קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
רשימת תודות
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
קליבר(שולט) • 6 בינו׳ 2007
לבודי שהעביר אותי להתעלמות
אני ממש שוקל למות !!! שלי , הגבירה המהוללת מקללת אבל מבולבלת זיהיתי כאן איזה דפוס יש כאלה שמיד יגיבו נראה לי את התשובה להם הכתיבו .. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
תגובה זיונית הולמת ..
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: אותי מעניין מי בעצם בא לראות את ההופעות ה"מגוחכות".. [size=18][color=orange][B][size=18][color=orange][B]מעולם לא באתי לראות את ההופעות שלך , רק מה אתה בכל מקום , דאנג'ן , נו לימיטס , מסיבה שנתית ו[/B][/color][/size]צר לי שמדובר בגולם כמוך, אבל לכל טוב יש שאריות ,אגב..העירה לי מישהו שנבהלה...בפעם הבאה תוותר על הורדת חולצה...יש חוק נגד זה.
צער בעלי חיים... מה לעשות אני לא יפה כמוך , מצד שני אני לא טיפש כמוך , אני מתאמן , אל תדאג , אבל אמרו לי שגם אם אחיה מליון שנה , לא אגיע להשיג שלך . הועברת להתעלמות. - הו אלוהים מה אעשה , האם יהיו לי חיים אחרי ? האם אוכל לראות אור יום ? בטח , ברור , למה אני שואל .. כאילו מה ? הייתי בבדס"מ לפני שה' העניש אותנו בנוכחותך , ואהיה אחריך ככל הנראה . ושניה לפני, הגבירה שלי ואני לא מתואמים, רק חושבים שלחסר IQ שכמוך יש פה גדול, גדול מדי. שיהיו לך חיים טובים, קליבר 0.22.[/color][/size][/b] ( מאיפה הוא יודע שיש לי קליבר 0.22? אה נכון , כן , הוא .. לא אני לא בקטע של גברים .. מה פתאום , בחיים לא , , גם לא בכסף . לא וזהו , תרדו ממני !!! ) |
|
הג'וקר |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
הג'וקר • 6 בינו׳ 2007
ועכשיו להצבעות :
מי שחושב ש: לבודי יש יותר גדול - נא שילחו 1 ונמקו (או שילחו תמונה ) לקליבר יש יותר גדול - נא שילחו 2 ופרטו אני באופן אישי חושב שלשניכם יש הכי גדול (לא רוצה להסתכסך עם המקובלים -שלא יקללו אותי) . . . . אה כן והתכוונתי ל..... אגו. |
|
עמבר(אחר){$} |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
Re: תגובה זיונית הולמת ..
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
עמבר(אחר){$} • 6 בינו׳ 2007
( מאיפה הוא יודע שיש לי קליבר 0.22? אה נכון , כן , הוא .. לא אני לא בקטע של גברים .. מה פתאום , בחיים לא , , גם לא בכסף . לא וזהו , תרדו ממני !!! )[/quote]
המוח קליבר נשמה. הוא דיבר על המוח שלך. ברור לכולנו שאתה חוזליטו. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
גנטיקה חביבי , גנטיקה .
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
הג'וקר כתב/ה: ועכשיו להצבעות :
מי שחושב ש: לבודי יש יותר גדול - נא שילחו 1 ונמקו (או שילחו תמונה ) לקליבר יש יותר גדול - נא שילחו 2 ופרטו אני באופן אישי חושב שלשניכם יש הכי גדול (לא רוצה להסתכסך עם המקובלים -שלא יקללו אותי) . אה כן והתכוונתי ל..... אגו. בעקרון אם לזין גדול היה יתרון בילוגי משמעותי , בעלי הזין הקטן , לא היו מתרבים , כך לפחות טוענת האבולוציה , צא ולמד , מה לגבי עוד דברים קטנים . ואם באגו עסקינן , אני מעולם לא שמתי איש ברשימת התעלמות ולא קבעתי את קוטרו או את גודלו .. |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
הייתי כאן • 6 בינו׳ 2007
לעמוד בשורה
מכנסיים הורד הנה אני באה עם הסרגל קליבר לפינה, לא עמדת בהתחייבות !!! |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
התחיבות ?
לפני 17 שנים •
6 בינו׳ 2007
renana כתב/ה: לעמוד בשורה
מכנסיים הורד הנה אני באה עם הסרגל קליבר לפינה, לא עמדת בהתחייבות !!! אה להתהנהג יפה ? ככה זה כשאני מתנהג יפה , תארי לך מה היה קורה אם לא !!! |
|
alona. |
לפני 17 שנים •
8 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 בינו׳ 2007
alona. • 8 בינו׳ 2007
לי יש הכי גדול וזהו.
די לריב |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 17 שנים •