סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

spanking

sav_sex
לפני 17 שנים • 30 בדצמ׳ 2006

spanking

sav_sex • 30 בדצמ׳ 2006
היי , אני כנוע אמיתי החוטא לאקסטרים, עשיתי הכל חוץ מspanking קשה , חשוב לי לדעת ממה עלי להזהר, מסוג מסויים של שוטים או מקלות ? תשובות אשמח לקבל ל sav_sex@walla.com
teacher​(שולט)
לפני 17 שנים • 4 בינו׳ 2007
teacher​(שולט) • 4 בינו׳ 2007
תזהר מישיבה ממושכת אחר כך...
walking dead
לפני 17 שנים • 4 בינו׳ 2007

Re: spanking

walking dead • 4 בינו׳ 2007
sav_sex כתב/ה:
היי , אני כנוע אמיתי החוטא לאקסטרים, עשיתי הכל חוץ מspanking קשה , חשוב לי לדעת ממה עלי להזהר, מסוג מסויים של שוטים או מקלות ?

משוטים תמיד חכם וכדאי להיזהר icon_rolleyes.gif
שפיץ רציני
לפני 17 שנים • 6 בינו׳ 2007
שפיץ רציני • 6 בינו׳ 2007
סבא'לה,
תזהר ממקלות הליכה זולים.
אתה עלול להתקשות לחזור הביתה
אם ישברו עליך אותו.
עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
לפני 17 שנים • 6 בינו׳ 2007
אוי נו תנו לילד להתבטא.....
תשמע. הכל בהתאם לרמת הסיבולת שלך. יש שוטים ומקלות מסוגים שונים, היוצרים אפקט שונה על הגוף, ואפשר להגיע איתם לרמות כאב שונות. אם אתה מתענג על כאב , תבדוק עם בן\בת הזוג איזה ציוד עושה לך טוב וכך תדע מה מתאים לך יותר.
מניסיוני, שוט זנבות עושה אפקט הדומה לבעיטה בתחת , ואילו מטקה של פינג פונג כואבת הרבה יותר. פדל זה נהדר , וקרופ ביד מנוסה יכול להיות כלי נשק קטלני. גם שימוש בכפות ידיים, קרי , ספנקינג מסורתי , יכול להיות חזק או חלש , בהתאם לרמת הסיבולת שלך.

עמק
sav_sex
לפני 17 שנים • 7 בינו׳ 2007

תודה עמק

sav_sex • 7 בינו׳ 2007
עמק הכי רציני פה , תודה , אשמח אם תספר לי כמה זמן לאחר מכן מתרפה המקום מהסימנים.
בעקרון אני מדבר עעל spanking קשה , סף הסיבולת שלי גבוהה , קיבלתי כבר מחטים בישבן, שעווה בכל הגוף , ועוד.
עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
יש כבר דיון בדיוק בנושא הזה בפורום "ציוד והשימוש בו". הדיון ההוא ממצה אז אין לי מה להוסיף. בהצלחה

עמק
מפוכחת​(נשלטת)
מפוכחת​(נשלטת) • 7 בינו׳ 2007
כל זמן שההצלפות מתבצעות באיזורים הבטוחים לכך ועל ידי יד ששולטת היטב בגורם המכאיב - הכל בסדר.
והכל בהתאם לרמת הסיבולת האישית.