צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הרורים של בוקר \ שאלה אילכם

llulu​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 30 בדצמ׳ 2006

הרורים של בוקר \ שאלה אילכם

llulu​(נשלטת) • 30 בדצמ׳ 2006
השפחה השקטה ומחכה בכל דבר לאדונה ...חיוורת מאחוריו....מחכה אחרי המלך שלה
אוביקט לכל הרצונות שלו...צייתנית לכול צרכיו ...המסוגלת להבין את כל גחמיו ולקבל אותם כי זה תפקידה

כמה עומד בניגוד עם האישה צמעה בתשומת לב שבי, חכמה וצמעה להביע את כוחמתה וצרכיה. חשדנית, חריפה, אנרגתית וילדותית מעט...

זה לא סותר זה את זה אבל כן בכל זאת. להיות השקפה של אדונך דורש ונדרש על יד דומים רבים מתח פנימי רב שקשה לפתור

אני בזמן האחרון חווה דרך קריאות שלי המון מין הראשון ונמשכת בעוצמה. האם אני מוכנה לשלם את המחיר הזה. ?
האם אני מוכנה לחוות את מה שעדיין מרגיש כוויתור עמוק על עצמי או שהאישה האגוצנטרית, הילדה הצמעה תנצח את הקרב הזה ?

הירורם חשובים צלולים של הבוקר
שלגי
שלגי • 30 בדצמ׳ 2006
החיים אף פעם לא ממש פשוטים.
דום נכון, דום שמתאים לך - יכיל את כולך גם את הילדה האגוצינטרית שקיימת בך ויתן לך לצמוח בתהליך.

לכל דבר זמן ועת לכל חפץ
ולזמן - צריך לתת את הזמן...
בהצלחה
Nymphaea​(נשלטת){זיעויה}

סוויטי

Nymphaea​(נשלטת){זיעויה} • 30 בדצמ׳ 2006
זה לא חייב להיות כך.
יכולה להיות מערכת שבה את לא הופכת את עורך. שתשארי אנרגטית ודעתנית ולא תאבדי את עצמך בתוכה. עם כל ההתמסרות והכניעה. לדעתי זה מה שצריך לשאוף אליו.
llulu​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 31 בדצמ׳ 2006

thank you Shilgui and Nymphea

llulu​(נשלטת) • 31 בדצמ׳ 2006
but it seems to me as if one side of BDSM surrender is like crossing a bridge that gets destroyed behind you after crossing it

it is a bit like growing out of the young girl to the woman. a bit of the first lingers in you but the woman besomes the definite you

we, as adults, tend to zwant and preserve all the different stages and essences of our being

there is a bdsm that seems to ask oneself to choose and close the door after

our fairy tales as childs are full of this closing and leaving
to grown into one's full desire is a long and difficult process
i am at crossroads at the ,moment
a kiss to both of you
S
outsider1
לפני 17 שנים • 31 בדצמ׳ 2006

Re: הרורים של בוקר \ שאלה אילכם

outsider1 • 31 בדצמ׳ 2006
sweetslave כתב/ה:
השפחה השקטה ומחכה בכל דבר לאדונה ...חיוורת מאחוריו....מחכה אחרי המלך שלה
אוביקט לכל הרצונות שלו...צייתנית לכול צרכיו ...המסוגלת להבין את כל גחמיו ולקבל אותם כי זה תפקידה

כמה עומד בניגוד עם האישה צמעה בתשומת לב שבי, חכמה וצמעה להביע את כוחמתה וצרכיה. חשדנית, חריפה, אנרגתית וילדותית מעט...

זה לא סותר זה את זה אבל כן בכל זאת. להיות השקפה של אדונך דורש ונדרש על יד דומים רבים מתח פנימי רב שקשה לפתור

אני בזמן האחרון חווה דרך קריאות שלי המון מין הראשון ונמשכת בעוצמה. האם אני מוכנה לשלם את המחיר הזה. ?
האם אני מוכנה לחוות את מה שעדיין מרגיש כוויתור עמוק על עצמי או שהאישה האגוצנטרית, הילדה הצמעה תנצח את הקרב הזה ?

הירורם חשובים צלולים של הבוקר

על השאלות האלו רק את יכולה לענות היות והן מאוד אישיות. מה שאני מציע זה שתלחי על מה שאת מרגישה שיעניק לך יותר סיפוק בעתיד.