venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
חשוב !!!
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2006
התחיל להשתולל הוירוס הנורא ביותר אי פעם. כיוון שהוא עדיין חדש ורק אתמול
גילו אותו, אין עדיין אפשרות לתקן את נזקיו ולכן חשוב מאוד מאוד לדעת עליו ועל הדרך להתגונן ממנו. איך הוא עובד? הוירוס הקטלני שולח את עצמו לכל רשימת התפוצה שלכם באופן אוטומטי - לכן חשוב שתזהירו את כל חבריכם גם כן. הוירוס פוגע ב Sector Zero ? של ההארד דיסק שהוא חלק חשוב מאוד מאוד לפעולתו של המחשב כולו מאחר ומאוחסנים בו דברים חשובים. איך מזהים אותו? אם תקבלו אימייל תחת הכותרת - a virrtual card for you ? - אל תפתחו אותו!!!!!! אפילו אם אתם מכירים את שמו ואת כתובתו של השולח, אל תפתחו!!! ברגע שתפתחו את ה"כרטיס" הזה המחשב יקפא ויכנס למצב תקוע ולא תהיה ברירה אחרת מלבד לעשות לו הפעלה מחדש. ברגע שתלחצו על כפתור ה'ריסט' או על Ctrl+Alt+Delete ? הוירוס יקבל את אות הפתיחה ויתחיל לעבוד על המחשב שלך כשהוא הורס ומחריב חלקים חשובים בו. ה CNN - מדווח על הסטריה בניו יורק כולה בעקבות הנזקים הכבדים שגרם הוירוס הזה בשעות הספורות בהן הוא קיים. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 29 בדצמ׳ 2006
קיבלתי היום הודעה למייל בשם "a new site on your name" והופיעו שם פרטים שלי.
יתכן שזו גירסא של הוירוס. אל תפתחו דברים שאתם לא מצפים להם או אינכם מכירים את השולח. מחקו מיד. |
|
סופגניה |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
סופגניה • 29 בדצמ׳ 2006
תודה לכם. מעכשיו אני לא פותחת קבצים חדשים עד שלא יודיעו שהשתלטו על הוירוס.
אני מחכה לעדכונים מה לעשות. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2006
תמיד ההודעות האלה שאני מקבלת חדשות לבקרים במייל מצחיקות אות כי ממילא כל פעם שאני רואה מייל מכתובת לא מוכרת אני מוחקת ואפילו לא טורחת לבדוק מה זה..
|
|