איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 1 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: אני אתן לו להגיב לרצח האופי שאת עושה לו
אבל מתוך מה שאני יודעת אדם שנמשך ורוצה מישהי לא מסיים את הפגישה אחרי שעה הרי את יודעת טוב מאוד שאם הוא היה רוצה הוא היה מבלה את הלילה איתך. הוא רק היה צריך לקחת. זה שהוא נסע אליי אחר כך לא אומר לך משהו? וזה שהוא לא הגיב לא לטלפונים שלך ולא להודעות האס אמ אס לא אומר לך כלום. ממה שהוא התנהג ואמר לי- הוא נמשך מאוד. מהדרך בה החזיק אותי- הוא נמשך מאוד. אני לא בטוחה שהוא היה מבלה את הלילה איתי, מבחינתי. אבל מה זה משנה? ואפילו אם הוא לא נמשך? אז מה? זו לא הנקודה בכלל. אגב, נראה לי שנפגשנו בסביבות 22:30. סיימנו באחת- א ני זו שביקשתי ללכת. בנוסף, הוא לא אמר לי שהוא נוסע אליך מהפגישה. זה שהוא לא הגיב לטלפונים ולהודעות שלי אחר כך, אומר לי דבר אחד- שהוא בן זונה. אם רצה לנתק את הקשר- סבבה. היה רק צריך לומר. אבל אני נקשרתי אליו בפגישה ההיא, דיברתי איתו על דברים שהיו חשובים לי (וכן בשתי שיחות הטלפון ובשיחות המסינג'ר שקיימנו. יש לי אגב היסטוריה, אם זה מעניין אותך). אני אומרת לך בצורה מאוד פשוטה, שהגבר הזה הציג את עצמו כפנוי. אמר שהוא לא רוצה עדיין לסגור לגמרי את הקשר איתך, אבל שהוא מחפש. אף על פי כן, אני והוא נפגשנו כידידים בלבד. לא קרה דבר. כמו כן הוא אמר שאין בינכם מונוגמיה, ושאת יודעת את זה. |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 1 בינו׳ 2007
אני סגרתי פה את העניין מכיוון שאת כבר במסנג'ר שלי
מבקשת סליחה על הכל מכולם |
|
Master-Gor(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
אינך רוקד כאשר אינך במשחק
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
Master-Gor(שולט) • 1 בינו׳ 2007
איימי,
בוא נשאל פשוט ולעניין במה שיקרתי לך לטענתך? כל מה שאמרתי ועשיתי היה עקבי ונאמר מראש. נפגשנו כידידים, לא קרה דבר ולמיטב ידיעתי אין שום איסור על נשים וגברים להתידד גם אם הם מחויבים לאחר/ת. לא יצרתי לא אשליות ולא ציפיות לדבר. בהמשך הערב אכן פנית והתקשרת. לא עניתי כי איני יוצר אשליות ואיני רוקד על מספר חתונות. לא הבטחתידבר ולא השליתי איש. לא אותך ולא אותה. הס פנתה כי היא חשה נפגעת מנסיונות שלך להמשיך בקשר עימי. לא התכוונתי לפגוע בה או בך. נסיונות לקרוא לי שקרן כאשר כל מה שנאמר אף נעשה אינם לעניין. נסיונות לפגוע אישית בהס ובבטחון שלה בי, בטענה שחיזרתי אחרי אחרות אינם נכונים ואינם לעניין. הנני סבור כי איני רוצה להמשיך דיון פומבי בעניין, אך איני מוכן להקרא שקרן ושרלטן כאשר לא נעשה דבר בלתי הוגן או בלתי מקובל. |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 1 בינו׳ 2007
אווו ברוך השם
ודום יקר שלי אף אחד לא יצליח לערער את האמון שלי בך |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
Re: אינך רוקד כאשר אינך במשחק
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
Master-Gor כתב/ה: איימי,
בוא נשאל פשוט ולעניין במה שיקרתי לך לטענתך? כל מה שאמרתי ועשיתי היה עקבי ונאמר מראש. נפגשנו כידידים, לא קרה דבר ולמיטב ידיעתי אין שום איסור על נשים וגברים להתידד גם אם הם מחויבים לאחר/ת. לא יצרתי לא אשליות ולא ציפיות לדבר. בהמשך הערב אכן פנית והתקשרת. לא עניתי כי איני יוצר אשליות ואיני רוקד על מספר חתונות. לא הבטחתידבר ולא השליתי איש. לא אותך ולא אותה. הס פנתה כי היא חשה נפגעת מנסיונות שלך להמשיך בקשר עימי. לא התכוונתי לפגוע בה או בך. נסיונות לקרוא לי שקרן כאשר כל מה שנאמר אף נעשה אינם לעניין. נסיונות לפגוע אישית בהס ובבטחון שלה בי, בטענה שחיזרתי אחרי אחרות אינם נכונים ואינם לעניין. הנני סבור כי איני רוצה להמשיך דיון פומבי בעניין, אך איני מוכן להקרא שקרן ושרלטן כאשר לא נעשה דבר בלתי הוגן או בלתי מקובל. אם לא שיקרת להס, אני מתנצלת, כי מהאופן בו היא קלטה את העניין, נראה היה ששיקרת לה. בפגישה אתה התנהגת כמו גבר שמחפש- בעיקר בצורה מינית, אבל לא רק. דיברנו על שליטה, סבבה. מה שהיה לא עקבי הוא ההתנתקות הפתאומית ללא כל הסבר, אחרי שאמרת שאתה רוצה להיות ידידים. זוכר שבתחילה אני לא רציתי? אחרי שיחתנו הראשונה שארכה שעות? ואחר כך יצרתי קשר שוב, ואמרתי שאני כן מעוניינת בידידותך. לפגישה הסכמת מייד ובשמחה רבה. בדבר אחד אתה כן משקר, מאסטר גור- באותו יום שפגשתי אותך בצ'אט, אתה בהחלט חיפשת אחרות. לכן פניתי אליך, כי היית בלי הקולר. מספיק שאפרסם את ההודעות הפרטיות ביננו, כדי שדברים יובנו קצת אחרת מכפי שאתה מנסה להציג אותם. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
הנה אחת ההודעות ממני אליך: פגשתי אותך בצ'אט. הבנתי ממך שאתה מחפש קשר. אמרת לי שדברים בינך לבין Y הסתבכו, וייתכן שהקשר בינכם יסתיים.
