ליאב |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
ליאב • 2 בינו׳ 2007
יש לי בעייה עם מילים יש לי דיסלקצייה קלה.אני יותר מיסדר עם מקצועות ראלים שיש מיספרים וגם אני נימשך הרבה יותר למתמטיקה מאשר למדעי הרוח.
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 2 בינו׳ 2007
אבל זו טעות עקבית וחוזרת, לא סיכול אותיות או החסרתן... לדוגמא, בהודעה האחרונה, במילה מספרים, אותה כתבת "מיספרים". נראה לי שאם תשמיט תמיד את האות י' כשיש לך דחף לכתוב אותה כאות השניה במילה, בסיכומו של יום, ובשקלול המצבים בהם ה'י' כן נדרשה , עדיין יהיו לך פחות טעויות...
ותגיד, אם אתה כזה ריאלי ולא רוחני איך הצלחת לפתח כזו אינטליגנציה רגשית והבנה עמוקה של נשים, ועוד נשים בדסמיות? |
|
Nymphaea(נשלטת){זיעויה} |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
רבותי
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
Nymphaea(נשלטת){זיעויה} • 2 בינו׳ 2007
לאור המצב אני שוקלת להפוך למתחלפת..
|
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
ליאב • 2 בינו׳ 2007
יש לי יותר נטייה ריאלית אבל אני לא מחונן,מתמטיקה זה לא חיי.אני נהנה להיתעסק עם נוסחאות,אינטגרלים ניגזרות וכול מה שמיתלווה לזה.לגבי היוד את יודע שבכתיב מלא בעיברית מותר להוסיף יוד כל עוד אין ניקוד.אני לא חושב שראלי סותר את הרגשות.יכול להיות שאנשים שמתמטיקה זה חייהם כמו שחיי זה הגיטרה אז אולי כן.שוב אסור לעשות הכללות כי בני האדם מאוד מגוונים.
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
Re: רבותי
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
Nymphaea כתב/ה: לאור המצב אני שוקלת להפוך למתחלפת..
נימפיה, מגניב!! את בדיוק סוג העתודות שאנחנו מחפשים... אפשר שתעשי עלי את הסיפתח? וליאבי, העצות שלך באמת היו יפות ומועילות, אבל בו צ'מע כמה עצות באמת שימושיות על איך זה עובד כאן באתר : אם אתה פונה לנשלטת, אתה צריך להגיד לה 'רדי על ארבע כלבה ובואי לצ'ט' . אחר כך אתה צריך להסביר לה שרק אתה יכול להעניק לה ספייס אמיתי, לא השטויות שהיא עשתה עד היום, ושאתה יודע מה היא רוצה, אפילו אם היא לא יודעת. כמובן שתקפיד שהיא תענה ב'כן אדוני' כל הזמן. אם היא עושה בעיות, תגיד לה שהיא לא באמת נשלטת, ושמי צריך אותה בכלל. אם היא עדיין עושה בעיות, תגיד לה שבעצם יש לך גם פנטזיות כנשלט, ונראה לך שדווקא היא מסוגלת להיות המלכה שתמיד חלמת עליה. אם אתה פונה לשולטת, אתה צריך לכתוב 'משתוקק ללקק את כפות רגלייך המלכותיות', ואז לפרט בהודעה את כל מה שהיית רוצה שהיא תעשה לך, ושאתה רוצה להיות אפר לרגלייה ולהעריץ אותה אפילו שמעולם לא פגשת אותה. אם היא מסרבת תתחיל לקלל אותה, ולהגיד שלא איכפת לך, במילא אתה נגעל משמנות. אם אתה פונה למתחלפת, זה קצת יותר מורכב. אתה צריך לכתוב או 'רדי על ארבע ותמצצי לי, גבירתי' או ' משתוקק ללקק את כפות רגלייך המלכותיות, כלבה' . שיהיה בהצלחה, ואל תספר לאף אחד, שישאר בינינו.... |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
ליאב • 2 בינו׳ 2007
אל תיפנה בצורה כזו לעולם.קודם תיתידד באופן כללי.כך אני חושב .טוב כל אחד ודרכו.
|
|
משתמושים |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
אקס יום אומה
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
משתמושים • 2 בינו׳ 2007
הנוסחה של וונוס היא אקסיומה.
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
כן, זה סוג של קוד כזה... אם אתה פונה בצורה אחרת הן ישר קולטות שאתה חדש ולא מנוסה...
|
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
אושה{אוש} • 2 בינו׳ 2007
Venus in Furs כתב/ה: Nymphaea כתב/ה: לאור המצב אני שוקלת להפוך למתחלפת..
