג ככה? להכניס את זו שמנגד לדריכות לצפיה להתרגשות ולברוח רק בגלל שעזבתי לכמה רגעים? אני מאמינה שאם הזמן תלמדי, שלא כל מי שאומר שהוא שולט יודע או זכאי לשלוט, ולא כל מי שאומר שהוא רוצה קשר רציני וארוך באמת מחפש אותו. אז הוא אמר. מתפקידך כנשלטת להעניק את עצמך לאותו שולט שידע לשלוט וידע לדאוג לך ולשלמות גופך ונפשך. ================================================ את צודקת לא כל אחד ראוי לשלוט ולא כל הצהרה של גבר הופכת אותו לשולט. זה הרבה מעבר לזה אני מניחה, אם כי לי כחדשה קשה להבין איך באמת מזהים שולט אמיתי? אבל דעי לך השיחות איתו היו מאלפות הוא יצר רושם של שולט אמיתי לכן כגודל הצפיה כך גודל האכזבה שלי. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
huan כתב/ה: קודם כל סחטן על הכותרת...את תשומת הלב שלי הצלחת לימשוך,היתה לי צפייה מסויימת אבל התאכזבתי מאוד.
סתם מעניין אותי למה בחרת לכתוב דווקא את הכותרת הזאת? התבדחות? צומי? או שאולי גם את חלק מגל הזילות שפשט כאן לאחרונה. אני לא יודע מה עבר לאותו אדם בראש אבל אנשים תופסים דיסרספקט בדרכים שונות...יש הרבה מאוד אנשים אשר הין רואים בהתנהגות שלך זילזול...ועזבי קטע של שולט/נשלט ומה לא...אלה זילזול אלמנטרי בבן השיח. אני אישית לא היתי רואה בשיחה של חצי שעה-שעה-שעתיים מחוייבות מסויימת לבן השיחה ולא היו לי יותר מידי נקיפות מצפון מלהיפרד ממנו לשלום ולסיים את ההתקשרות הוירטואלית בינינו. אני אישית לא רואה בהתנהגות שלו משהו יוצא דופן או פוגע בצורה יוצאת דופן,במיוחד עם הוא חש זילזול מצידך. =========================================== ווהווווו כתבתי את הכותבת בשיא התמימות סיפרתי מה באמת עבר עלי היו לי ציפויות והניתוק הזה פתאום באמת שבר אותי לאן לקחת את זה??? לא היחה לי שום כוונת זדון מעבר לזה ושמחה שהכותרת גרמה לך להכנס ולראות את בעייתי. בקשר לתגובתך תראה היו לי כמה דברים דחופים בבית אמרתי לו את זה מראש שאני אאלץ לקום כמה פעמים למרות זאת אתה רואה בזה זילזול??? אפילו התנצלתי בכל פעם שקמתי ובאמת הייתי חייבת לעזוב ! איפה בדיוק הזילזול פה? מעבר לזה אני לא לקחתי את הקשר הזה מידי ברצינות, סך הכל באמת הוא היה בהתהוותו . אבל היה לי באמת נחמד לדבר איתו ואם הוא הרגיש שזה לא מתאים לו הקטע שאני עוזבת כל פעם יכל להפרד ממני יפה וזהו הניתוק פגע בי וכן גם שבר אותי קצת נפשית. כי אני שוב מדגישה, אני חדשה ובתור שכזאת כל דבר מרגש אותי. הוא גם חסם אותי ולא נתן לי אפשרות להגיב לו בכלל. למרות הכל אתה חושב שהוא צודק? |
|
huan |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
huan • 25 בדצמ׳ 2006
פודלית את מפספסת את הנקודה שבסופו של דבר אין לזה שום קשר לשולט/נשלט/מתחלף...זו דינמיקה בין אנשים וההתנהגות שלו רחוקה מלהיות יוצאת דופן או לא מקובלת במרחב הוירטואלי ואין פה מקום להיפגע ולהעלב.....אני אל יודע עד כמה קשה לתאר מצב שבאמת לא עניינת אותו,הוא חשב שהוא זלזלת בו או כל דבר אחר שגרם לו לעשות זאת.
|
|