אתמול נפגשנו אני ואתה- כידידים. פילרטטנו- גם אני וגם אתה. אמרת שזה בסדר, שאין בזה רע. דיברנו, שנינו. אתה סיפרת לי מה אתה אוהב בשליטה, אני סיפרתי לך מה אני אוהבת בכניעה... דיברנו על איך דברים יהיו ביננו, אם היפותטית נהייה יחד. החזקנו ידיים. אחר כך בחוץ- התחבקנו. החזקת אותי כאילו אתה עומד לנשק אותי. ביקשתי ממך שלא. אמרת לי שאני מקסימה, ומושכת אותך בכל המובנים. שאני מגרה אותך. שאלת אותי איך אני ארגיש עם סטוץ. ואז הסעת אותי הביתה, התחבקנו, ונפרדנו. וזה כל מה שהיה. בעין בוחנת ואובייקטיבית- לא אתה ניסית לפתות אותי, ולא אני אותך. ואם מישהו ניסה לפתות מישהו, נאלץ לומר שזה היה שנינו- אחד את השני. אבל לא עשיתי דבר רע. הבנתי ממך גם שאין התחייבות למונוגמיה מצידך ל-Y. אתה יודע זאת. אחר כך, בעקבות הזמן המופלא שבילינו יחד, שלחתי לך הודעה וגם ניסיתי להתקשר. אם הייתי יודעת שנסעת ל-Y, לא הייתי עושה זאת כמובן. גם היום ניסיתי לתפוס אותך. התעלמות מוחלטת ממך. כאילו לא היה אתמול. כאילו לא החלפנו הודעות, דיברנו שעות בטלפון, קיבלתי ממך תגובות מחממות לב בפורום ובפרטי... לא עשיתי דבר שבשלו מגיעה לי ההודעה שקיבלתי מ-Y הבוקר, וההתעלמות הגועלית ממך. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
ואחת ממך:
את מבינה ויודעת ש- Y מאוד חשובה לי וגם רגשותייה נפגעו אתמול אין לי עניין לפגוע לא בך ולא בה אבל לה ולי יש קשר שהוא חשוב לי יותר מהכל ונשבר לי הלב לראות אותה בוכה אתמול. נכון הדברים בינה וביני מסובכים , אבל אני אוהב אותה ולא רוצה לאבד אותה. אני לא רואה שום סיבה לבכי שלך , את ואני בקושי מכירים. היה לי נחמד איתך אתמול אני מודה אבל בסופו של דבר מצאתי את עצמי במיטתה של Y וזה כנראה אומר המון. מצטער אם נפגעת מזה בדרך" |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
ועוד אחת:
תגובתו: "שמרי את עצותייך לעצמך מותר לי לבחון את רגשותיי ואת התעניינותי בנשים אחרות את יקירתי לא הצלחת לרגש אותי מספיק בשביל שאנטוש את Y ואין זה כבר נוגע אליה לי זה פשוט לא מתאים. |
|
Master-Gor(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
אין לי עניין להתנצח איתך איימי
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
Master-Gor(שולט) • 1 בינו׳ 2007
בתור אשה בוגרת ומנוסה את יודעת שהגדרתי גבולות ברורים של ידידות לפגישה, והבהרתי מראש כי דבר לא יקרה מעבר למפגש ושיחה.
וכך אכן היה. אין זו דרכו של גבר או שולט המחפש קשר אחר. אין זו דרכו של פנוי המחפש יצירת קשר חדש. אין הנושא ענינם של שאר חברי הפורום ולכן אשמח עם כל דיון נוסף יערך באופן פרטי ולא יטריד את מנוחתם, היות שאי הבנות נפתרות בשיחה ישירה לא בהתנצחויות בפומבי. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
Re: ממש בוער בעצמותייך הענין
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
נוריתE • 1 בינו׳ 2007
ברווזת גומי כתב/ה: עין צופיה כתב/ה: זה המקום השלישי שמפרסמת את הפוסט המקורי - והשני לתוספת.
פגשתי בך אתמול כמה פעמים והיה נראה לי שנהנית דוקא, אך כמובן חוש האבחנה שלי אינו ידוע כדק במיוחד.. מקווה שבמסיבות הבאות תיהני יותר עין צופיה כתב/ה: אבל בכמה מקומות? בשביל מה זה טוב?
איך זה מוסיף ותורם? האם כך F ואמילי ושאר המארגנים ישימו לב יותר? לי דוקא נראה שפניה מנומסת לתיבת הדואר תשיג אף היא תוצאה מצויינת. לדעתי - ושוב זו דעתי האישית בלבד - הדבר היחידי שאת משיגה בהצפה הזאת הוא הסטה של תשומת הלב מהבעיות הלגיטימיות שהעלית, לכך שאת מתלוננת תחת כל עץ רענן. האמנם זה מה שאת רוצה להשיג? ואני חושבת שיש מקרים שהשתיקה יפה להם, וזה אחד מבין רבים אחרים. צביעות, כבר אמרנו? אולי כבר תארגנו לה סשן על זה שהיא בכלל פותחת את הפה וזהו? |
|