דיג'יי קאופמן |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
אז ככה:
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
דיג'יי קאופמן • 27 בדצמ׳ 2006
קודם כל אוליב:אתה תותח,יש לך טעם מוסיקלי משובח כמו כל האנשים שהפתיעו אותי פה,חוץ מזה שאני מכיר ומאוד אוהב את החומרים שאתה מנגן,בקשר לדפש אל חשש תהיה אספקת דפש גדולה מהרגיל,גם אני אוהב מטאל וגות' אבל לצערי אני מבטיח לנגן את זה בסוף בשילוב עם EBM ודארק אייטיז ואולי גם קצת מטאל טוב כמו שביקשו פה (סיסטם ומטאליקה נייטוויש וכו')אבל אני שומר את זה לסוף מכיוון שרוב האנשים שיגיעו לא כל כך מכירים את הז'אנר וחשוב לי שכולם יהנו,אני די חושש מלנגן מוסיקה עברית במסיבה ולדעתי כדאי לעשות מסיבה עברית בי די אסאמית בנפרד,תמשיכו לכתוב באשכול אני מבטיח להתחשב ואני מבקש להשאר עד הסוף כי השעתיים האחרונות יהיו איכותיות במיוחד ותוקדש לכותבים באשכול ולחברי הפורום.
נתראה בשישי,תבואו! שלומי |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
גררר
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
ללא גבולות' • 27 בדצמ׳ 2006
גררר
|
|
לירוני |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
בקשה קטנה
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לירוני • 27 בדצמ׳ 2006
אם אפשר קצת מוסיקה קיצבית כמו האוס ודאנס ...
|
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
dragon fly • 27 בדצמ׳ 2006
טוב
קראתי את השירשור ולקחתי אותי למחסן לנבור באלפי תקליטים פה. הוצאתי תקליטים של פרונט 242 פרונט ליין אסמבלי סקיני פאפי לגנדרי פינק טודס סיסטרס אוף מרסי מיסן ניו מודל ארמי ועוד לפחות נהניתי לי מהמגע של התקליטים על הטכניקסים אוף הרבה זמן לא שמעתי תמוסיקה הזאת ולא מקססתי כזה קצב........ תודה שנתתם לי תחשק. |
|
astralflame |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
die form and friends
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
astralflame • 27 בדצמ׳ 2006
אני בעד die form, Nine Inch nails.... מוזר שאף אחד לא הזכיר את Trent היקר. כן, זה שיר קצת חרוש , אבל closer זה ה-שיר. ל die form יש מקצבי סקס אלקטרוני מטורפים. (זה יותר טוב ממה שזה נשמע)
כמו כן, אני בעד הסאונדטראק של queen of the damned - שירים כמו penetrate, forsaken סבבה אגוזים. You can have my absence of faith you can have my everything ... Help me, you make me perfect Help me think of somebody else (and you know the rest of the song) צ'או |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
מוזיקה למסיבה באדיבות - DEVIL EYES
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 27 בדצמ׳ 2006
ישראלי
היהודים : עידן האלוהים , מחפש תשובה בוטן מתוק בקרקס – כל מה שנשאר איפה הילד - זוהי סדום מטרופולין – לישון בלי לחלום טראנס-דאנס Skazi & Big Fish - Hit & Run Psycraft - Sos(Xerox & Illumination Remix) Skazi Vs Paranormal Attack – Paraskazi Psycraft : Bad Girl Night Drive Electric Charge Feel The Vibe Perplex Vs. Paranormal Attack : 2 Much Psyzone Overseer – Supermoves Evanescence : Everybody's Fool Bring Me To Life Crazy Town – Butterfly U2 - Hold Me Thrill Me Kiss Me System of a Down: Toxicity Chop Suey! Fuck The System Skunk Anansie - Charlie Big Potato SEAL : Kiss from a rose Crazy Queen : I Want To Break Free A Kind Of Magic Another One Bites The Dust Prodigy : Fuel My Fire Firestarter Funky Shit Breathe Smack My Bitch Up No Good - Start the dance Voodoo People The Offspring - The Kids Aren't Alright Moloko -Forever More Marilyn Manson : Coma White The Dope Show Limp Bizkit : Rollin My Generation My Way Or The Highway Korn - Freak on a Leash Jamiroquai - Electric Mistress Guns N' Roses : Don't Cry Paradise City Welcome to the Jungle Felix Da House Cat : Silver Screen Shower Scene Happy Hour Watching Cars Go By (Cyberwhore) deathstars : cyanide play god death in vogue termination bliss Synthetic Generation Syndrome Little Angel Depeche Mode : It's No Good Barrel Of A Gun remix Reinterpreted - Enjoy the Silence Strangelove - Blind Mix Lillian A Pain That I'm Used To The Chemical Brothers - Out oF Control The Black Eyed Peas - Pump It Aerosmith : Livin' On The Edge Girls Of Summer Crazy Cryin' |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
אכן יוזמה גאונית
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
Marcus Wright(אחר) • 27 בדצמ׳ 2006
ללא ספק אתה מבורך ! ! ! ! , ולא משנה איזו מוסיקה תנגן , כבר יצאת תותח
לדעתי זה אבוד לך מראש ושלא באשמתך מסיבה פשוטה , כל אחד/ת והסגנון שלו/ה ויש כאן אלפי אנשים על טעם ועל ריח , יו נואו ועכשיו לבקשתי הצנועה שני שירים נתחיל בראשון DEPECHE MODE יש להם שיר מדהים בליווי כינורות מתוך האלבום Songs Of Faith and Devotion למי שמכיר קוראים לזה One Caress - אחלה שיר לסשן ! נמשיך לשני INFECTED MUSHROOM - SHAKAWKAW פשוט יצירה גאונית , יש להם גירסה בהופעה חיה עם מיומנה , אם תוכל לשלב את זה אני מזמין אותך לבירה מה אתה אומר ?? עשינו עסק ? |
|
Black Roses |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
Black Roses • 27 בדצמ׳ 2006
שלויימ'לה ואלון אם לא יהיה מספיקEBM אני אציק לכם יותר מהרגיל .....
הבקשות שלי: oomph!-augen auf ASP-ich will brennen ASP-sing child וכמובן כל" למה עם אורטל "יתקבל בברכה |
|
שמנמונת סקסית(אחרת) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
שמנמונת סקסית(אחרת) • 27 בדצמ׳ 2006
יש קובי פרץ?
|
|
Agni(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
Agni(מתחלף) • 27 בדצמ׳ 2006
lady @in black כתב/ה: אווו סוף סוף!איזה דיג'יי מדליק!
אז אם תוכל לשלב במוזיקה מאטל גותי ומלודי וסגנונות כמו- tIRON MAIDEN 7TH SON NO PRAYER \CAUGHT SOMEWHERE IN TIME PIECE OF MIND KILLERS 666 Sepultura Guns & Roses paradise lost Kreator יהיו מבורכים בהחלט |
|