סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פיתה במיקרו

דפי.
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007

פיתה במיקרו

דפי. • 1 בינו׳ 2007
מי יודע מה הזמן המדויק לשים פיתה קפואה במיקרוגל

ואני לא מדברת על השערות או ניחושים

בבקשה רק יודע דבר.

דפי.
אוה​(אחרת)
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007

תלוי

אוה​(אחרת) • 1 בינו׳ 2007
במסוג המיקרו
בד"כ בין 30-40 שניות
sheze​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007
sheze​(נשלטת) • 1 בינו׳ 2007
60 שניות
(אם כי זה אולי משתנה ממכשיר למכשיר)
ים_yam​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007
ים_yam​(לא בעסק) • 1 בינו׳ 2007
לפני שעוטפים במגבת הנקיה כדאי להעביר יד רטובה על הפיתה, שומר עליה שלא תתיבש בחימום
תהום​(מתחלפת)
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007
תהום​(מתחלפת) • 1 בינו׳ 2007
לטעמי עדיף בטוסטר
היא יוצאת הרבה יותר טעימה.

אבל לגביי המיקרו אז דקה זה הזמן.
נולי
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007
נולי • 1 בינו׳ 2007
הכי מדויק זה להכניס ל10 שניות, לבדוק ממצב ושוב. עד שמוכן.
tripnotic​(שולט)
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007

תשובה רצינית

tripnotic​(שולט) • 1 בינו׳ 2007
תלוי במיקרו:

מיקרו ישן -49 שניות, אין צורך במגבת,
שימי לב, במידה והפיתה עטופה בקרח עלולות לצוץ בעיות - תני על זה את הדעת.

במיקרו חדש - תלוי בעוצמת החום, לרוב מספיקות 30 שניות, אבל בשל העוצמה רצוי לעטוף במגבת.

אם את באמת שואפת להגיעה להפשרה וחימום מושלמים כנסי לפורום לחימום פיתות ב:
www.unfrozen-pita.com

בתיאבון icon_smile.gif
עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
לפני 17 שנים • 3 בינו׳ 2007
ברוב המיקרוגלים 40 שניות על מקסימום. לי לא משנה אם יש קרח או לא כי אני שם את הפיתה המופשרת על האז של הגז לכמה שניות. יוצא הכי יאמי בעולם!

עמק