Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
Venus in Furs(מתחלף) • 7 באוק׳ 2006
נו, זאלופון, צ'יטה, מישוווו...
אין מצב לקצת הצעות קונסטרוקטיביות ספציפיות?... אני בחשכה כאן... עם שתי דומיות אני מסתדר יופי, אבל שתי סאביות זה קצת מאיים, ואני אמור להיות בסיטואציה כזו עוד כמה ימים... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 7 באוק׳ 2006
Venus in Furs כתב/ה: נו, זאלופון, צ'יטה, מישוווו...
אין מצב לקצת הצעות קונסטרוקטיביות ספציפיות?... אני בחשכה כאן... עם שתי דומיות אני מסתדר יופי, אבל שתי סאביות זה קצת מאיים, ואני אמור להיות בסיטואציה כזו עוד כמה ימים... הייתי שמח לייעץ, אבל למעשה בכל הצירופים שזוגתי ואני צירפנו מעודנו היינו שנינו על תקן שולטים. איכשהו יש לי הרגשה שאתה תסתדר עם הסיטואציה המאיימת הזו |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Whip(שולט) • 9 באוק׳ 2006
ונוס,
אם אתה צריך עזרה בשליטה על שתי סאביות אני מוכן לתת יד (חזקה וזרוע נטויה)... |
|
אשה שיפחה |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
האפ גם אצלכן
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
אשה שיפחה • 6 בינו׳ 2007
נהנתי מצרוף השיפחה הנוספת למפגש,
נהנתי מהנאתו נהנתי מהנאתי נהנתי מהנאתה אבל אחרי זה קנאתי כשרצה אותה איתנו שוב ושוב |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
Re: האפ גם אצלכן
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
עינבר • 6 בינו׳ 2007
אשה שיפחה כתב/ה: נהנתי מצרוף השיפחה הנוספת למפגש,
נהנתי מהנאתו נהנתי מהנאתי נהנתי מהנאתה אבל אחרי זה קנאתי כשרצה אותה איתנו שוב ושוב זה נלפא שנהנית, ובעצם שכולכם נהניתם, וזה אנושי שקנאת אחר כך. נחמד ששיתפת אותנו בהמשך הסיפור, רוצה לגלות לי גם איך זה נגמר ? |
|
שלגיה א ח ת |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
Re: היי
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
שלגיה א ח ת • 6 בינו׳ 2007
עינבל כתב/ה: קודם כל לנשום עמוק.
את הולכת להגשים פנטזיה שלך ושל בן זוגך, שיהיה לך המון בהצלחה. -> איך שומרים על יחסים קרובים, כשנוספת אשה ברקע? כמו תמיד, באהבה ותקשורת. -> מה הגבולות? זאת החלטה שלך עם עצמך ואחר כך בדיון איתו ואחר בדיון בשלישיה. ->על מה לשים לב? שאת מוצאת מישהי שמתאימה למה שאתם מעוניינים בו. מומלץ שתהיה מושכת וחביבה על שניכם. שתתן כבוד לקשר שלכם ושתהיה מודעת למה היא רוצה. עינב, אהבתי כל כך את מה שכתבת. עדינות, התחשבות, כבוד הדדי. מאוד מחזק לקרוא אותך. שלגיה -> מה לבקש ממנו? אני הייתי מבקשת כנות, לדבר על כל ובמיוחד לפני. אני הייתי מבקשת שיתוף ראשוני. החלטות יתקבלו קודם כל בין שנינו. -> מה לבקש ממנה? אני הייתי מבקשת את אמונה בנו שתרגיש חופשיה, נינוחה ואהובה. וגם הייתי מבקשת לתת בה אמון שתכבד אותי, תכבד את הזוגיות שלי ותדע להנות איתנו. בהצלחה |
|
שלגיה א ח ת |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
מנסיוני
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
שלגיה א ח ת • 6 בינו׳ 2007
זה יכול להיות מצוין וזה יכול להיות הרסני.
לא נהרס לי שום דבר בעבר, אבל מסיפורים של חברות שמעתי שיש גם קנאות גדולות. לכן, הפרטנרית צריכה להיבחר בקפידה. אני הייתי ממליצה שזו תהיה מישהי שאת מכירה. שיובהר לה הסטטוס שלה בהתנסות המענגת הזו. ברגע שכל הצדדים מרגישים טוב ובטוח, השמים הם הגבול וזו חוויה מענגת מאין כמותה. בהצלחה. |
|
אשה שיפחה |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
Re: האפ גם אצלכן
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
אשה שיפחה • 6 בינו׳ 2007
עינבל כתב/ה: נחמד ששיתפת אותנו בהמשך הסיפור, רוצה לגלות לי גם איך זה נגמר ?
עינבל, במיוחד עבורך אל תגלי לאף אחד.... זה נגמר בזה שזה נגמר עד שנגמר - היה נהדר כשהלכתי ממנו ורצה לפגוע בי אמר בואי נפגש פעם אחרונה אחת לאינטימיות של שנינו, ביחד איתה ... ברור לך שהמפגש הנוסף לא קרה? |
|