נימפיה, מגניב!! את בדיוק סוג העתודות שאנחנו מחפשים... אפשר שתעשי עלי את הסיפתח? וליאבי, העצות שלך באמת היו יפות ומועילות, אבל בו צ'מע כמה עצות באמת שימושיות על איך זה עובד כאן באתר : אם אתה פונה לנשלטת, אתה צריך להגיד לה 'רדי על ארבע כלבה ובואי לצ'ט' . אחר כך אתה צריך להסביר לה שרק אתה יכול להעניק לה ספייס אמיתי, לא השטויות שהיא עשתה עד היום, ושאתה יודע מה היא רוצה, אפילו אם היא לא יודעת. כמובן שתקפיד שהיא תענה ב'כן אדוני' כל הזמן. אם היא עושה בעיות, תגיד לה שהיא לא באמת נשלטת, ושמי צריך אותה בכלל. אם היא עדיין עושה בעיות, תגיד לה שבעצם יש לך גם פנטזיות כנשלט, ונראה לך שדווקא היא מסוגלת להיות המלכה שתמיד חלמת עליה. אם אתה פונה לשולטת, אתה צריך לכתוב 'משתוקק ללקק את כפות רגלייך המלכותיות', ואז לפרט בהודעה את כל מה שהיית רוצה שהיא תעשה לך, ושאתה רוצה להיות אפר לרגלייה ולהעריץ אותה אפילו שמעולם לא פגשת אותה. אם היא מסרבת תתחיל לקלל אותה, ולהגיד שלא איכפת לך, במילא אתה נגעל משמנות. אם אתה פונה למתחלפת, זה קצת יותר מורכב. אתה צריך לכתוב או 'רדי על ארבע ותמצצי לי, גבירתי' או ' משתוקק ללקק את כפות רגלייך המלכותיות, כלבה' . שיהיה בהצלחה, ואל תספר לאף אחד, שישאר בינינו.... לדעתי צריך להכניס את הפוסט הזה לאלפוני. יש שיצחקו אבל כל מילה בסלע. כמה כאב לב זה יחסוך מבחורות חדשות שיבינו שיש כאלה גברים סתומים פה... |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בינו׳ 2007
ליאב • 2 בינו׳ 2007
אושה כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: Nymphaea כתב/ה: לאור המצב אני שוקלת להפוך למתחלפת..
נימפיה, מגניב!! את בדיוק סוג העתודות שאנחנו מחפשים... אפשר שתעשי עלי את הסיפתח? וליאבי, העצות שלך באמת היו יפות ומועילות, אבל בו צ'מע כמה עצות באמת שימושיות על איך זה עובד כאן באתר : אם אתה פונה לנשלטת, אתה צריך להגיד לה 'רדי על ארבע כלבה ובואי לצ'ט' . אחר כך אתה צריך להסביר לה שרק אתה יכול להעניק לה ספייס אמיתי, לא השטויות שהיא עשתה עד היום, ושאתה יודע מה היא רוצה, אפילו אם היא לא יודעת. כמובן שתקפיד שהיא תענה ב'כן אדוני' כל הזמן. אם היא עושה בעיות, תגיד לה שהיא לא באמת נשלטת, ושמי צריך אותה בכלל. אם היא עדיין עושה בעיות, תגיד לה שבעצם יש לך גם פנטזיות כנשלט, ונראה לך שדווקא היא מסוגלת להיות המלכה שתמיד חלמת עליה. אם אתה פונה לשולטת, אתה צריך לכתוב 'משתוקק ללקק את כפות רגלייך המלכותיות', ואז לפרט בהודעה את כל מה שהיית רוצה שהיא תעשה לך, ושאתה רוצה להיות אפר לרגלייה ולהעריץ אותה אפילו שמעולם לא פגשת אותה. אם היא מסרבת תתחיל לקלל אותה, ולהגיד שלא איכפת לך, במילא אתה נגעל משמנות. אם אתה פונה למתחלפת, זה קצת יותר מורכב. אתה צריך לכתוב או 'רדי על ארבע ותמצצי לי, גבירתי' או ' משתוקק ללקק את כפות רגלייך המלכותיות, כלבה' . שיהיה בהצלחה, ואל תספר לאף אחד, שישאר בינינו.... לדעתי צריך להכניס את הפוסט הזה לאלפוני. יש שיצחקו אבל כל מילה בסלע. כמה כאב לב זה יחסוך מבחורות חדשות שיבינו שיש כאלה גברים סתומים פה... את יודעת אושה הוא גם שלח אלי הודעה פרטית.בסדר הבנתי שיש לו נסיון וראיתי בתמונות.איך שהוא מזלזל באנשים ,וחושב שהוא יודע הכל .אני יותר לא מיתייחס אליו.אני שונא אנשים שחושבים רק דרך .. |
|